Bebei de Canada in burtici de mamici (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Donia- mersi si pupici, asteptam pozele!
Romaria- astia aici zic ca noaptea s anu ai mai mult de 21c in cmaera lui bebe si ziua 22, noi asa avem, dupa primele 3 luni cand seara ii faceam pt baitza 23-24 si apoi scadea la 22.
Lapinou-dupa ce le sterilizezi(fie cu sterilizator sau le fierbi) e bien sa le acoperi cu ceva, atata tot. O sa vezi c a dupa primele 3-4 luni le vezi sterilza 1 data pe saptamina si apoi 1 data pe luna si apoi cum sunt eu de la 9-10 luni deloc, doar spalate cu apa fierbinte si detergent de vase si cu peria de biberoane of course.
Legat de spalatul rufelor nu te pot ajuta ca eu nu am avut, dar poate dc dezinfectezi intai masina si apoi speli rufe.
Laura, Sori, Pepsi,ktrinel,Roxana- suntetzi plecate pe undeva? Ia mai zice-tzi cate ceva va rugam!

Denisa
Denisa 27+ w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Hristos a inviat!

Scuze ca nu am mai dat nici un semnal zilele astea. Am fost ocupata cu pregatirile de Paste, am facut cozonaci, pasca, drob, friputri, etc... Am avut invitati de Paste pe viitori nasi ai Isabellei si am petrecut tare frumos. Sunt niste persoane super si suntem tare incantati ca au acceptat sa-i fie nasi.

Joia trecuta trebuia sa-i fac vaccinul dar bine-nteles ca nu s-a putut ca nu faceau la CSLC-ul cel mai aproape de noi, desi intrebasem expres cu cateva saptamani inaite si mi-au zis ca-i ok, pot veni oricand.... tipic Quebec, asta e! Pana la urma m-am calmat dupa ce imi venea s-o strang pe aia de gat ca am deranjat copilul degeaba pe un frig si vant de nu-ti venea sa iesi din casa. Pana la urma o sa mergem maine dupa-amiaza. Azi am fost s-o cantaresc si a ajuns la 5,750kg! Dar deja stiam ca a luat bine ca ainceput sa ne indoaie de spate cand o tinem mai mult in brate.

georg eu am facut amniocenteza in Montreal si mi-au dat rezultatul de tarziu intr-adevar. Eu nu stiam care-i procedura si am sunat la spital dar de acolo mi-au zis ca o sa ma sune de la cabinet. Dar mi-au zis ca stau linistita ca daca era ceva ma sunau ei mai repede. Asa ca daca nu tea-u sunat dupa o luna, inseamna ca-i totul ok.

Carmen94 felicitari pentru Darius! O dulceata de baietel!

Denisam cand plecati la caldurica? De abia astept sa ne arati poze de pe acolo. Ne gandim si noi poate sa ajungem prin toamna in Cuba cand se face si isabella mai maricica, ca Seba de abia asteapta. El isi face deja planuri si a zis ca-si strange si el bani la pusculita pentru excrusie!

Monicutz noi am folosit Swaddlers de la Pampers la inceput si dupa ce a mai crescut am trecut pe Huggies 1/2 dar nu a avut nimic. Chiar nu am avut deloc probleme cu funduletul ei. Stiu ca Andrei ne spusese la un moment dat sa avem grija cu schimbatul firmei la scutece ca au substante diferite si s-ar putea sa irite funduletul.

Doinia asteptam sa ne arati poze cu Cristi si tiza mea!

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Romaria si noi tot 23 tinem in casa ziua si noapte sunt cam 21 si a fost ok, mai bagam umidificatorul din cand in cand ca i se cam usuca nasucul, dar in rest e bine.

Sa-ti traiasca Rihanna, foarte frumoase pozele!

Numai bine,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

carmen, felicitari, ce scumpete de baiat ai! bravo, ma bucur tare mult ca ai nascut asa usor, sanatate multa sa aveti!

HRISTOS A INVIAT!

Flavia 31+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Pepsi ce mai faci? Tu nu ne mai spui ce mai face Dominic si bebe din burtica? Mai ai un pic si-l vezi si tu pe bb2! Cred ca de abia astepti.

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Accacia spune:

HRISTOS A INVIAT!

felicitari carmen!!!ma bucur din suflet ca totul a fost asa de bine si va urez sa fiti fericiti si sa va bucurati de scumpul Darius!
fetele din montreal, va rog frumos de unde ati cumparat fenicul, chimen si anason?
va multumesc mult!
sanatate si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sia_o spune:

accacia , eu am gasit chimion la magazinul Bucarest la condimente. nu era romanesc , era cred ca grecesc ( nu sint sigura ). de restul nu pot sa-ti zic nimic pentru ca nu am cautat. dar poti incerca pe la magazinele astea europene, dar sa nu0i intrebi ca nu cred ca stiu , cel putin eu am intrebat la Bucarest si mi-au spus ca nu au si apoi am gasit singura plimbindu-ma pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Accacia, noi gasim la Bulk Barn toate cele pt ceaiuri, da o cautare daca au astfel de magazin si-n Montreal.

Carmen 94, felicitari pt Darius si spor la alaptat!

Donia, ce norocoasa esti ca doarme Cristi 10 ore pe noapte...mie mi se par basme ca nici unul din copiii mei n-a dormit in primul an de viata 4 ore legate...David cel putin ma terorizeaza cu trezitul la fiecare jumate de ora !

Denisam , suntem bine, numai ca nu stiu cum se face ca de cand e soacra aici am mai putin timp de mine ! Cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Accacia spune:

lapinou, bine ai venit si sarcina usoara!
eu voi spala hainutele la mina, nu-mi place sa le pun la masina de spalat de la subsol.
sia o si lauraj va multumesc din suflet pentru raspuns!
multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Carmen 94- felicitari pt Darius si spor la alaptat!
Laura- imi pare rau ca nu mai ai asa mult timp, pina o invetzi e soacra ce si cum, dar is eu am patzit al fle, e diferit fata de mama ta, eu una asa am simtzit, bine mie mi-au facut si o groaza de nervi desi le-am zis ca sunt gravida, i-a durut undeva, nuami pe dos facea un educatzia emmei.Asa ca conculzia la noi a fost ca nu mai vin aiic, doar mama si f. rar tatal meu.
Legat d emine, mersi d ientrebare, mia- trecut aproape raceal asta, d cnu as obosi in jur de ora 8, in rest is bien, as vrea s amai fac seara uan alta, dar nu mai intra, asa ca le fac pe rand si cum pot( in fctie de emma si sotz).
Roxana- plecam pe 16 aprilie in Jamaica, chestia e ca noi am fi stat si mai mutl dc nu eram eu in 28 d esapt, dar ma zis c apoat emai mergem intr-o vacanta inainet sa pelc emama d el anoi, sper sf. lui sept si oricum vom sta vreo 5-6 sapt la octtage, tati vine in weekedn dar mai bine lalac si aer mai curat- a si noi am fost anul trecut la incep lui sept cu emma in Mexic 2 sapt, avea 7 luni jumate, i-a placut la nebunie si a fost super, la mincat , balaceala si dormit- nu as avea curajul in locul tau in primele 18 luni sa merg in cuba- pt c atreb vaccinatzi special si plus ca au asistenta medicala f. proasta acolo si au ciuda pe nord-americani( vb de la lume patzita si de la pediatrii ce mi-au recomandta), am zis ca mai tragem o tura in cuba cand sunt copii de epste 2ani si ceva, in rest ne rezumam la Aruba, curacao, mexic, vrem in st, martin si ar fi cazul sa ne mai mutam si sper europa sau o florida/california.
Va pupam si numai bine!

Denisa
Denisa 27+ w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput