Bebei de Canada in burtici de mamici (4)
Raspunsuri - Pagina 4
Denisam spune:
Lilidana- chimen, fenicul si anson se gaseste la orice Bulk barn-deci varsate, ca is mai proaspete si costa mai putzin- potzi sa iei si de la magazine naturiste dar te pacalesti cu pretzul- e dublu.
Bafta multa si nastere usoara!
Denisa
Denisa 22+ w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Pepsi spune:
Un mare la multi ani de ziua femeii ptr toate fetele de aici!
bebei si copilasi sanatosi sa aveti, sarcini usoare in continuare si nasteri cit se poate de usoare!
pitilache, noi am facut botezul aici la catolici(in august 2004), daca ai intrebari cu mare placere!
Flavia 26+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
laurajr spune:
Pepsi, am fost ieir cu David la dr si diagnosticul e de dermatita atopica . Mi-a zis ca sa nu devin o mamica stresata ci sa invat sa traim cu boala lui care in timp se va ameliora dar nu se stie cand va dispare . I-a dat o crema de fata cu antibiotic ( ca deja a facut o plaga infectata)si Gaxal Base pt hidratarea fetei iar pt corp o crema cu betamethasone si vaselina pt hidratare . Azi e deja mai bine David .
Denisam, dr meu e Stephen Halmo, 737 Belmont Street 519-741-8710 . Nu stiu daca accepta pacienti noi .
elamia spune:
Buna fetelor!
In sfarsit am aparut si noi dupa o sapt.Partea buna este ca acum nu mai sunt burtica.Duminica,4 martie,s-a nascut Dylan,la ora 18:02.A fost nevoie sa mi se faca cezariana,dar pana la urma toate lucrurile au mers bine,multumesc lui D-zeu.Acum trebuie sa va las,dar mai revin cand pot.Mersi tuturor pt sustinere.
Bafta celorlalte candidate!
Mihaela
pitilache spune:
Elamia Felicitari!!!!
Bine ai venit pe lume Dylan!!!
Asteptam detalii si bine-nteles multe poze!
Numai bine,
Roxana
valen spune:
Elamia, felicitari pt. nasterea lui Dylan!!! Mi-am inchipuit ca ai nascut, pt. ca nu te-am mai vazut zilele astea pe aici; te asteptam cu detalii despre nastere, pana atunci insa, aveti grija de voi si odihniti-va.Incearca sa-ti activezi casuta de pm.
lilidana spune:
Denisam, ,multumesc de raspuns,il trimit pe sotu' sa cumpere.Cum se traduce "chimen" in engleza?
Elamia,sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos!
Fetelor,am sunat la spital sa intreb daca trebuie sa merg inainte de c-section pentru monitorizare si mi-a zis ca nu e nevoie(??!!),sa stau "linistita" si sa ma prezint in ziua si la ora stabilita la Triaj.
Ma rog,numai linistita nu sunt eu,dar n-am ce sa fac .
Azi m-am spovedit si impartasit (n-am mai facut-o de 6 ani!) si parca am putin mai mult curaj .
Ce ti-e si cu psihicul asta,usor poate fi "pacalit" !
lilidana cu David-Gabriel
AMR 4 zile pana la Marea Intalnire!
http://community.webshots.com/user/lilidana
diana74 spune:
buna fetelor,
n-am mai intrat pe net de cateva zile pt ca sunt cam in "priza" cu bebelusha .Adica daca doarme ea ,eu ma apuc sa strang prin casa ,sa gatesc sau ma ocup de fiu-meu ca saptamana asta a fost si el racit .Dar v-am citit din urma si vreau sa va pun si eu o intrebare :
micuta mea are puncte albe de grasime pe nas si pe fata de cand s-a nascut dar de vreo 1 saptamana parca are o acnee pe fata ,parca s-a inflamat si e rosie ,nu-mi place cum arata .Inca nu avem pediatru la care sa ma adresez si m-am gandit sa va intreb pe voi daca ati mai intalnit asa ceva la bebeii vostri.
Laurajr= am citit ca si bebeul tau are ceva urticarie sau cum arata? fetita mea are cosurile astea doar pe fata
Va tin pumnii celor care urmeaza sa nasteti si va doresc succes celor care aveti deja bebelusii acasa .
Va pup
Diana si 3sapt
biscu spune:
diana74 si bebeul meu are exact cum spui tu. de cand s-a nascut am vazut pe nas puncte de grasine, dar parca acum s-au mai dus. bubitze pe fatza la fel, au fost rosii si doar pe obrajori. acum nu mai sunt rosii, dar obrajii lui sunt inca asprii. asta e de la lapte, eu asa stiu.
ciao,
biscu
Sori1980 spune:
Salut fetele,
De acum inainte am sa pot sa va citesc mai des si sa scriu, ca am intrat in medical pana nasc.
Laurajr, noua ne-a spus la cursul prenatal ca bubitele rosii si chiar acnee sau puncte de grasime pe fata lui bebe sunt f. normale dupa nastere, si sa avem rabdare ca in timp vor disparea, dar sa nu ne atingem de ele.
Lilidana, bafta miercuri, astept mesajul tau. Iti doresc o nastere usoara, si bebe mancacios si cuminte ! Am vazut pozele, f. frumos v-ati pregatit pt bebe!
Fetelor, voi ce medicamente ati cumparat inainte de nasterea lui bebe? Am citit intr-o carte ca mai bine sa cumparam inainte, decat sa ne fim nepregatiti daca bebe face colici, febra, etc. Ce crema pt diaper rash folositi?
Va pup,
Sori 34+ cu Alexia Sara