Bebei de Canada in burtici de mamici (4)
Raspunsuri - Pagina 18

lapinou spune:
Accacia multumesc de raspuns. Si eu am sa spal la mana lucrusoarele, dar nu imi place deloc sa spal de mana, de asta am pus intrebarea, speram ca poate, poate cineva a spalat la masinile de jos si a fost ok. Am sa intreb si pediatrul.
V-am pupat.

pitilache spune:
Denisam merci de info. Nu stiam de vaccinuri, trebuie sa ma mai documentez. Oricum nu era batut in cuie, asa ca ramane sa ne mai informam. Voi unde ati fost in Mexic?
Roxana

Donia spune:
romaria, si noi am reglat termostatul la 23 de grade, dar nu cred ca sunt atatea in toata casa, sigur la etaj e putin mai rece, de aia ma gandeam ca poate la voi e mai cald de atata, de o tii pe micuta doar cu sosetute.
lapinou, eu sterilizez pompa in niste pungi pentru microunde, marca Medela, si fiecare punga o pot folosi de 20 de ori. Pe langa accesoriile pompei se mai pot steriliza in pungile astea si biberoane, tetine, suzete, protectoare pentru mameloane. Pungile le-am luat de la Sears parca. Oricum, pe pompa scrie ca nu trebuie sterilizata decat la prima folosire, in rest doar spalata bine, dar eu tot o mai sterilizez cand si cand.
pitilache, zambeste, maine va fi mai rau Cristi are peste 8 kile, cred, si ma dor toate alea. Umerii, spatele, ceafa... simt ca ma dezmembrez. Luni mergem si noi la vaccinul de 4 luni si o sa aflu ce greutate are. Oricum, trebui sa incep sa ma orientez dupa haine de 9 luni deja.
Laura, ti-ai facut planuri sa dormi sambata noaptea? Hai, nu te lasa, ai nevoie macar de o noapte pe saptamana.
Denisa, unde pleaca Emma de la voi?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Denisam spune:
Roxana- am fost in mexic pe maya riviera si dc vrei itzi pot da detalii, resortul a fost de vis, nu am avut ce reprosa atata timp cat la main buffet s eputea minca sushi:)
Donia- mai ce flacau mare e Cristi 8kg si cev ala 4 luni, e super bine, noi aveam doar 7, dar el parca aa avut vreo 4 la nastere, ma insel?
Mersi de pontul cu pungile de sterilizat, o sa ma uit si eu la sears, ca nu mai e mult.
Denisa
Denisa 27+ w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

lilidana spune:
lapinou,si noi am spalat hainutele lui David,de mana la inceput,dar n-am mai reusit sa tinem pasul asa ca acum le spalam la masinile de spalat comune si totul e ok.David are o luna doar,dar pediatra a spus ca e ok sa spalam hainele acolo,mai ales ca le si uscam si am inteles ca aerul acela fierbinte le dezinfecteaza.
http://community.webshots.com/user/lilidana

lilidana spune:
Denisam,vreau si eu amanunte despre Mexic,noi am vrut sa mergem in Cuba dar nu stiam ca e asa periculos acolo si ca trebuie vaccin suplimentar.
David va avea cam 5 luni cand vrem noi sa plecam in vacanta,deci va trebui sa alegem altceva decat Cuba.
http://community.webshots.com/user/lilidana

Denisam spune:
Lili- deci noi am fost in Mexic- maya riviera- grand bahia principe tulum se numeste, e o retzea mare, peste tot au-dominicana, jamaica, etc.Potzi vedea poze la www.dropshots.com/denisam si www.dropshots.com/dragost
A fost super, itzi dau crib incamera, high chair peste tot pe und emergi, le dadeam doar 1 usd pt asta si toata lumea o stai pe fii-mea ca asta nici nu are stare.
Numai bine si vacantza placuta!
Denisa
Denisa 27+ w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Pepsi spune:
pitilache, merci de intrebare, acuma sintem mai bine, Dominic a fost din nou bolnav, dar n-a mai facut otita, iar eu, din februarie de cind am facut sinuzita aia, sint tot congestionata, si nu mi-e bine deloc, am avut si necazuri pe la servici, am facut tensiune, am slabit 1 kg, am fost ieri la ORl si se pare ca fac alergie de sarcina, mi-a dat cortizon in spray dar nu prea ma incinta ideea sa-l iau acuma cind sint aproape in 8 luni!m-am odihnit numa bine de Paste, ca s-o iau din nou de la capat....da, mai putin si-l avem pe bebe 2!in mai ne mutam de tot la casa, iar prin 20 intru in maternitate, abia astept!voi ati facut botezul?
mare curaj aveti sa plecati cu bebei asa mici! eu, din cauza alergiei lui Dominic tare nu am avut curajul! iar cind am vrut, mai bine ca nu am plecat ca era gravida, si am pierdut sarcina, noroc ca eram aici, ca altfel spitalizare, etc, si depinde in ce tara nimeresti.......
Flavia 31+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Monicutz spune:
Salut fetelor!!
Carmen, felicitari pentru piticul cel scump si somnoros!! Asa dormea si Odette pe burtile noastre...si acum asta e locul ei preferat de dormit. Sa ai laptic mult si sa fie bine!
Romaria, ce a crescut Rihanna!! Abia astept sa o mai vad. E mortala cu palariutza roz!
Donia, dipersii la care a facut iritatie Odette nu stiu ce marca erau, ca i-am primit si au fost luat la un fel de bulk. Finii nostri i-au folosit si n-a avut nimic bebe de la ei. Dar cine stie, fiecare beb e altfel. Acum am trecut in nou pe Huggies si s-a rezolvat.
Lapinu, noi am splat de mana la inceput ca a spalat mama. Cand o sa plece ea, probabil ca vom trece la masinile de jos. Cred ca daca stergi masina cu un servetel cu clor inainte si apoi hainele le mai si usuci in uscator ar trbui sa fie OK. AM prietene care asa au spalat de la inceput si a fost OK. Ideea e ca pana nu incerci nu stii daca bebe e sensibil sau nu la asta.
Denisa, bine ca ti-ai mai revenit cu raceala.
Pupici
si Odette

Monicutz spune:
Pepsi, cred ca daca ti-a dat medicul cortizon, poti sa-ti pui in nas...nu e mult in spray-ul ala. Eu mi-am dat o gramada cu crema cu cortizon ca am tot avut eczeme toata sarcina.
Nu-mi vine sa cred ce putin mai ai....luna a 8a!! super! Sa dea Dumnezeu sa nasti usor.
Pitilache cefata mare ai...5750g!
Noi suntem Ok. Am fost ieri la Dr ca Odette a avun un pic de snage in caca si m-am strsat un pic. Apoi a facut un kk verde electric ziceai ca e marker. Se pare ca sangele a fost de la o fisura la fundulet, care s-a rezolvat. Verdele nu stiu de la ce, dar doctora a zis ca e OK. M-a mai chemat peste o sapt pt orice eventualitate. Acum kk a revenit la normal, doar ca parca miroase un pic a lapte acru. Pana acum nu mirosea.
Va pup si uitati niste poze cu Odette la 2 luni. Azi a facut 10 saptamani. Nu-mi vine sa cred cum zboara timpul asta!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mo_vi_ge/album?.dir=d3cbre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos