Colectia de toamna-iarna 2005 (126)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Alexandrina, felicitari!!

Catutza, nu-i nimic Incepusem sa ma intreb oare de ce ma evita Miha.

Alinush, superba printesa ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Catutza ms de intrebare!!! Stefan e ok, dar mai plange la decalotare un piculetz. Cred ca mai degraba ideea in sine decat durere sau usturime. Insa....e ok.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Buna dimineata!

Sper ca v/ati petrecut memorabil!

Hilde: sorry sorry! Nu/s de acord! Eu am incredere in cele naturiste. Medici normal ca sunt sceptici ca doar "aspirina" stiu sa scrie pe reteta.Ei asa au invatat la scoala, sa trateze cu medicamente.
In legatura cu vaccinul antigripal: niciodata nu o sa fac asa ceva. Nu ajunge ca ne/au injectat cu vaccinele obligatorii? Sa ma duc sa imi mai bag si te miri ce chimicale? Portocale, lamai, propolis, miere...ajunge pentru noi! Ei bine si cate 2.5 ml de nurofen cateodata!

Va pup pe toate! SA aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Ce mai faceti? V-ati distrat bine doamenlor? Ati primit cadouri frumoase?

Dordia, ma bucur ca te-ai simtit bine si ca Stefanel e ok!

Madutza, m-am tot gandit la voi ... cum e Orlando? Sper ca e mult mai bine!

Alina, superbe pozele !!! Amalia e o adevarata domnisoara!!!

Referitor la "leacurile" naturiste, sunt de acord cu Ionikka! Nici eu nu cred ca-i voi face antigripal Dariei !

Joy, sper ca si tu te simti mai bine si ca te-ai impacat cu Cristi! Un special pentru tine!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guuuten morgen!

M-am tuns: ! Mie-mi place rezultatul. Iacata dovada!

Ieri a fost o zi suuuper, am fost si la mami, i-am luat o orhidee in ghiveci superba care a dat-o pe spate pur si simplu. rar am vazut-o sa se bucure de ceva asa de mult. De altfel, era de asteptat la cat ii plac ei florile.

Alexandrina- felcitari pentru fasolica din burtica, sa creasca mare si sanatoasa si sa ai o sarcina fara probleme!

Joy- mami drag, of...iar prbleme. Tin pumnii sa depasesti faza nasoala prin care treci.

Antigripale- io nu am treaba cu ele. nu i-am dat lui sarah si nici nu o sa-i dau. decat daca-mi zice dr expres. Dar nici io nu am facut niciodata vaccinul antigripal in care nu cred deloc. dar asta nu inseamna ca nu cred ca puterea facatoare de bine a unor plantutze.

Dordia- good news! Pupam Stefanelelul s atreaca de tot!

Alinush- chiar ma gandeam la tine zilelel astea ca ce mai faci. Un bb2? De piticania ta ce sa zic...stii ca-s fana! Pupa mami pe ea de frumoasa!Rochitza de blugi a Amaliei, aia cu mere e din ultima colectie HM. Vezi ce stiu? I-am luat si Alexiei...

Catutza- freza mea o fi ultimul racnet, dar problema e ca e intins parul cu placa. Cum va sta de la prima spalare incolo...nu vreau sa ma gandesc!Ca io nu am rabdare sa-l pigulesc cu peria etc...

Socru-miu - perla: Dialog: Io: azi ma duc iar s avad niste gradintze. El: pai de ce? Io: cum de ce? Ce fac cu sarah din toamna? El: sa-ti spun io care e solutia???? Faci bb2 si stai acasa cu amandoi! , nu????

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Poza participanta la CONCURS: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=13" target="_blank"> Gata am ajuns pe calorifer!!!

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Alxandrina, felicitari si sa fie intr-un ceas bun. Binei ai venit in seria de mamici de bb2 . Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos.

Ripley 8+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Intreba cineva de ce gradi particulara si nu bona...

Pai io m-am gandit ca la gradi poate invata mai multe. Plus ca bona perfecta nu exista si la "norocul" meu nu cred ca voi gasi o persona cu care sa fiu cat decat de acord. Dar nici gradi perfecta nu exista. DAR, la gradi interactioneaza cu copiii, invata de la ei, i se imprima o disciplina, se invata in colectivitate, socializeaza. Astea mie mi se par lucruri importante. Dar depinde de la copil la copil. Sarah e invatata in colectivitate si-i place intre copii. De-aia as si opta pentru varianta asta. Plus ca am inteles ca o integrare de la varsta mai mica in sistem duce la o mai usoara adaptare decat de la una mai mare. Asta de la educatoare si diverse persoane citire.

Bilele negre, din punctul meu de vedere: o sa-i chimb programul - Sarah se scoala in jur de 9-9.30-10, fff variabil si pe la 13-13.30 e obosita deja. Asta pentru ca nu sta o secunda locului. Nu stiu daca va rezista sculata muuult mai devreme. O sa vedem. Poate pana atuncea isi schimba singura programul, cum am vazut ca treptat-treptat au facut-o cam toti prichindeii.
Alt dezavantaj ar fi ca nu ar fi cineva care permanent sa-i arate EI toate cele din carti, sa-i citeasca, sa se joace cu ea etc. Dar poate tocmai asta ma gandesc eu ca e mai bine in colectivitate, ca va intelege ca nu ea buricul pamantului, cum crede acuma.

Sunt inca zeci de nucunoscute si la mine in suflet si nu sunt hotarata 100% pentru nicio varianta inca. Oricum pe mine simpla idee ca am juns la level-ul in care discut deja de gradinitza, educatie etc, ma sperie ingrozitor. Inseamna ca am deja copilas mare...iar eu nu stiu daca sunt pregatita psihic pentru asa ceva...Atata doar ca nu am incotro...Dar daca as putea s-o bag putintel la loc in burtica sau sa revin la vartsa aia...cateva luni sau imediat dupa nascare....tare bine ar fi! Dar si sa fie mare si sa o vad ca fuge prin casa si vorbeste si interactioneaza cu mine e tare frumos!

Of, hai ca v-am impuiat capul cu prostii...Am fugit!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Poza participanta la CONCURS: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=13" target="_blank"> Gata am ajuns pe calorifer!!!

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ioniko, ziceam ca eu am sa fac vaccinul, nu la stefan.....pana acum cand l-am facut n-am luat nimic de genul gripa din spital...mai ales ca lucrez printre virusi...acuma mai mult am si copil acasa.

votati-ne aici la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank">"dintii astia"

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata si de la noi !

sper ca ati petrecut bine ieri, 8 Martie.

Io am petrecut abia dupa 21.30 cand a ajuns sotul acasa ( a bantuit 2 ore ca sa imi ia ceva).A luat niste somon, eu comandasem pizza ( de la trenta- e delicioasa si ieftina), mi-a luat o bere NA super buna si am stat la taclale pana mai tarziu.Am primit cartea lui Jamie Oliver, abia astept sa fac o reteta de acolo!

Ile 20 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Buna dimineata !

Din ciclul raport:
masina de tocat e SUUUUPPPPPEEERRRR adica in 2 min era tocata carnea, legumele, tot-tot si in alte doua spalata ( are un super luciu pe toate piesele si se spala aproape singure ) si chiftelutele erau gata. Pacat ca nu le si prajeste, atunci m-as fi declarat super multumita. Vorba lui barbatu'meu: pe voi nu va multumeste nici luna de pe cer - raspunsul meu clasic: normal ca nu, ca nu are lumina proprie...

Noki sa iti fie de bine! Nu stiu cum erai inainte, ma asteptam la ceva mai ... socant, adik mai scurt.
Apropo, mamico, nu m-am abtinut sa nu trag cu ochiul si in spatele pozei si am o intrebare: cu ce mentii curat parchetul ala imens si neacoperit, ca la noi se depune praf la 5 min dupa ce il sterg?!

o zi buna, ca nu stiu daca mai intru azi.
in fond mi-am luat Ac-ul de dimineata...

Mergi la inceput