Colectia de toamna-iarna 2005 (126)
Raspunsuri - Pagina 20
ilenutza spune:
Gandacel, eu nu patesc asa. deci nu stiu ce sa iti spun.Dar am observat ca Vic se trezeste, controleaza toata casa ( ma rog, mai putin dormitoarele si baia) , tranteste cate ceva pe jos ( carti, jucarii) - deci ma gandesc ca isi "amenajeaza" pe gustul lui - si apoi la joaca!
Ile
20 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati
dayssy spune:
Buna ziua la fete!!
Gandacel si eu patesc la fel cu Dragos, dar numai eu. Cu bunicile daca nu sunt eu e ok, cu taica-su la fel, cu bona e cumintenia intruchipata dar cand apar eu in peisaj se strica totul. O pun pe seama faptului ca imi duce dorul cat sunt la munca, iar cand ma vede face orice sa imi atraga atentia. Cand iese afara cu oricine altcineva decat cu mine merge pe jos frumusel ca un baiat mare ce este. Cand ies eu cu el vrea numai in brate. Degeaba ma chinui sa-i explic ca nu e frumos ce face, ca mami va fi langa el tot timpul, ca mami are treaba, etc ca el tot aceste crize le face. Nu pot face decat sa ma inarmez cu rabdare maxima si sa-i fac pe plac sperand ca la un moment dat sa-i treaca aceste crize.
Sunt nauca de somn, asta noapte a fost una cumplita. A avut Dragos niste crize de tuse seaca de nu mai stiam ce sa-i fac. Ii curg mucii ca la balamuc, nu face febra deloc, nu are rosu in gat, in schimb behaie ca un magar. Am inceput sa-i dau Mucosolvan Junior si parca i-a mai trecut putin tusea.
Alexandrina sa fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatosi!
Cam atat pentru moment.
Sa aveti o zi buna.
Alina si Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
www.dropshots.com/new.php?userid=210775&cdate=20061217&cimg=1" target="_blank"> Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed8b109e0f4936c7f453f&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Film aniversar
joy04 spune:
quote:
Originally posted by Gandacel
Tot vreau sa va intreb ceva si uit: ai vostri copii sunt mai toata ziua nervosi, tipa mereu, de cand se scoala pana se culca, cer tot soiul de chestii despre care stiu ca nu e voie si apoi se zvarcolesc pe jos? Ca Bogdan a inceput de vreo saptamana-doua sa urle foarte ascutit si foarte tare incontinuu aproape si nu ii lipseste nimic, nici atentia. Se tot lupta sa faca niste chestii, nu mai are rabdare, se enerveaza instant si incepe sa urle, ba ca nu ajunge la ceva, ba ca nu poate baga un obiect undeva anume, ba ca vrea ceva care e la 30 de cm de el, dar nu vrea sa se intinda sa-l ia...
Gandacel33+ si Bogdanel (14.11.2005)
neata
GANDACEL da, io patesc la fel. de vreo 2-3 zile este din ce in ce mai rau.
nici afara nu este mai cuminte.
ieri in piata de ex am primit: o portocala, o ceapa, un morcov, o nuca, patrunjel frunze...doar doar sa taca un pic copilu' cat eu cumparam cele ce-mi trebuiau.
si tot nu am luat totul, ca atare acum nu pot sa ma apuc de facut mancare. si nu am decat pt el un pic de ciorba, dar el mananca 2 mese de mancarica gatita, deci nu stiu ce sa-i dau pe la 14.00.
ieri cand am iesit afara imi vennea sa-l plesnesc. mai, l-am luat sa-l imbrac si daca nu mi-a urlaaaatttt...de obicei cand il lasam jos tacea. ei, nu si nu, vroia l amine in brate si tot urla, l-am pus in carut sa-l incalt, la fel l-am scos pe holul blocului (de obicei incepe sa vorbeasca cand il dau pe hol ca se face ecou si ii place)
ei...ieri nu si nu. urla
iese si vecina si zice: de ce plangi, te-a batut mami?? NU io de colo cam artagoasa dar nici mult numia am sa sstiu de ce plange.
dimineata si-a luat locomotiva aia si cum se poticmea in ceva, cu incepea sa urle iara.
