Bebei de Canada in burtici de mamici (4)
Raspunsuri - Pagina 5
biscu spune:
dupa cum zice Sori1980 si mie mi s-a spus sa nu ma ating de bubitele de pe fata, adica sa nu dau cu crema pe fatza.
eu am folosit si folosesc pt bebe crema de galbenele din romania.
ciao,
biscu
diana74 spune:
Elamia- felicitaript bebe Dylan !!!! sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii .Sper sa ne mai discutam pe forum despre evolutia bebeilor nostri
Multumesc fetelor de raspunsuri ,aseara dupa baita am spalat-o pe fatza cu ceai de musetel si apoi i-am pus manusile ca sa nu se mai irite la cosuri si azi parca arata deja mai bine .Sper sa-i treaca in scurt timp .
V apup si va doresc crestere mare a bebei
Diana si 3sapt
Accacia spune:
ceva frumos...
dedicatie pentru toate mamicile, taticii si bebelushii:
http://www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html
laurajr spune:
Elamia, felicitari pr Dylan, sa-ti traiasca si sa-ti aduca bucurii ! Cum te simti ?
In legatura cu bubitele de pe fata : lui David nu i-au iesti initial bubite mici, erau ca nipste pete rosii, care apareau-dispareau, erau putin in relief .Dupa o perioada au inceput sa tina mai mult si sa dispara mai greu si sa coboara pe burtica si brate, in final pe picioare, pe spate, cemai, pe tot corpul .
Apoi au inceput sa-l manance si sa se scarpine daca era fara manusi .
Saptamana trecuta a fost cel mai rau ( numai bine sa0l vada asa dermatologul, a facut la un obraz o plaga infectata de-i plangeai de mila ...acum e mult mai bine de cand i-a dat tratamentul .
Atatea creme am incercat, dar doar cu astea i-au trecut...au cortizon 1%, dar asta este , nu puteam sa-l las sa se mai chinuie asa . Partea proasta e ca din cauza mancarimilor nu s-a odihnit bine ( si nici noi ) si nici n-a mai luat asa bine in greutate .
Va doresc ca puii vostri sa aiba doar bubite de la caldura sau laptic si nu dermatite de astea urate .
Denisam spune:
Elamia- felicitaript bebe Dylan !!!! sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii .Refacere rapida si bb mincacios!
Lili- se zice chimion la chimen si bafta miercuri-tzinem pumnii!
Legat de bubitze is eu stiu ca nu se da decat cu musetzel sau crema de galbenele si vor fi ok.
Crema rush-toate care au zinc mai mult sunt bune, de la penaten la nivea chiar.
Fii-mea are de 5 sapt running nose si nu ii trece, iara ma duc maine peste pediatru, de data asta vreau sa imi dea ceva, neaparat. Si sa se faca bine, cand a tusit mi-a dat si i-a trecut dar nu mai suport eu sa o vad zaau cu running nose, noaptea e ok- mai nou si eu am acelasi lcuru de 3 sapt si ceva
O saptamina buna si bebei sanatosi.
Denisa
Denisa 22+ w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
OanaPan spune:
Buna Fetelor
Am fost la ecografie si este BAIETEL!!!! Ceea ce este foarte bine pentru ca o sa aiba cu cine sa se joace primul meu baietel Iulian. Totul este bine cu bebe doar ca placenta mea in momentul actual este destul de aproape de cervix 1.3 cm. Doctora a zis ca voi mai face o ecografie la 32 saptamini sa vedem cum va mai evolua pozitionarea placentei odata cu crestera uterului iar daca tot ramine aproape de cervix va fi necesara cezariana. Voi ati mai auzit de cazuri de acest fel? Eu tare as vrea sa fie nastere naturala si sa nu ajung la C section dar am impresia ca totul e functie de noroc si nu pot face nimic decit sa astept sa vad ce se va intimpla.In legatura cu faptul ca e baietel- Invatati-ma si pe mine cum sa trec caruciorul albastru la semnatura.
LiliG - nu stiu multe despre cartile postate pe site-ul a carui adresa v-am trimis-o. Nu eu le-am postat acolo dar m-am gindit ca puteti gasi idei interesante citindu-le. Poate ca provin din surse romanesti (acolo se incepe diversificarea mai devreme si stiu ca se da si suc de portocala inainte de 1 an). Nici eu nu sint de accord cu asta (Iulian a primit suc de citrice dupa 1 an)– dar cred ce poti gasi in carte poate si alte idei interesante pe care sa le poti folosi.
Monicutz – scrie-mi unde stai poate vom ajunge vreodata sa ne intilnim.
elamia spune:
Buna fetelor!Multumesc pentru urari!Dylan este destul de cuminte,avem probleme cu burtica,colicii,dar incercam sa le depasim.Putin este cam lenes la supt,poate pt ca la spital i-au dat din biberon.O sa incerc sa pun si poze,dar sa aiba putin timp sotul meu.Aaaaaaaaa cum pot sa-mi activez pm-ul?
Acum va las,mai revin cand am timp.
Va pup si numai bine tuturor burticilor, mamicilor si bebeilor.
romaria spune:
Elamia felicitari!!!!sa fie sanatos Dylan.
Lilidana bafta multa.
Mamici eu nu mai am timp sa intru pt ca Rihanna vrea nuai in bratze ziua nu stiu ce ma fac, am incercat si varianta lasata in patutz cu urletele de rigoare.
Uitati http://new.photos.yahoo.com/pr19722003/photo/294928804274574376/0 o poza cu prietenul Rihannei mai mic David (baietzelul lui Vani-nascut pe 18 februarie).
Pupicei,
Romaria si Rihanna (18 dec 2006)