Colectia de toamna-iarna 2005 (126)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Feli, mi-am amintit cu ce te ocupi tu azi : cum faci tu reteta de mucenici ?

Pe la noi nu se prea poarta (constat pe zi ce trece ca tare multe traditii ne lipsesc ), mama ne facea melcisori (=macaroane in forma de melcisori) cu nuca de ocazia asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Raportez o serbare superba, un mesaj super lacrimos ( adik am lacrimat eu cand l-am primit ) de la copilul meu frumos/destept/cuminte (azi sunt mamico! asa ca imi permit...)

Am trecut si pe la cresa sa impart "cadouri" si sa vad ce face micutul Isty ( va mai aduceti aminte de protejatul nostru din ghena?! ) si e bine, frumusel, curatel, cam mucios - dar am intles ca as sunt toti bbi primavara - mi-a zambit asa de frumos cand m-a vazut ca mi s-a umplut inima. E foarte bine ingrijit acolo, tocmai ii dadeau sa pape, e curat, eu sunt foarte multumita de cum e acolo...

Am facut si doua poze dar dureaza pana voi reusi sa le descarc, asa ca ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am aparut si eu nitel mai devreme, m-am vopsit si coafat, am dat si o raita prin Mall si am luat niste cadouri ptr gagici (nu va zic ce, ca mai sunt unele din ele de pe DC si nu vreau sa ma desconspir).
Vad ca e tare liniste, probabil toata lumea e la cumparaturi, aranjat, planuit cine romantice

Gandacel ref la preturile de la gradi, mi-a zis asa: 8-13 (550 ron), 8-16 (650 ron) si 8-18 (800 ron). Nu stiu daca e mult sau putin ca nu-s la curent. Insa pe Miruna probabil ca aici o voi da, e nasol ca e destul de departe de mine, dar am inteles ca acum se lupta sa asigure si transport si atunci va fi mai usor. Ma duc sapt viitoare sa vad cu ochii mei cum e si va spun

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

pisi multumesc ca te-ai gandit la mine; mi-am luat masina electrica de ceva timp dar inca n-am folosit-o

La multi ani mamici!

Joy nu sta suparata cu sotul, nu e bine, va face rau la toti 4!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

LA MULTI ANI MAMICI DE GAGICI!

Eu de ieri de la ora 16 n-am avut internet.Am crezut ca mor d enervi. au lucrat astia ceva in scraa noastra si au decuplat ceva fire...si au uitat sa le puna inapoi.

Steff a bine, zburda de enrgie. Argint viu, ce mai!

Ionika
, id meu de mess yahoo este szamcsekv si-ti dau reteta de diplomat. Ok?

Altfel, ce faceti azi, sau ce ati facut?
Sotul vine cu pizza acasa de la servici + cadou De abia astept!

votati-ne aici la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank">"dintii astia"

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Maria eu cumpar mucenici din aceea mici, ii fierb cu apa, sare, coaja de lamaie si-i mananc cu zahar, scortisoara si nuca.
Moldovenesti nu stiu sa fac

Atentie - stire horror:
ati vazut ce s-a intamplat la Budimex? Intr-un spital de copii?
http://www.hotnews.ro/articol_66968-Grav-accident-la-spitalul-Marie-Curie-din-Bucuresti-o-tanara-a-murit-strivita-de-un-lift.htm
Cu liftul ala am mers si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

LA MULTI ANI, MAMICI !!!! sa aveti o primavara frumoasa, plina de iubire si bucurii.

Joy, ca sa treaca supararea si ca sa scapi si de indoielile legate de sarcina, fii optimista si o sa vezi ca o sa se rezolve toate problemele.

Lavi, nu ne-ai mai spus nimic de Natalici, i-au disparut bubitele?

Ilenutza, Canuta, Meems vazut filmuletele si pozele voastre, foarte frumoase.

Ionnikka, uite aici reteta lui Hilde de tort diplomat http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86608&whichpage=1

Sanatate la piticii bolnaviori.

Mimi & Daria (4 nov 2005)
www.dropshots.com/mihaeladobre1977" target="_blank">filmulete Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Mimmy: thanks! de link!

Maria: dar cat de rar se da nurofen?? Ca eu cand face rosu in gat aia ii dau si a cam facut odata la 2, 3 luni. SI ii dadeam 3 zile de 2 ori pe zi. Fara altceva? E prea mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Si am uitat ceva: oare de ce nu a functionat tratamentul cu oscilo la noi? Sa fie faptul ca nu le/a tinut in gurita sa se dizolve? Soanso a zis ca medicul ei i/a recomandat sa le dilueze. Eu stiam ca homeopatele se sug. Altfel...? Nurofenul in schimb si/a facut treaba. Nu mai e racit deloc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ionika, mie dr. mi-a zis ca oscilo e frectie la picior...e FACUT sa deie lumea bani si astea pentru sistemul imunitar din plante la fel....
io am ras cand am auzit.

Si noua ne merge bine cu nurofen.poti sai dai 3 zile 2/zi, 3 ml

votati-ne aici la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank">"dintii astia"

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput