Colectia de toamna-iarna 2005 (126)
Raspunsuri - Pagina 22
Madutza10 spune:
Am culcat piticu,e tot moale si infundat in nas dar nu are febra ,sa vedem acum cum raspunde la tratament .
Feli,am fost la etajul 5 ,e Stamate sef de sectie acolo ,chiar miercuri ne facuse echo la Medlife s cind ne-a vazut joi dimineata i-a picat fata :),cam cunoasteam pe acolo ca pe multi ii stiu de la Medlife ,inclusiv asistenta sefa de la etajul 5
Mai fetelor ,e naspa rau la Budimex ,la Grigore e prajitura ,aici e harababura mare ,nu au sectii pentru anumite boli ,toti la gramada ,pe un copil ieri l-au externat ca avea TBC si a fost in salon cu noi ,morrr de frica,..sa nu va mai zic ca am stat in salon cu 3 copii handicapati si abandonati care urlau non stop saracii ,ca cine sa-i linisteasca ,e groaznic ,doamnee urasc spitalele ,dupa ce ca eram eu dusa cu pluta acum sint si mai rau ,m-am deprimat foarte tare ,auzi si vezi numai nenorociri!
Scuzati greselile ,sint tare obosita
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie-aprilie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
pineapple spune:
Mirai urla si insista foarte tare, i se inclesteaza mainile pe ce vreau sa ii iau din mana si tot nu lasa si asta ma termina... Trebuie sa ii fac schimbul cu un obiect care o intereseaza foarte tare ca sa lase.
Eu ma gandesc ca sunt faze trecatoare asa cum au fost si altele , de care o sa ne amintim mai tarziu cu rasuflarari usurate, si cel mai bine ar fi sa ni le amintim cu drag... Asa cum cand avea cateva luni ma chinuiam sa o adorm, sa o fac sa manance legume fara gust, sa o fac sa manance morcov.. Toate astea trec mai tarziu si ma gandesc cat de mult am putut sa ma stresez inutil.
Nu stiu ce jucarie sa ii iau in avion pe zborul in Romania ca sa ii captiveze atentia, sau ce obiect. Ii plac tot felul de obiecte care nu sunt jucarii, camere foto, telefoane, dictionare...
Ripley Mirai e a doua sarcina, prima am pierdut-o, col incompetent, a doua oara am stiut despre ce e vorba si am fost internata de la 19 saptamani la orizontala . Nu e de gluma.
Dar a meritat! 
ilenutza spune:
Soans0, merge, merge... nu asta-i problema
Ile
20 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati
soanso spune:
ilenutza ,ce ai vrut sa zici cu "merge ,merge...nu asta-i problema" scuze da n-am inteles is batuta-n cap acuma zau.
Sorana Miruna 20 dec 2005
madau spune:
Soanso cred ca a vrut sa-ti raspunda la intrebarea ta..daca merge dintr-un CIC in altul..
Madutza cumplita experienta, insanatosire grabnica!
Daca mai sunt bebelaci bolnaviori le dorim sa se insanatoseasca rapid!!!!
Fug la Cora..va pupez
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
soanso spune:
ilenutza ,
cred ca m-am prins ,ziceai dintr-o maternitate in alta... probleme nu cred sa fie ca la cat sunt de fertila sigur iar raman din prima ca asa am ramas deja de doua ori ,da numa a doua am dus-o la bun sfarsit ca prima am pierdut-o la doua luni oprita in ev ,iar a doua am tras primele patru luni vorba lui Ripley ..ca ma dadeam de toti peretii si luam wc in brate non stop. Daca ma hotarasc tb sa actionez rapid atunci poate devin dubla mamica de noi-dec.
Chiar ca m-a pus rau pe ganduri Felicia 74
Sorana Miruna 20 dec 2005
ilenutza spune:
Soanso si Felicia, sfatul meu
, bateti fierul cat e cald, ca vorba aia, nu intineriti!
Mai trageti acum un pic si pe urma va vedeti de calatorii, cariera, etc.Socul a fost mare la primul, la al doilea totul merge ca pe roate ( sau cel putin asa ma autosugestionez io
Citez din cartea mea preferata, Supermami:"Saltul de la nici un copilla un copil este cea mai mare schimbare prin care treci in viata.Dar dupa ce te-ai invatat sa stapanesti situatia, aproape ca nici nu mai conteaza cati vin, ai depasit partea cea mai grea."

Ile
20 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati
dordia2000 spune:
Sanatate muuulta bbilor bolnaviori din partea noastra!!!
Va poop!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
Morgano spune:
Madutza multa sanatate lui Orlando!!! Stai linistia, n-a luat nimic de prin spital, ai luat decizia corecta sa il scoti cat mai repede de acolo.
Pineapple, sigur ca a meritat sa stai in pat, Mirai este o frumusete.
Noki, ce fain ca te bucuri ca vine socru, io cand vine al meu ma ia cu nadusheli de plictis anticipat, nu ma uit 1 luna la discovery ca el numai aia povesteste, ca de povestile lui cu" cand eram mic....." care nu au cap si coada, nu mai zic.
Madau, eu care cu Ana in burtica m-am mutat la 4 luni si am despachetat cu 1 sapt inainte sa nasc, intre timp am stat in santier si mizerie, zic ca poti ramane gravi peste 2-3 luni si pe cand ai 7-8 sa te muti, ca doar ajutoare gasesti. Eu asa as face.
Feli, sa stii ca varsta si rabdarea cu un bb si eu cred ca sunt strans legate, eu am 32 si asta a fost un motiv in plus sa nu mai aman o sarcina noua. Dar totusi, rabdarea zic eu tine in primul rand de psihicul si firea fiecarui parinte.
Imi amintesc de mamicile mai in varsta ale colegelor mele, aratau ca niste bunici si gandeau pe masura, iar colegii respectivi erau tinuti mai pe langa casa decat noi ceilalti. Sigur ca sunt mamici de 40 de ani care arata si gandesc bestial, insa parca totusi pt sanatatea si viitorul unui copil e de preferat sa ai un max. 38 zic eu. Sper sa nu jignesc pe nimeni, e doar o parere personala.
Soso, vad ca eu nu mai am asa greturi cumplite, cred ca din cauza ultimelor 2 zile la birou, asa m-am enervat si stresat ca au fugit pana si greturile de mine. 
Ripley
8+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro
Madutza10 spune:
Fetele ,s-a trezit Orlando acu' 15 min si e tare ametit ,cade ,merge intr-o parte ,o fi din cauza ca la spital l-am tinut doar in pat?Sau asa se comporta cind sint bolnavi???
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie-aprilie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)