Colectia de toamna-iarna 2005 (126)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Si io caut bona din noiembrie...dar sa vina din octombrie sa mai steie cu steff, sa vad io cum ii da de papa, cum il plimba, il schimba, se joaca....si etc.
mi-e greu...ca deocamdata n-am pe nimeni....ce o sa ma fac???

votati-ne aici la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank">"dintii astia"

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Bine v-am regasit si fericire definitiva fiecareia dintre voi pentru ziua de ieri.

Alexandrina pupic pe burtica si sarcina usoara.
Gundacel,Joy parca il descrieti pe T in postarile voastre.Asa si el.Urla daca nu-i convine sau daca nu ii dai ceva.Citeodata merge cu IGNORE,de cele mai multe ori nu.Nici macar luat in brate nu se potoleste.Uneori imi vine sa-l pleznesc.

Eu azi ma duc la cheful de 8 martie.Cu colegii din radio.o sa fie o pizza cred si vreo bere.Cam atit.

Inca nu a venit aparatul salin.Alexandrina m-ai pus pe ginduri.

Pupici.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Fetele ,nu pot scrie mult ,revin pe seara ,..am fost in spital (Budimex) de miercuri seara ,facuse febra mare care n-a scazut cu nimic ,avea amigdalita pultacee parca ,de ci puroi pe amigdalite ,l-au bagat pe antibiotic de urgenta ,facut analize ca la echo arata ficatul usor marit care zic ei ca e pe fondul bolii ,virozei ca a avut si d'asta:(((,ne-au externat cam la cerere cu Augumentin inca 10 zile ,asta tare fiind ,de 457 mg ,2.5 ml la 12 ore ,sper din tot sufletul sa nu mai faca febra!
Ce-am vazut in spital nu mai descriu ,pneumonii si voroze la greu ..,eram acolo cind s-a intimplat acidentul cu fata aia care a murit in lift ,deci tragedie peste tot ,nu stiam cum sa plec mai repede si stau cu frica sa nu fi luat ceva de acolo ..

Revin pe seara!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie-aprilie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cuscra of, Doamne, sanatate multa si sa-si revina rapid piticul

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Doamne, Madutza, ce horror! sanatate infinita lui orlando! Si sa revii cu vetsi bune!

Io mi-am prins urechile in cautatul de gradinitze. Am mai adaugat cateva pe lista de vizionari, urmeaza sa le vad de luni incolo. In rest...astept in continuare sotul + socrul..

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Poza participanta la CONCURS: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=13" target="_blank"> Gata am ajuns pe calorifer!!!

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Madu sanatate maxima piticului.Mai bine ca ati venit acasa.In spital, dupa cum descrii situatia,erau riscuri mai mari.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Aoleu ce vesti proaste mai Madutza.
Multa sanatate lui Orlando.
Noki-vecina iesi azi sau stai cu socrelu-acrelu?
Pupici si un week-end placut
mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Noki beton, pe tine te iau gandurile de inmultire, iar pe mine ma lasa Stau si ma gandesc, ce-mi trebuie sa complic lucrurile, uite asa ne vom ajunge cu banii si inca o-ho-ho, si pentru nebunii ca vacante in strainatate, plus ca eu in ultimul timp simt nevoia de a ma mai ocupa de mine, un shopping, un film, un coafor... Nu stiu de ce, dar am intrat intr-o faza de egoism feroce!
Pe de ala parte, nici asa juna nu mai sunt, am 33 de ani, cand mai creste copilul asta? O sa mai am energie sa ma ocup de 2 copii ca lumea?

Madutza brrr, groaznic! La ce etaj ati fost internate? Aveti grija de voi

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Am aparut din nou ,sunt terminata cu Sorana cu raceala e nasol ca nu ma lasa sa o sterg la nas nu vrea medicamente decat turnate pe gat cu imobilizare iar picaturi in nas si ser tot asa tb tinuta de maini si urla de cred ca se aude la doua blocuri distanta, e maraita abia am reusit sa o culc pe la 15 cum :leganata si in brate ,sper sa treaca repede si om vedea la noapte.

Una peste alta ieri am fost invitata de sot la restaurant si imi faceam complexe cum sa plec si fata e racita da porma m-am gandit ca socrela e asistenta si are grija de ia ,si culmea e ca la ei e tare cuminte piti si nici eu nu-mi explic de ce .sa va pove o faza care ieri m-a topit pur si simplu.
A venit buni dupa piti ,la plecare m-a pupat ,m-a strans in brate ,mi-a facut tai-tai , a luat-o de manuta si au iesit din casa spre lift ,mi-au dat lacrimile de fericire ,am fetita care merge de manuta oau.. parca ieri ,alaltaieri am adus acasa o mogaldeata ,cea crescut,trece vremea si noi imbatranim, da las sa fim sanatosi .

parca mi-a mai trecut supararea pe sotul obosit ,ca tare frumos s-a purtat ieri si a veni cu flori pt fetele lui cum ii place lui sa ne spuna mie si la piti ,iar la restaurant a fost super relaxant,vreau mai des astfel de iesiri .

Va urez sanatate multa la bebeii bolnaviori si la gravidute sarcina usoara fara greturi ,varsaturi, ca e cumplit am trecut prin asta nici nu vreau sa-mi mai amintesc acea perioada ,mi-a trecut dupa ce a miscat adica la 4 luni fara cateva zile.

Sorana Miruna 20 dec 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Felicia 74 ,tot asa si eu cu gandurile de inmultire,ma iau si iar ma las,sunt tot din 74 din ian si sotu mai mare cu un an si asta nu ar fi asa o problema da intervin alti factori :primul ar fi legat de spatiu ,porma adio concediu la nisipuri ,partea financiara alt aspect,rabdare si alea ,alea nici acuma nu am tot timpul si imi mai ies din pepeni da parca mai repede acuma nus de ce , da parca nici singura nu as lasa-o si ce mi-ar place un baietel...

Am o intrebare :stie cineva cum e acuma legislatia ? tb lucrat intre maternitati ,merge dintruna in alta .

Felicia 74, m-ai pus iar pe ganduri.....

Sorana Miruna 20 dec 2005

Mergi la inceput