Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (92)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Fetelor, multumesc pentru sustinere. Ma bucur ca a iesit totul bine, ca nu mai eram om, insa nu am mai postat chiar asa sa nu va deprim de tot. Acum sunt super ok, zburd linistita si BB e super miscaret. Am la album o poza 4d cu el. Mai am o saptamana de medical si voi profita sa ma ocup de casa, ca am neglijat tot de o luna incoace. Am decis sa o mai tin pe Alex o saptamana cu mine, si sa nu o duc la gradi. Pe langa drumul dus si intors destul de aglomerat, ma gandeam ca si asa petrecem putin timp impreuna si ar trebui sa ii acord mai multa atentie.

Emilly, daca afli de pedepsele astea sau de vreo tehnica de stapanire a crizei de 3 ani, apoi sa imi zici si mie, ca am momente cand sunt la capatul rabdarii. Nu ma intreba cum era cand am revenit de la Viena, dupa 3 zile de rasfat cu bunicii. Am tipat non-stop de m-au auzit si vecinii, nu a mers cu nici o pedeapsa pentru ca nu le respecta si profita sa se dea pe langa cine ii lua apararea. Insa dupa 2 zile si-a mai revenit. Cel mai bine functioneaza sa ii acord multa atentie (ceea ce nu prea pot) si sa o implic in ceea ce fac eu, orice ar fi aceea.

Rox 20+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Vivi a mea e tare cuminte. Ce-i drept acum cu gradinita parca mai incepe sa se obrazniceasca, dar 99% ma inteleg cu ea.
Seamana cu mine, deh

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Apropos de criza de 3 ani..am niste carti de psihologie a copilului f bune, in format electronic...daca le vreti trimiteti-mi PM cu adresele voastre de mail si vi le trimit si voua.

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Salutari si de la noi !

E adevarat ca nu am mai dat nici un semn de viata de foarte mult timp ,insa am citit abia acum despre Roxana si despre amnio .Ma bucur nespus de mult ca e totul ok ,mai ales ca si eu am trecut prin asa ceva la inceputul sarcinii .

Mihnea e baiat mare ,de bibe a scapat imediat dupa venirea lui Tudor pe lume ,adica pe la vreo 2 ani , de pampers tot atunci .Am fost obligati sa mai recurgem la pampers acum o luna cind a avut o enteroviroza urita .Nu va spun cita munca de lamurire a trebuit sa ducem .El ne spunea ca nu e coca , ca e baiat mare .In cele din urma l-am convins cind i-am spus ca e doar un secret intre mine si el ,ca nu va sti nimeni altcineva ca poarta pampers.

E foarte incintat de venirea celui de-al treilea bb si spune ca are si el coca in burtica .Mai nou ,nu are doar un bb ,ci 3 frati ,un baietel si 2 fetite .Azi cind am fost sa il iau de la gradi m-a vazut ca tineam mina pe burtica si m-a intrebat daca ma doare coca .E foarte grijuliu .

In schimb se cearta tot timpul cu cel mic de la jucarii , nu vrea sa le imparta cu el ,si de aici numeroase conflicte intre ei

GABI33+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Mama, Gabi, ce curaj ai! Felicitari si sarcina usoara!

Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna mamici si pitici

Nu m-ati uitat nu?Desi intru la voi din ce in ce mai rar
Am si eu o MARE RUGAMINTE.Va trebui sa o duc pe Iris din toamna la gradinita.probabil stiti tragico-comedia cu locurile in gradinitele de stat.E jale.Daca cineva dintre voi poate sa ne "vanda" si noua un pont despre o gradi de stat sin zona Vatra-Iancului sau imrejurimi,am fi tare indatorati.
Sunt deja disperata,toate promisiunile au cazut si nu stiu ce sa mai fac.Eu sunt pe cale sa-l nasc pe fratior .
Va pup si va multumesc,poate...poate ne ajuta cineva cu o "informatie"

poze
Iri 35-36 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ce bine de cei care nu au probleme cu criza de 3 ani. Eu una ma simt cam depasita de situatie, si insarcinata fiind am si mai putina rabdare si energie. Alex a fost ceva mai linistita ultimele zile, cred ca a fost ok ca am mai stat cu ea. Si tot de cateva zile a devenit iubitoare cu burtica, il striga pe fratior, il pupa si il mangaie mereu. Sper sa ramana asa si dupa ce apare BB pe lume. UIte acum ma tot intreaba cand iese BB.

Rox 20+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Roxana stai linistita ca toata lumea mai devreme sau mai tarziu trece prin "crizele" specifice varstei. Si fimiu le are. La noi cel mai bine functioneaza ignorarea. Nu suporta sa stie ca sunt suparata pe el. In max 5 min vine la mine si isi cere iertare.
In schimb daca se supara taicasu pe el,tine suparararea si eu trebuie sa fiu mediator intre ei.
Vazand si evolutiile altor copii din gasca noastra, am ajuns la concluzia ca Alex este copil cuminte (nu credeam ca o sa spun asta). Pe bune, am vazut niste crize de isterie la niste fetite (care erau cele mai cuminti) de am ramas masca.

Piticagogosica sigur ca ne amintim de voi. Din pacate nu te pot ajuta. Si eu sunt in cautare de "ponturi" in zona Militari.Sarcina si nastere usoara!

Weekend placut tuturor!
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

layla si noi tot in militari stam si am intrebat la gradi de langa DORIS

Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Buna ziua mamici!
Si eu intru foarte rar pe-aici deoarece nu am timp cu un prichindel energic si o printesa mofturoasa. A mai trecut perioada grea si sper la mai mult timp liber.
Gabi felicitari pt. a treia sarcina. Sa fii sanatoasa. Eu nu as mai avea curaj sa-l fac si pe al treilea.
Roxana sarcina usoara in continuare!
Si eu ma lupt cu crizele lui fecior-miu dar si cu plansul micutei. Cateodata credeam ca o iau razna. Acum m-am mai obisnuit si am intrat intr-un oarecare ritm de viata mai normal.
Va salut pe toate si sa stiti ca imi este dor sa stau mai mult pe forum. Va pup dulce!
Sunt poze cu minunile mele in albumul 2.

poze 1
poze 2

Ramona si Larisa (05.01.2007) + Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput