Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (92)
Raspunsuri - Pagina 8
Roxana_G spune:
Gata, prestat amnio fara probleme si rezultatul este bun. Am primit FISH, testul rapid pentru cromozomii X,Y, 13,18 si 21, care a iesit perfect (adica nici o celula analizata cu anomalii). Testul final, adica tot cariotip, peste 2 sapt, pentru ca necesita cultura. Insa Inteleg ca in privinta cromozomilor analizati nu se se poate schimba ceva - adica temerea mea de Down este de domeniul trecutului.
In rest, m-am vazut cu Babee, care este super dulce
, dar Rebecca este o minune. Acum ca BB e bine mai ca ne-am risca si la BB3, sa fie tot fetita. ![]()
Rox
18+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
layla spune:
Am intrat sa vad daca a scris Roxana si sa va urez weekend placut!
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
adlemi spune:
Uf...Bine ca totul e bine cu Rox...Am stat in umbra si am asteptat detalii. Slava Domnului ca totul e bine.
Am mai pus si noi poze noi...daca doriti sa ne (re)vedeti...
Un weekend minunat!!!
Adlemi si
Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://www.dropshots.com/adlemi
anabordea spune:
Bravo Roxana, ma bucur ca esti bine si tu si bb.
Noi am fost we asta la tara si s-au jucat fetele f frumos afara , si au chinuit 4 pui de catel. I-au luat in brate , i-au dat pe tobogan, iar cea mica i-a pupat si in bot! Oricum am avut un timp super, si era plin de flori si in gradina dar si de la pomi.
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
Andra28 spune:
Bravo ROXANA!!!!!!
De acum inainte chiar te poti bucura in voie de sarcina si de perioada asta minunata.
Pupici,
Andra, mami de alexandru (27 ianuarie 2004)
anda141 spune:
Roxana, pai ma gandeam eu ca totul e bine, niic nu ma asteptam la altceva !! 
Noi am fost la tara ieri , azi la serviciu si eu si Albert.Maine incercam la gradinita sa vedem daca ne mai primeste. L-am inscris mai din iarna si am tot amanat .
Sa il ajutam pe Alexandru
anabordea spune:
DARAEL!!!!
Ceva noutati? Ca am vazut o postare a tae la alt topic, in care aveai la semnatura "Fericit non-stop". Ai sa ne dai vreo veste?
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
Emilly spune:
Roxana bravo, felicitari!ma bucur pentru voi.
Ana eu parca vazusem semnatura lui Darael de ceva vreme, dar el e oricum mereu ferici si aduce zambate si incurajari.Drept e ca nu a mai scris de ceva vreme...
Fetele, intrebare intrebatoare
cum ii pedepsiti pe micutii astia care nu au limite? cind chiar trebuie coborita militaria din pod, ce motoda folositi? ce pedepse au dat roade la voi?
Educatoarea gazei mele imi zice ca nu-s ce criza e la 3 ani si cica daca nu stii sa o stapinesti apoi o fi vai de capul parintilor.Problema e ca acum "tiranii" astia mici stiu sa santajeze si urla si bat din picoare...pedepse, vreau idei pe "pedepse inteligente" daca le pot numi asa.
Mercic!