Colectia de toamna-iarna 2005 (126)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Io am vrut sa-i cumpar ceva la stef pentru sistemul imunitar si dr. mi-a zis ca nu sunt bune astea din plante si ca nu e cazul sa dam la copil de astea. Daca este nevoie....se da cica Ribomunil cam asa ceva...si se face schema. Asta cica e pentru sistemul imunitar si se da la copil cand e necesar. Restul de medicatii sunt frectie la picior.....phiii ce am ras.

votati-ne aici la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank">"dintii astia"

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hilde e adevarat ca multi doctori sunt sceptici in privinta "naturistelor", dar eu nu sunt de acord, am un caz in familie - Doru n-a mai luat nicio raceala, viroza de cand a luat Imunogrip. Iar pana atunci nu rata una, cum era un coleg de birou bolnav, cum devenea si el. Asa ca eu am incredere in echinaceea.
Pe de alta parte, efectul nu e garantat 100%, ca si in cazul vaccinurilor de altfel.

Despre Ribomunil am citit ca ar fi fost retras din Franta, deoarece nu se cunosc cu precizie efectele adverse. Insa nu sunt sigura, se discuta asta pe un alt forum.
Din cate am citit Ribomunilul si Broncho-vaxomul fac in mare cam acelasi lucru - intarirea sistemului imunitar impotriva infectiilor respiratorii.
Ar mai fi si lantingen B, despre care nu ma pronunt, trebuie sa mai studiez...
Noi i-am dat Ilincai Imunogrip si pana acum nu a patit nimic, dar e adevarat ca nici nu am scos-o in aglomeratie. La toamna o sa ma duc la un dr priceput sa-mi dea o schema detaliata de imunizare.

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Ziua ideala a unei femei

08:15 - Trezire prin saruturi si gadilarea cu ajutorul unei petale de trandafir din import.

08:30 - Masurare pe cantar - 2 kilograme mai putin decat ieri.

08:45 - Micul dejun in pat (croissant, suc de portocale proaspate).
Deschiderea cadoului (inel cu diamant de 5 karate ales de partenerul atent).

08:50 - Stiri la "Shopping channel" (Mari reduceri la "Gucci").

09:15 - Baie fierbinte in uleiuri mirositoare.

10:15 - Relaxare usoara prin fitness cu ajutorul unui antrenor personal amuzant si bine cladit.

10:30 - Ingrijirea tenului, manichiura, spalarea parului, coafatul.

12:00 - Pranzul cu cea mai buna prietena intr-un restaurant.

12:45 - Intalnirea fostei prietene a partenerului si constatarea ca s- a ingrasat cu 7 kilograme.
13:00 - Shoping cu cea mai buna prietena (carte de credit nelimitata).

15:00 - Somnul de dupa masa.
16:00 - Primirea a 35 de trandafiri de la un admirator secret.

16:15 - Masajul cu ajutorul unui maseur privat puternic dar tandru care exclama ca nicioadata pana acum nu a masat un corp atat de delicat.
17:30 - Alegerea si incercarea imbracamintei scumpe si unicate. O mica parada de moda in fata oglinzi.

19:30 - Cina la lumanari. Dans si complimente.

22:00 - Dus fierbinte (singura).

22:50 - Purtata in brate pana la pat. Cearsafurile proaspat spalate si parfumate.

23:00 - Giugiulire.
23:15 - Adormirea in bratele partenerului.

Ile 20 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

mimi_dummy multumesc de intrebare - nu i-au aparut bubite noi, nu s-au transformat in papule-cruste deci... nu cred ca au avut relevanta.
In schimb de aseara are muci. Si ta-su la fel.
Asta-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani, mamici!

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Bun gasit dupa multa vreme, am citit cam tot si ma iertati ca raspund la discutii vechi dar poate sunt utile.

Leea, parca discutarati de Salin, noi azi vara am fost foarte chinuiti de nas infundat noaptea si ni l-am procurat, dar, nu stiu, poate suntem exceptia de la regula, parca mai rau usuca aerul. Nu ne-am impacat cu el.

Crese, gradinite. Am ramas cam blocata cand am vazut ce preturi ziceti ca se practica, peste 500 ron. Pai daca e asa, nu-i mai usor sa-ti iei o bona care sa-ti faca si ceva menaj, eu cred ca pentru 800 de ron iti vine si noaptea daca trebuie, sau sunt eu cam paralela?

A mai fost vorba de modelarea si sacrificiul pentru copil. Eu nu consider ca ma sacrific pentru ca stau acasa cu piticul. Eu am impresia ca profit de pe urma lui, beneficiez de un sac de emotii pozitive si e foarte reconfortant. Si, nu stiu cum mi-as pune problema daca n-as primi indemnizatia asta. Pe de alta parte, daca as avea o oferta profesionala tentanta cred ca i-as da curs.

Soanso, cand s-a nascut fi-miu, am facut un recensamant in memoria mea sa vad cine s-a mai nascut pe 20 decembrie si am un singur exemplar, o fosta colega de-o cheama Sorana

Am promis ca ma intorc deindata ce am vesti mai bune.
Superstitie, nesuperstitie, copilarie ori ba, sa stiti ca functioneaza.
Eu sunt fericita si ultra-emotionata posesoare de doua liniute pe un acelasi betisor, pe care-l tot scot din buzunar iar si iar de la amiaza. A doua liniuta e cam anemica pentru ca e destul de devreme dar se vede.
As prefera ca in loc sa ma gratulati in vreun fel, sa puneti un gand bun pentru ca totul sa fie bine.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Alexandrina, ce veste minunata!
Felicitari! Sa ai grija de tine si de bebe

votati-ne aici la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank">"dintii astia"

de-ale gurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Fetelor La multi ani de ziua noastra!
Alexandrina felicitari! Sa dea Domnul sa fie bine, sa mai faci un copil sanatos si frumos si destept si cum mai vrei tu!
Meems - si eu i-am dat mesaj Mihaelei, m-am uitat prin parc dupa ea, dar nimik, nimik. Sa speram totusi ca vom primi vesti bune de la ea.
Va pup

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Felicia, cu tot ce a zis dr. io tot ma pun sa iau Imunogrip. N-am luat niciodata de astea. Din noimebrie cum am sa lucrez in spital....pe langa vaccinul pe care il primesc acolo gratuit o sa iau si Imunogrip....

de-ale gurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ALEXANDRINA sa fii fericita. stii mai acum cateva zile citeam de la ODISEE si mi-am adus aminte cum intrai tu si schimbai "scutecelul".
erai mereu pe fuga cu treaba la servici, dar aeai grija sa avem "coala" de scris.

Joy 11+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput