Bucurii de sept-oct 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Marina - noaptea asta a fost mai putin zbuciumata, adica s-a trezit la 1, dupa aia la 5, dupa aia la 6 si n-a mai vrut sa doarma, drept urmare cred ca-mi schimb si eu programul de somn si o sa ma culc la 9 Si au abia astept vremea cand puiul va dormi toata noaptea neintrerupt.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Marina sa stii ca se poate sa-si revina cu somnul, nici eu nu credeam dar s-a rezolvat, mai are nopti cand se trezeste mai des, insa nu ca inainte...

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Marina - noaptea asta a fost mai putin zbuciumata, adica s-a trezit la 1, dupa aia la 5, dupa aia la 6 si n-a mai vrut sa doarma, drept urmare cred ca-mi schimb si eu programul de somn si o sa ma culc la 9 Si au abia astept vremea cand puiul va dormi toata noaptea neintrerupt.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Andra Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi tie!

bucurii nascute intr-o zi de 7!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

Marina sa stii ca se poate sa-si revina cu somnul, nici eu nu credeam dar s-a rezolvat, mai are nopti cand se trezeste mai des, insa nu ca inainte...

Astept minunea....La Ana am asteptat-o 3 ani . Important e sa vina pana la urma!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexutza_26

Marina - ooofff, iar noapte agitata??? Inseamna ca eu sunt chiar groaznica,ca ma plang de el ca doarme prea mult!!!,pt ca eu aici in casa de una singura(bine, mai e si cateaua...dar tot singura sunt!)de cele mai multe ziua mai mult ma plictisesc...adica este un somnoros de n-am vazut si nu stiu cu cine seamana asa, nic eu si nici sotu' nu le avem pe astea cu somnu'!!!

Alexutza, ai grija ce gandesti In primele saptamani cand am venit de la maternitate, Maruca dormea TOT TIMPUL iar eu....ma plictiseam si ma gandeam "Of, copilul asta nu mai sta si treaz?" Acum....ma gandesc ca m-a auzit Doamne, Doamne, si mi-a implinit dorinta

Mergi la inceput

Cristina, sa stii ca eu cand reusesc sa o culc pe Maruca la 9....sar in pat si eu, ca nu se stie niciodata ce imi rezerva noaptea. Totul e sa o conving si pe Ana sa se culce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eloise, la multi ani si muuuulta fericire alaturi de sot si de Vladut!
La multi ani Bucuriilor nascute intr-o zi de 7!

Fetele din Bucuresti, vin si eu cu o rugaminte la voi! Daca prin periplurile voastre prin magazine vedeti o casuta identica cu cea din imaginea asta va rog frumos sa-mi spuneti si mie unde ati vazut-o. E jucaria preferata a Mariei, cam singurul mod in care o putem calma cand mergem cu ea in vizite, dar din pacate i s-a rupt arcul de la spate, si nu mai canta. Vrem sa-i cumparam alta, dar n-am mai gasit deocamdata. Cristi a cumparat-o pe asta de Craciun de la Diverta. Multumim mult!

MamiLili, multumesc mult pt. PM-ul de ieri. Din fericire s-a rezolvat problema intre timp. Si e cu happy-end!

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

multumim pt.felicitari

Itzy - eu am fost ieri in parc dar nu v-am vazut
nu stiam ca va intalniti, dar am iesit ca era f.frumos
am stat 1/2 de ora si am plecat la cumparaturi in piata
poate ne vedem azi, daca e la fel de frumos
eu ies pe la 1
ne vedem la fantana din parculet ?

Eloise - la multi ani
la multi ani si bucuriilor de 7

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Ce liniste si pace e pe aici, sunteti la cumparaturi pt. 8 martie sau la plimbare fetelor? Mai stam si noi un pic si iesim afara, e superba vremea.

Maine sa fiti pe faza ca am o surpriza mare pt. voi.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput