Bucurii de sept-oct 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 10
alexutza_26 spune:
Inca mai suntem pe aici..astept sa se trezeasca sa-i dau supa si iesim si noi, desi cam bate vantuletu'!!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
eloise spune:
Na, ca am scris mesajul cu nick-name-ul comun, pt ca uitasem sa "log out" de ieri de cand am deschis subiect nou
. Copii din nou...
Va multumesc fetelor pentru urari
. Si eu va doresc tot ce va doriti si voi.
Lili, eu zic asa: fie incerci sa alaptezi in parcuri, in locuri ferite, fie ii dai laptele tau in canitza Avent 3luni+. Zic laptele tau, pt ca daca pana acum nu a avut de-a face cu apa sau ceaiul, e putin probabil sa le accepte brusc, afara, cand e agiatt si insetat. Nici Vladutz nu a primit niciodata apa sau ceai.
Am si eu o suparare, si o intrebare catre fetele farmaciste sau mamicile cu experienta. Acum cateva zile, din cauza incalzirii vremii, am avut in casa cateva bestii de tzantzari. Intr-o dimineata l-am gasit pe Vladut cu manutzele ciupite in vreo 4 locuri, si cu o bubitza pe fatza. De vreo 3 zile are ciupiturile si se fac tot mai urate. Sunt rosii, umflate, si au un varf cu lichid galbui transparent. Mi-e asa de mila de el, mitilelul... Pana acum l-am dat cu pasta cu apa. Altceva as putea sa folosesc? Fenistil gel? Este ceva pt bebelusi ciupitzi de tzantzari? Si la vara ce facem? Chiar daca ai plase la geamuri, tot se strecoara cate o bestie sinistra... Putem pune aparate contra tzantzarilor in priza? Nu cred...or fi daunatoare pt bebelusi...
Vladutz e foarte agitat de cateva zile...dar agitat, nu gluma(azi dimineata ne-a trezit la 7, la doar 2 ore de la ultima lui masa...asa ca de ziua mea sunt zombilici)... Nu vrea in pat, nu vrea in brate, nu vrea in scaunul auto, nu vrea joaca, nu vrea nimic...tzipa si iar tzipa. Regurgiteaza mult mai mult laptic dupa fiecare masa, mananca mai putin... Sta toata ziua cu manutzele in guritza, si cand suge mai baga cate un degetel... Cred ca ii ies si incisivii superiori si il supara tare. Nu stiu daca trebuie sa ma ingrijorez si cu regurgitatul... daca sa merg iar la doctor...pana acum am fost de 1000 de ori de cand s-a nascut Vladut... asa cum am facut si 15 echo inainte de a se naste el... Poate sunt eu prea panicata...
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
xandrutza_76 spune:
iesim si noi la plimbarica, afara e asa frumos...
eloise, din pacate nu te pot ajuta... 
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
MamiLili spune:

ANDRA - ELOISE

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
Mirabelac spune:
Andra imi pare rau ca l-au piscat ganganiile pe Vladutz, eu la patut am plasa de tantari care se trage pe deasupra, asta pt. noapte ca ziua sper sa nu atace.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
xandrutza_76 spune:
am uitat, si eu am plasa de tantari la patut, ca mirabela...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
MamiLili spune:
Andra, aceeasi problema cu tzantzarii o am si eu. Ai vazut ce piscatura avea Mathias(langa buza) cand ne-am intalnit in Copou. Azi dimineata ne-am trezit cu inca doua, pe obraz. Am prins si infractorul, era plin de sange. Vad ca i-a placut grupa A II, pe mine nu m-a atins (eu am O I). Pe M il dau doar cu pasta cu apa, fix pe locul intepaturii. Cu Fenistil nu l-am dat niciodata. Fenistilul este contraindicat copiilor sub 3 ani.
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
itzy-bitzy spune:
La multi ani bucurii nascute pe data de 7. Sa fiti sanatosi si voiosi
La multi ani Eloise , iti doresc sa fii fericita alaturi de familia ta si tot ce iti doresti.
Desigur ca acum imi amintesc una alta din lungul mesaj de aseara...ce am pierdut pe drum adik.
Vauva o felicitasem pe Bianca pt statul in fundulet...bravo asteptam pozica cu frumoasa ta
Adriana mica am primit PM. Eu de obicei ies pe la 12 jumate - 1 . tot ce pot sa iti spun e cand ies eu si iti dau sms...si ne vedem jos
lilina nu stabilisem cu fetele sa ne intalnim... a fost intamplator...pt ca majoritatea iesim la pranz si ne vedem pe acolo...daca se face frumos si nu bate vantul iesim la 1 azi
revin ca maraie
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
MamiLili spune:
Multumesc celor care mi-au raspuns la intrebarea de aseara! Intentia mea este sa-l alaptez si afara, daca se impune asta, doar ca uneori e practic imposibil. De aceea vreau sa am si "planul B" pregatit. Cred c-o sa-mi iau canita de la Avent, aia de la 3 luni, pusesem de mult ochii pe ea. O prietena mi-a recomandat si biberon de la Chicco, cica imita bine sanul...ea si-a alaptat exclusiv (si o....iv
) baietelul pana la 6 luni, iar dupa ce i-a inceput diversificarea i-a dat bibe din ala si l-a acceptat, fara sa renunte la san.
Flavia, multumesc pentru link-ul cu canite!
Mirabelac, si eu m-am umplut de bubite, ca de la o alergie alimentara. O fi de la Fornetti alea pe care le-am mancat noi sambata? ![]()
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
gabitzica spune:
Eloise multa sanatate si fericire iti doresc alturi de familia ta.
Eu am folosit aparatul de tantari cand a fost Tudor mic si nu a patit nimic. Il puneam in priza inaite sa il duc la culcare. Sunt pastile cu ingrediente naturale de la Baygon.
Si Ioana a fost o data toata muscata de tantari pe fata si a avut umflaturi rosii si punct galben si am folosit fenistil gel.
gety apa plata nu se fierbe. Ceaiurile granulate pentru copii sunt dulci putin.
Mirabela imi pare rau ca ai faut alegie. Nu ai aflat de la ce?
Susa felicitari pentru iepuras
Azi a aparut si la noi al doilea dintisor
si e tare maraita papusica
Poze