mai si ziceam ca-i dau niscaiva premolari ca s-a latit gingia...nimic, ioc, nada.
nu se vede niciuna.
acum, la el dura cam o luna de cand incepea sa faca crize de astea pana i se vedea dintele iesit. si cred totusi ca de aia face asa.
ca sa numai zic ca 3 nopti la rand m-am chinuit cu maraiala in somn si cu agitatia, si de 2 nopti se trezeste pe la 03:00 si numai doarme. si atat iti trebuie sa nu-i dai voie sa coboare din pat!!!!
saracu vecinu' de la et 9 mi-a zio: mai, am avut si eu copil, dar dormea de seara pana la 10 dimineta!!!
al tau este...unicat sa faca asa in miez de noapte sau la 06:00 dimineata sa traga de jucarii....
editez: nu se arunca pe jos, vrea numai si numai sa-l iau in brate cand face crize de astea.
nu merge cu ignore ca jeleste tragandu-ma de pantaloni si incercand sa se urce pe mine...
plus ca daca ma vede suparata pe el, vine si-mi apasa cu degetul pe nas (ca sa claxonez. asa l-am invatat) si apoi ma ia de gat si-si pune capul pe umarul meu.
asta nu de fiecare data, dar azi s-a intamplat de 2 ori.
Joy
11+ (dpn 21.09.2007) si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)foto
felicia74 spune:
quote:
ieri in piata de ex am primit: o portocala, o ceapa, un morcov, o nuca, patrunjel frunze...doar doar sa taca un pic copilu' cat eu cumparam cele ce-mi trebuiau.
si tot nu am luat totul, ca atare acum nu pot sa ma apuc de facut mancare. si nu am decat pt el un pic de ciorba, dar el mananca 2 mese de mancarica gatita, deci nu stiu ce sa-i dau pe la 14.00.
Mistoooo, bun baiatul la cumparaturi
Da-mi-l si mie sa ma duc la parfumuri cu elIlenutza, fac poza in curand!
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Hai ca s-a indurat tati de mine si m-a lasat la pc![]()
Noki tare bine iti sta, sa-ti fie de bine noua coafura
Alexandrina ce veste buna, sa fie intr-un ceas bun!
Hildegard eu am tot facut vaccinul antigripal, dupa ce in 99 am zacut 2 luni din cauza unei gripe groaznice, si de atunci aproape ca n-am mai racit.
Toamna trecuta doar am luat Imunogrip, dar nici n-am iesit in "lume", doar in Cora, deci nu prea am stat pe langa oameni bolnavi.
Totusi, si vaccin si Imunogrip... nu stiu... la tine e mai complicat ca lucrezi in spital. Insa nu le poti lua pe ambele in acelasi timp, ca imunogripul diminueaza efectul vaccinului.
Ilenutza uite ochelarii:
http://new.photos.yahoo.com/fmganganie/photo/294928804269208774/0
Sunt clasici, asa pe gustul meu.
Dordia misto petrecere! Deci te intelegi bine cu colegele, ma bucur
ca e importanta atmosfera la lucru.
Noki asa mi se spune si mie, cand ma intreb retoric ce sa fac cu Ilinca. De parca de "urmatorul" nu va trebui sa aiba cineva grija cand ma voi intoarce (intr-un final) la servici.
Sau facem ca la tara: mai facem unul, ca uite asta a crescut, poate avea grija de cel mic![]()
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
Gandacel spune:
quote:
Originally posted by maria_alexia
Gandacel, Cristi face asa ca sa ceara atentie.
Cred asta pentru ca se intampla intotdeauna cand am treaba, mai precis cand am mai multa treaba!
Si trece doar cu atentie maxima pentru el si dragaleala multa...
Editez: chiar vroiam sa va spun o chestie (= cum am descoperit eu roata): nu merge deloc sa-i interzic ceva pur si simplu, se lasa cu scandal mare si va tot incerca sa faca ce nu e voie.
Mult mai eficient e sa-i arat cum trebuie sa faca sau sa-i schimb interesul in alt punct.
Adica nu-i spun "nu mai lovi cu lingurita in scaunel" ci ii arat "nu asa facem cu lingurita, uite asa facem, o punem in papa si apoi in gurita". E tare incantat sa invete cum se folosesc obiectele "cum trebuie" si scapam si de scenele de frustrare cand ii interzic ceva.
La noi nu merge asa. Asta fac si eu, insa in momentul in care incerc sa-i explic cum sa faca ceva, se enerveaza mai rau si nu ma lasa. Insist, dar devine si mai rau, trebuie neaparat ca el. La fel face si daca tot incearca ceva si nu reuseste, se enerveaza rau, atunci vin si il "ajut". Ei bine, se enerveaza mai tare! Nu are rabdare sa ma lase sa-i arat. Asa ca renunt.
Iar cu crizele de pe strada... n-am vrut sa va sperii. Il apuca deodata sa urle si sa se strambe ca vrea ceva. Problema e ca nu inteleg niciodata ce! Adica o pasare, o roata de masina, un gunoi de pe jos... completati voi lista! Si nu se opreste deloc! Ca nu am cum sau ce sa-i dau!
Asta este! Sa speram ca ii va trece.
Gandacel
33+ si Bogdanel (14.11.2005)
madau spune:
Neata!!! la pranz dar merge![]()
La mine merge netul cu mega cocoloase...am citit ceva-ceva din urma dar n-am reusit sa retin mare branza, dupa ce culc pupaza o iau pe indelete si raspund la ce ma pricep
.
Alexandrina sa fie intr-un ceas bun sa ai sarcina usoara si sa fie totul bine ptr voi!

Io-s in mega, extra dilema cu bb2 (ANDA cred ca o sa cam dam peste cap previziunile astro
)..adica io vroiam sa-l proiectam acum in vara, insa ieri am primit o propunere de achizitionare a unui apartament de la nasul nostru (oferta nerefuzabila avand in vedere conditiile), numai ca se va elibera abia prin decembrie 2006. Ceea ce inseamna ca ar cam trebui sa amanam bb2 pana prin toamna macar, mie una nu-mi convine insa ma gandesc ca parca e mai bine asa ptr ceilalti..Nu stiu cum sa fac, chestie care ma deprima complet 

Crize de plans si tavalit face si Miruna la greu...la noi insa functioneaza foarte bine butonul IGNORE
, ma intorc si plec, in 2 timp si 3 miscari e sus, cu zambetul pe buze
Catutza le-am luat niste accesorii si lumanarele parfumate de la Bamboo...le-au placut tare mult.
In incheiere sa va pove cum a fost la cafea...am fost la Mall, la una din cafenelele de sus unde se mai fumeaza
..am baut un frappe absolut demential, cu inghetata multa, bla bla, am mancat pizza, am sporovait la greu (subiectul central fiind tot copii..cum altfel?), dar ne-am relaxat si ne-am simtit bine. Parca eram alt om cand am ajuns acasa, tre sa repetam experienta asta mai des
Fug ca iar cauta maimutza in ghiveci
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
Noki_Lara spune:
Asa...am fost la inca 3 gardinite azi. Mi-a placut una. Si cred ca asta e the one. Daca ati auzit cumva vreo vorba ceva...dati un sfat: Clara Kindergarten
Gandacel-
quote:Da! Recunosc ca in ultima vreme sunt cam nostalgica si incep sa ma bata ganduri de inmultire. Dar in nici un caz nu e momentul. Plus ca asa este, vorba lui Feli, apoi o sa ma stresez ce fac si cu celalalt...plus ca felul meu de a fi si faptul ca mereu mi-am dorit un singur copil...nu cred ca voi putea schimba asta. Dar poate se intampla si atunci Doamne-Doamne va hotari pentru mine.
Noki, tu vorbesti de parca ai vrea al doilea bebe, dar inca nu sti!!!! Si cu "galeria" pe care o ai in bunicul... parca vad ca o sa-l si faci.

Intrebare pentru tine, ca tot ma invart mereu pe la subiectul de crese: de ce vrei bona? Nu vrei sa-l mai lasi pe Bogdanel la Little One? Sau pentru mai incolo?
quote:Zic si io ca Anda cand a devenit Sarah hamsteritza la mancare: bine ai venit in club!
Tot vreau sa va intreb ceva si uit: ai vostri copii sunt mai toata ziua nervosi, tipa mereu, de cand se scoala pana se culca, cer tot soiul de chestii despre care stiu ca nu e voie si apoi se zvarcolesc pe jos?
Serios acuma, cred ca e de la masele. Sarah e tare schimbata de vreo 2-3 zile: muult mai nervoasa, mai ales seara, roade tot ce prinde, baleste, da cu cartile pe jos - ea care le iubeste la nebunie si le face gigea in mod normal...deci e o faza, cred.
Adica de fapt e o acutizare. La noi istericalele de protest sunt clasice daca nu ne convine ceva. Dar lucrurile devin muuult mai nasoale cand e vreo poblema care o doare: dinti-masele sau cum am patit aseara: s-a oparat la fundic ca mama nu a observat ca a facut kk. Si nu stia ce e cu pitica ei de e asa de nervoasa...

Marai-Alexia- apropo de descoperitul rotii, ai PERFECTA dreptate. Asa si la noi exact. Totul cu pacaleala, cu canalizat atentia intr-o directie buna. Dar intrebarea retorica: poti sa ai mereu chef si nervi pentru asa ceva? Io nu...
Dau send ca m-am placintit si nu vreau sa-l pierd. Mai citesc si revin.
Poze cu Sarah si mami

Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Poza participanta la CONCURS: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=13" target="_blank"> Gata am ajuns pe calorifer!!!
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
Dayssy- in rpimul rand bine ai revenit! Apoi sanatate infinita piticului, sa se faca repede bine!
Feli-
de aprecieri. ce poza trebuie sa faci? Nu a gasit niciun mesaj in urma si mooor de curiozitate. Gata, amu vad poza cu ochelarii. Nu pricepi nimik din ea. trebuie sa-i vedem cum stau pe tine! Stii ce e ciudat cu aia ca se cresc fratii unii pe altii? ca nu echestie doar la tzara. cat se poate de urbana, ca sa zic asa si de adevarata. hiar ieri imi povestea in parc mama lui Mimmy_Dummy cum il lasa pe fratele de 4 ani al Mihaelei s-ai dea ei bibele si s-o schimbe! Va datzi seama???? si se descurca baiatul de nota 10! Sper ca nu te superi, Mimmy, ca am zis aici! Dar pe mine taaare m-a impresionat!![]()
Madau- io votez apartament mobilat aranjat si mutat! Si apoi bb2. insa mai am un sfat destept, din experienta citire: ce faci pentru apartament fa ianinte de a te muta. sa nu cumva sa traiesti cu impresia ca "las' ca fac cu timpul". Gandeste-te ca la 2 copii le trebuie clar spatiu mai mare. Si cum si dra miruna e o cumintenie de copil de unde-l pui acolo sta
, claaar va trebui loc de miscare! "Parerea mea! Care este!"![]()
Amu imi astpt socrul si barbatusul sa vina din oras. Apoi organizez o deschidere de semestru 2 in tromba: chiul la 3 cursuri consecitiv...
Glumesc, imi pare rau ca trebe' sa lipsesc, dar chiar vreau sa mai stau si io cu socrul meu de gasca!
Pup U all!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Poza participanta la CONCURS: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=13" target="_blank"> Gata am ajuns pe calorifer!!!
Everything matures...eventually!
Gandacel spune:
Noki, am zis intr-un mesaj, caut bona pentru a nu mai fi in situatia in care am fost cu Bogdan, atunci cand va fi momentul venirii pe lume a piticaniei mici. Adica sa am cu cine sa o/ii las pentru a merge la doctor, a ma ajuta cu gatitul, cu joaca... sa fiu mai relaxata, ca sa zic pe scurt. Insa nu caut bona, ci un ajutor. Am si gasit, de fapt, o vecina draguta care ma va ajuta cu dusul la gradi pentru Bogdan, in zilele in care eu nu voi putea... si cu o ora-doua de menaj pe zi, cand cad pe jos de oboseala...
Cu nervii, ai dreptate, cam asa a fost si la el. Frustrari avea de cand a implinit un an (chiar din ziua aia!) dar sunt zile cand se acutizeaza. Ieri chiar musca din pernuta lui preferata, cu furie, apoi venea si ma batea pe mine, pe urma se ducea sa rupa nasul ursului pe care inainte in cinci minute il pupa de 20 de ori!
Gandacel
33+ si Bogdanel (14.11.2005)