Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (92)
Raspunsuri - Pagina 7
TatianaG spune:
SARBATORI FERICITE, cu multa lumina, iubire si pace in suflete!
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004),
Daniel Cornel si
Eduard Mihai (09 dec 2005)
FILME 1 FILME 2
Album 1 Album 2 Album 3 ALBUM NOU
Copilasi ian-feb2004 www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
anabordea spune:
Sarbatori Fericite care sa va aduca sanatate, liniste si belsug!
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
Roxana_G spune:
Hristos a inviat! Imi pare rau ca nu am apucat sa postez urari inainte de Paste, e o defectiune majora la internet acasa. Sper sa se repare pana joi cand ma intorc. Pentru ca acum sunt pe aeroport in drum spre amniocenteza de la Viena - ca sa vedeti dependenta. Sper sa ma vad maine sau joi si cu Babee.
Rox
18+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
anda141 spune:
Hristos a inviat !!!
Roxana, succes, sa fie totul bine !!!
Noi am avut niste zile tare frumoase, am fost la padure la tara cu mai multi prieteni,a fost super fain, iarba verde , aer curat..padure super curata , iar luni am fost la munte , unde a fost la fel foarte frumos. Albert a alergat tiata ziua, s-a urcat pe munte singur,a fost intr-o mare forma.
Azi sunt deja la serviciu, sper sa plec mai devreme. Va pupam !!
Sa il ajutam pe Alexandru
layla spune:
Adevarat a inviat!
Cum ati petrecut?
Noi am fost la socri la Braila. Ne-am intors ieri, iar azi deja la birou.
Roxana tinem pumni pentru amniocenteza.
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
Andra28 spune:
Hristos a inviat!
O, ce bine a mai fost....!!!
Am fost la socrii la Valenii de Munte si apoi am dus piticul la casa de la tara a parintilor mei, in Dambovita.
Ne-am intors in diminata asta, direct la servici, asa ca abia astept sa ajung acasa sa dorm si sa visez la un week-end la fel de insorit si pentru saptamana aceasta.
Pupici,
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
PS: Roxana, tinem pumnii stransi sa iasa bine !!!
Andra28 spune:
Wow, fetelor, am picat pe pagina 3!!!
Oare chiar toata lumea este in concediu?
Numai eu ma sacrific pe la servici????
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
anda141 spune:
Eu sunt la serviciu, ce concediu...as vrea eu...
Si e asa frumos afara...dar visam la week-end cand vom iesi din nou la iarba verde .
Voi ati inscris copii la gradinita pentru la toamna , cei care nu au inceput deja mai devreme. Noi cautam, suntem in cautari, pana la urma cred ca ne vom orienta catre o particulara, insa nu am deloc timp sa caut. Chiar nu stiu cand sa imi iau timp intr-o zi, 2-3....nu e asa usor...Si unde sa fie , aproape de casa sau de serviciul meu...nu are cine sa mi-l ia dela gradi, decat eu si atunci e complicat. Daca e departe de serviciu ar tb. sa plec devreme sa ajung, paroape de serviciu nu stiu daca gasesc ptr. ca ne mutam cu sediul....Complicat...vom vedea.
Am vazut pozele cu Arturicii, foarte frumoase!! Insa cred ca e tare frig acolo, dupa cum sunt imbracati afara.
Sa il ajutam pe Alexandru
layla spune:
Si eu tot la serviciu.
Eu am gasit gradinita, dar nu am "intrarea-pila" ca sa zic asa. Sper sa rezolv pana se fac oficial inscrierile in iunie.
Am admirat si eu pe pozele Arturicilor.
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)