Colectia de toamna-iarna 2005 (126)
Raspunsuri - Pagina 17
mimi_dumy spune:

Alexandrina, felicitari pt cele doua liniute!
Sa ai o sarcina fara probleme, o nastere usoara si un bebe sanatos.
Mimi &
Daria (4 nov 2005)
www.dropshots.com/mihaeladobre1977" target="_blank">filmulete Daria
Buluci spune:
quote:
Originally posted by joy04
vlad este un marait nonstop si toata supararea mea mi-o vars pe el. adica tip la el....azi m-a bufnit plansu si cnd m-a vazut a venit la mine si m-a luat de gat si a inceput si el sa planga.
mai facut si pe mine sa pling cu mesajul tau...azi mi s-a intimplat si mie acelasi lucru dar spre deosebire de Vlad ,Simon radea la mine , se strimba si incerca sa ma imite, si din plins am dat in ras!Si eu m-am certat cu "al meu" dimineata asta dar ne-am impacat,...mi-a adus un buchet de trandafiri si m-am muiat toata!Nu-mi place sa stau certata cu el prea mult caci din fire tin in mine si asta-mi face si mai mult rau!
Sooo, inca o gravidutza!!!!!!!!
Felicitari,Alexandrina!Vezi mai, Alexandrina ca fetele astea au dreptate, daca ne-ai parasit, AC n-au mai avut efect!
catutza spune:
Alexandrina , sarcina usoara!!! Ma bucur mult pt voi,
si
sa stii ca ma voi gandi la tine.
Ilenutza , super zi de 8 martie.Dar astea sunt vise....
Joy , tinem pumnii sa-ti treaca supararea si sa ai rabdare cu
Vlad ca e micut si nu stie, nu-ti mai face griji de bebe2 ca vei avea
tu putere sa faci fata.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
cristinamh spune:
ia uite ce veste buna!!
alexandrina se tine de surprize!! sa fie intr-un ceas bun si fara probleme, asa cum iti doresti!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
pischi2003 spune:
Urez si eu tuturor mamicilor LA MULTI ANI!!!!!!!!, sa fie rabdatoare, grijulii, dragastoase... cu puii si sotii lor 

Alexandrina, felicitari si tin pumnii strans-strans
.
Joy, tie in mod deosebit o
si un
. Cand o sa vezi acasa minunea mica, o sa dispara toate grijile si indoielile. Si, cred eu, va avea si Vladut o noua atitudine ca, deh, va fi fratele mai mare.
Ilenutza, mda, frumoasa zi, perfecta chiar. Desi parca n-as da o zi cu maraieli de-ale lui Alex pe asa ceva. ![]()
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
catutza spune:
Madu , cum a fost la intanlire? Ce ai luat la fete cadou, ca acum ne poti spune.
Noki , vreau poze cu noua freza, hai sa avem si noi idee cu ce sa poarta.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
camelia_daniela spune:
Alexandrina, felicitari!
Iti doresc o sarcina usoara, fara probleme nastere usoara si un bebe voios si sanatos!!!
Tin pumnii!!! 
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
dordia2000 spune:
BUna seara!!!
La multi ani Mamici!!!
Azi de la servici am fost cu colegele de birou la restaurant si am papat si ne-am distrat!!! A fost super!
Noi suntem ok,un pic maraiti (cred ca de la dinti) dar o sa treaca.
Alexandrina felicitari si un gand bun de la noi!!!
Va poop!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
bb_alinus spune:
Cat am vrut sa urez LMA mamicilor mele dragi si uite ca nu am reusit pe 8, dar o fac din inima acum chiar mai tarzior asa.
Sper ca ati petrecut un 8 Martie superb, cu soare mult in suflet.
Am citit ultimele postari si vreau sa o felicit pe Alexandrina pt samburel, sa fie sanatos iar sarcina sa decurga fara...prea mari greturi.![]()
Noi suntem in forma, n-am nimic nou de zis, crestem frumos din zi in zi, daca vreti sa ne vedeti am pus poze calde, de azi, la semnatura.
la toate!
Alina si Amalia 17.11.2005
Pozici de 8 Martie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
catutza spune:
Alina , stai asa....intri...ne spui de poze....si dispari... Amalia e la cresa? I-mi plac foarte mult pozele, ai o adevarata domnisoara, fata mare de acum...
Meems , te-am indus in eroare fara sa vreau, scuze
, eu aseara am vazut pe mess pe Mimmy care are ID-il asemanator cu al lui Miha, tot Mihaela....inca odata scuze,
Dordia , ma bucur ca te-ai distrat azi la restaurant. Stefan ce face? Mai plange cand il decalotezi?
Va spuneam ieri ca-mi dau comanda azi de pe "laredoute", asa de ziua mea, vreti sa va spun ce mi-am luat?....o camasa pentru mine si 4 tricouri pentru Mihai!

Dar lasa ca ma revansez eu data viitoare.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)