Bucurii de sept-oct 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 9
CristinaGoji spune:
Marina - noaptea asta a fost mai putin zbuciumata, adica s-a trezit la 1, dupa aia la 5, dupa aia la 6 si n-a mai vrut sa doarma, drept urmare cred ca-mi schimb si eu programul de somn si o sa ma culc la 9
Si au abia astept vremea cand puiul va dormi toata noaptea neintrerupt.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Mirabelac spune:
Marina sa stii ca se poate sa-si revina cu somnul, nici eu nu credeam dar s-a rezolvat, mai are nopti cand se trezeste mai des, insa nu ca inainte...
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
CristinaGoji spune:
Marina - noaptea asta a fost mai putin zbuciumata, adica s-a trezit la 1, dupa aia la 5, dupa aia la 6 si n-a mai vrut sa doarma, drept urmare cred ca-mi schimb si eu programul de somn si o sa ma culc la 9
Si au abia astept vremea cand puiul va dormi toata noaptea neintrerupt.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
pufymic spune:

Andra

Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi tie!

bucurii nascute intr-o zi de 7!

Eu
matahut spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Marina sa stii ca se poate sa-si revina cu somnul, nici eu nu credeam dar s-a rezolvat, mai are nopti cand se trezeste mai des, insa nu ca inainte...
Astept minunea....La Ana am asteptat-o 3 ani
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
matahut spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26
Marina - ooofff, iar noapte agitata??? Inseamna ca eu sunt chiar groaznica,ca ma plang de el ca doarme prea mult!!!,pt ca eu aici in casa de una singura(bine, mai e si cateaua...dar tot singura sunt!)de cele mai multe ziua mai mult ma plictisesc...adica este un somnoros de n-am vazut si nu stiu cu cine seamana asa, nic eu si nici sotu' nu le avem pe astea cu somnu'!!!
Alexutza, ai grija ce gandesti
matahut spune:
Cristina, sa stii ca eu cand reusesc sa o culc pe Maruca la 9....sar in pat si eu, ca nu se stie niciodata ce imi rezerva noaptea. Totul e sa o conving si pe Ana sa se culce 
![]()
anangel_lexi spune:
Eloise
, la multi ani si muuuulta fericire alaturi de sot si de Vladut!

La multi ani Bucuriilor nascute intr-o zi de 7!

Fetele din Bucuresti, vin si eu cu o rugaminte la voi! Daca prin periplurile voastre prin magazine vedeti o casuta identica cu cea din imaginea asta va rog frumos sa-mi spuneti si mie unde ati vazut-o. E jucaria preferata a Mariei, cam singurul mod in care o putem calma cand mergem cu ea in vizite, dar din pacate i s-a rupt arcul de la spate, si nu mai canta. Vrem sa-i cumparam alta, dar n-am mai gasit deocamdata. Cristi a cumparat-o pe asta de Craciun de la Diverta. Multumim mult!
MamiLili, multumesc mult pt. PM-ul de ieri. Din fericire s-a rezolvat problema intre timp. Si e cu happy-end!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
lilina spune:
multumim pt.felicitari 
Itzy - eu am fost ieri in parc dar nu v-am vazut
nu stiam ca va intalniti, dar am iesit ca era f.frumos
am stat 1/2 de ora si am plecat la cumparaturi in piata
poate ne vedem azi, daca e la fel de frumos
eu ies pe la 1
ne vedem la fantana din parculet ?
Eloise - la multi ani
la multi ani si bucuriilor de 7
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
Mirabelac spune:
Ce liniste si pace e pe aici, sunteti la cumparaturi pt. 8 martie sau la plimbare fetelor? Mai stam si noi un pic si iesim afara, e superba vremea.
Maine sa fiti pe faza ca am o surpriza mare pt. voi.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

,pt ca eu aici in casa de una singura(bine, mai e si cateaua...dar tot singura sunt!)de cele mai multe ziua mai mult ma plictisesc...adica este un somnoros de n-am vazut si nu stiu cu cine seamana asa, nic eu si nici sotu' nu le avem pe astea cu somnu'!!!