Bebei de Canada in burtici de mamici (4)
Raspunsuri - Pagina 19

lilidana spune:
Denisa,merci de raspuns ,mai am o intrebare :de unde ai luat biletele?(daca ai un site spune-mi-l,te rog).
Am vazut pozele si filmuletele cu Emma,e o dulce!Si tare frumoasa!
http://community.webshots.com/user/lilidana

Denisam spune:
Lili- am pus mai sus site-urile, le-am laut de pe selloffvacations.com pt ca ei au oferte multe si pretzuri bune.
Resorturile- Grand bahia, Riu, Melia,Holiday Inn, bavaro si mai sunt vreo 2- sunt mari si cam peste tot in caraibe- nu dia gres- bafat cu vacantza.
Moni- bine ca s-a rezolvat cu odette-pusi!
Pepsi=-sanatate si vezi d ctreb spray-ul cu cortiozn, ia-l, sper insa sa mai rezisti un pic.
Weekend placut si o sapt bune cu bebici cumintzi- treb sa termin treaba la job si maine avem un botez, nu mai apuc sa intru.
Denisa 27+ w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)

lilidana spune:
Denisa, mai ai putin si pleci in vacanta!Super!Sa te distrezi si sa te gandesti si la noi cele ramase pe baricade ,mai ales cele care avem bebei asa mici si nu prea dormim.
Eu imi doresc cel mai mult sa dorm,asa sunt de obosita de programul de noapte .Daca ar si plange David,nu stiu ce as face.
Carmen,cu intarziere,te felicit si eu pentru bebe Darius .Sa fiti sanatosi amandoi
!
Fetelor,stiti ceva de Sori?Eu astept un mesaj de la ea,dar se pare ca inca nu poate sa ma anunte,sper ca e totul bine cu ea si bebelina ei.
http://community.webshots.com/user/lilidana

pitilache spune:
Buna fetelor!
Vin si eu la raport! Am fost ieri la vaccin si a fost ok. Bine-nteles ca ainceput sa urle chiar cand i-a dat pantalonii jos! Ce sa mai zic cand i-a bagat acul, nici nu am putut sa ma uit, dar dupa s-a linistit, am fost si cu Seba ca trebuia sa-l duc la meci la hockey dupa si i-a tinut o jucarie care canta si a fost ok. A "asistat" ( ase citi "dormit") la primul ei meci de hockey! Seba a fost tare mandru mai ales ca era si ultimul din sezonul asta. Duminica au petrecerea de final de sezon.
In schimb pe drum la intoarcere s-a trezit cu foamea in burtica si a inceput sa tipeee... de Seba ii canta "nu mai plange ca-ti da mamina mancaaaare, si tot asa. Noroc ca nu eram departe de acasa si am ajuns cu bine.
In schimb azi noapte a fost tare maraiita, a tot avut gaze si pana la urma am luat-o la noi in pat ca ne trezea la fiecare 10 minute.
Oricum nu a facut temperatura si azi e ok.
Donia ce baiat mare ai, 8kg!!! Succes la vaccinul de 4 luni!
Pepsi Ai grija de tine ca nu mai este mult pana la marea intalnire! Nu te mai stresa la serviciu ca nu-ti face nimeni statuie... Sa va fie de bine la mutare in mai. Noi nu am facut inca botezul, am zis sa asteptam sa se faca mai cald si vad ca bine am facut ca uite de zapada este afara. Osa-l facem la sfarsitul lui mai.
Denisam sunt superbe pozele cu bebita ta, care de fapt nu prea mai este chiar bebeitza! Sa va traisca si sa fie sanataosa! Petrecere frumoasa la soare si baie!
Monicutz foarte frumoase pozele cu Odette! Este o dulce si mi se pare ca seamana si cu mami si cu tati, cel putin din poze! La multi ani de 10 saptamani! Maine-poimanine ne trezim ca vorbim de scoala, etc... Intr-adevar zboara timpul asta! Sa ne bucuram de fiecare clipa alaturi de ei!
Va pup,
Roxana

Pepsi spune:
monicutz, chiar asa ce repede trece timpul, aveti o dulceata de fetita, sa va traiasca! merci de info, asa mi-a zis si medicul ca ff putin va trece in singe, si din ala si mai putin prin placenta, de neglijat!merci
denisam, sinteti o familie tare frumoasa, o dulceata aia mica, m-am uitat la poze! asa fac, stau sa vad cum o sa-mi mai fie, si daca chiar nu reusesc sa respir, am sa-l iau, merci mult!
pitilache, felicitari ptr primul meci al Isabelei!lui Dominic pina pe la 8 luni nu-i placea deloc in masina, imi si era groaza, si nici nu plecam la drum singura, trebuia sa fie cineva care sa-l divertizeze, ultima data nu mai tacea cu nimic, a reactionat doar cind i-am aratat catalogul de la IKEA, asta pina cind am luat alt scaun si l-am pus cu fata la drum! ai dreptate cu statuia...asa e, nu merita, eu, sint genul de om care se implica, si nu fac munca pe jumate, dar ce bine ar fi sa si fi platit ptr ce faci!sau macar sa iti zica merci! asa e cu botezul, mama ei de zapada, ca asa m-am saturat! mai bine ningea in decembrie cind a trebuit si nu acuma.....aveti grija de voi!
va pup
Flavia 31+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

laurajr spune:
Fetelor, circula pe forum o carticica de retete pt bebei, o are cineva sa mi-o trimita si mie ?
Am inceput diversificarea lui David si vreau sa mai caut ceva noutati.
Pepsi, tu lui Dominik i-ai dat banana cand avea 4-5 luni ?
David mananca cereale de orez si pireu de morcovi, pastarnac, dovlecel si din cand in cand mar la cuptor. As vrea sa stiu cand sa-i dau pireu de banane, piersici si cat e de safe.

valen spune:
Lauraj, banana este considerata alergena; eu i-am dat Sarei dupa 7 luni desi medicul (din Rom) mi-a recomandat sa astept 9 luni. Piersica este ok (fara pielita evident). Sunt copii care au mancat banane devreme si au fost ok, eu una nu mi-as asuma un astfel de risc, iar lui Ines ii voi da dupa 9 luni.Sori, felicitari pt. baietel!!Si noi mai avem putin si ne intalnim cu Ines. Am noroc insa de o sarcina usoara care imi permite sa merg in continuare la scoala si sa ma ocup si de Sarah; ma mai apuca si pe mine uneori, cand sunt foarte obosita, insa incerc sa ma bucur de perioada care mi-a mai ramas. Lunile de sarcina au fost cele mai frumoase din viata mea doar ca timpul trece foarte repede si parca nu reusesc sa traiesc la max. fiecare moment.Gabriela, 32+ Ines Nicole si Sarah Marie (30.09.2005)

lapinou spune:
Multumesc fetelor care mi-au raspuns in legatura cu spalatul lucrusoarelor. Probabil ca la inceput am sa le spal de mana si apoi am sa incerc sa le spal jos.
De saptamana viitoare trebuie sa incepem sa sunam la un medic pediatru sa ne inscriem. Fetelor din Montreal va rog sa imi da-ti si mie niste numere de telefon al unor pediatrii.
Si inca o nelamurire am...am citit la fetele din romania ca si-au cumparat niste camasi de noapte pentru spital speciale pentru alaptat. Eu am intrebat la spital si mi-au spus ca pot sa imi aduc ce vreau eu, adica si pigamale si camasa cu ce ma simt mai bine. La voi cum a fost?
Multumesc!
V-au pupat

Pepsi spune:
laura, alergologul mi-a dat o foaie de introducere a alimentelor ptr copii cu alergii, sau predispusi la alergii, daca vrei cind ma intorc duminica ti-o scanez si-mi dai mail si ti-o trimit! eu, am inceput diversificarea la 6 luni, i-am dat pireu de cartofi dulci, morcovi, dovlecel(e f bun ca are mult Ca), fasole pastai, fructele numai coapte sau fierte( piersica, mar, para, banana am introdus-o mai tirziu, spre 9 luni) evita citricele, alergene! si bine faci ca-i dai orez, ca nu se stie niciodata cu alergiile la gluten, e mai bine sa-i dai cereale fara gluten inainte de 1 an!si f important totul trebuie fiert!
lapinou, eu am avut o camasa de noapte speciala de alaptat, si una care avea nasturi in fata ca sa alaptez, dar in spital am cam stat cu ce mi-au dat iei, ca nu vroiam sa-mi patez ale mele cu singe, si eram cu perfuzia dupa mine tot timpul, deci nu am apucat sa ma schimb!nu e neaparat nevoie sa ai camasa speciala de alaptat, poti alapta si daca-ti ridici bluza, nu-ti fa griji!
weekend placut fetelor, am plecat la casa!
Flavia 31+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

laurajr spune:
Pepsi, o sa-ti trimit pe PM adresa mea sa-mi trimiti foaia cu alimentele pt David si multumesc mult de toto pt tot suportul tau!
Mi-a mai zis cineva sa-l dau cu suc de aloe vera ...sau sa-i spal hainele fara detergent dar cu balsam...cate obiceiuri, atatea sfaturi...oamenii vor sa fie de ajutor.
David mananca deja pireu de morcovi, pastarnac si dovlecel dar am impresia ca nu-l prea asimileaza, ca iese la fel cum a intrat ...
Lapinou, cred ca de folos ti-ar fi orice camasa de noapte cu nasturi desfacuti pana la brau, sa-ti fie usor sa scoti sanul la alaptat . Aici la spital te lasa si cu pijama, fata de Ro unde aveai voie doar cu camasa...problema e ca sangerezi mult dupa nastere si e mai lesne sa te schimbi daca ai camasa de noapte .