Bucurii de sept-oct 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 8
alexutza_26 spune:
Adriana - ma bucur ca in sfarsit ati gasit o bona cat de cat acceptabila...speram sa fie bine si de acum incolo!!!pup] Dudu
Susa - felicitari pt dintuc si asteptam poze cu ieprasul!!!
Ce ca lumea de voi fetele din Buc si din Iasi ca va intalniti!!Eu aici nu prea am cu cine sa ma intalnesc, am mai vorbit cu mamici din Ploiesti, dar au copii mai mari si de obicei orele de iesit afara nu se potrivesc....Offf!!!Mai e Roxanae - dar stiu ca a mai zis e greu cu 2 pitice...
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
Mirabelac spune:
Cristina merci pt. cafeaua virtuala.
La multi ani Eloise si bucuriilor de 7!
Eu sunt suparata, David plange mai tot timpul, nici la plimbare nu mai are stare, una peste alta am facut o alergie la ceva, ca-s plina de bube pe corp, oare are ceva daca alaptez??? o sun azi pe dr. sa vad ce zice...
Voiam sa va spun ca al meu pitic zice de mult "mama", insa de cateva zile a inceput sa zica si "tata", ieri toata ziua m-a batut la cap cu taxu
in rest e un lenes, numai gura e de el...
Azi ma duc sa ma gatesc pt. maine, sa fiu frumoasa, ca de, e ziua noastra si E PRIMAVARA!
Va pupez
!
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
CristinaGoji spune:
Si eu, Alexutza, sufar de lipsa de companie la plimbari. Si randurile fetelor de la Iasi se tot inmultesc
, uite ca mai a aparut si Lolita. Of...
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
alexutza_26 spune:
Cristina - nu e corect!
Da' cum sa facem sa aducem mai multe clujence si ploiestence pe forum si culmea care sa aiba macar bebei apropiati de varsta cu ai nostri!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
alexutza_26 spune:
Mexxa - draguta cafeluta e pe terminate, vrei sa-ti pun o vorba buna la Cristina sa-ti opreasca?????
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
ramomar spune:
Buna dimi si de la noi,
Eloise La Multi Ani!!! multe bucurii, sanatate, fericire si mult noroc. 
La Multi Ani si pentru bucuriile de 7! 
roxanae ti-am admirat puisorii. Tare frumoase sunt. Sa-ti traiasca!
lilina si Cristina, felicitari pentru voiniceii vostri! Ce harnicuti sunt ei cum o iau deja la plimbare![]()
itzy, hai ca m-ai distrat bine. Ma bucur ca ai reusit sa scrii din nou acel mesaj hiper lung
. Multumesc de complimente 
mamilili eu zic ca poti sa-i dai ceai. Eu ii fac anason si chimen, babycalm, musetel (cand a fost constipata), dar mai mult de 10ml nu bea, vrea doar tzitzi.
eu sunt cam suparici caci am un puisor plin de muci. Am fost mai mult ca sigura ca o sa se raceasca pentru ca duminica a transpirat la greu acasa la socri, era foarte cald
pupici
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Alexia Maria, Armand, Antonia, Grace, Alexia Nicole, Iulia Ioana la multe lunite!!!

Eloise, la multi ani, sa fii fericita si sa ai parte doar de bucurii!!

Cristina, multumesc pentru 
Susa, felicitari pentru 
Gety, nu cred ca are rost sa fierbi apa plata.
Mamilili, incearca ceiut pentru sete, cu canita; a mea, desi i-am dat biberon (completare la alaptat, ca nu am avut destul lapte, si asta de pe la 2 luni), nu refuza sanul nici acum, la 5 si jumatate.
Mirabela, pentru alergie, incearca sa iei putin calciu.
toate mamicile si toti bebeii.
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
matahut spune:
ANDRA, La multi ani, sa fii sanataosa si sa te bucuri de baietii tai
Lili, parerea mea...
cred ca o stii deja, dai copilului sa suga daca ii e sete. Ai si tu grija pe unde te plimbi ca sa poti fi disponibila. Eu asa fac. E drept ca nu a vrut sa suga cand eram afara decat de 2 ori si asta cand era mai mica. Si eu merg cu ea cate 3 ore, dar plec imediat ce a papat. Cateodata doarme nonstop afara (daca o scot la ora de somn), altadata se uita serioasa in jur. In ultima vreme am evitat sa o scot cand stiu ca e ora de somn, fiindca vreau sa o invat sa doarma in casa. Plec cu ea cum se trezeste (ii dau tzitzi si plecam). Dupa vreo 2 ore ii cad din nou ochii si adoarme (afara).
Mira, eu cred ca nu e nici o problema sa alaptezi cu bubitze. Eu am avut la Ana o alergie din asta cateva zile si am alaptat-o fara probleme. Eu aveam bubitze pe maini si cred ca erau de la laptele meu (fiindca imi curgea foarte mult pe atunci cand o alaptam pe Ana si desi aveam un prosopel la sanul care "statea pe bara" prosopelul se imbiba cu laptic si imi statea ud pe mana. In fine, suna si dr ca sa te linistesti.
Cristina, cum a fost noaptea asta?
La noi la fel de zbuciumat ca in fiecare noapte 

Abia astept si eu sa scriu un mesaj: "Maruca e foarte cuminte, doarme toata noaptea neintrerupt" ![]()
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
alexutza_26 spune:
Marina - ooofff, iar noapte agitata??? Inseamna ca eu sunt chiar groaznica,ca ma plang de el ca doarme prea mult!!!
,pt ca eu aici in casa de una singura(bine, mai e si cateaua...dar tot singura sunt!)de cele mai multe ziua mai mult ma plictisesc...adica este un somnoros de n-am vazut si nu stiu cu cine seamana asa, nic eu si nici sotu' nu le avem pe astea cu somnu'!!!
Poate in curand o sa ajungi sa ne scrii in fiecare zi un mesaj de genu': a"m dormit azi-noapte ff bine si azi dimineata ne-am trezit amandoua vesele ..la ora 9!!!!"
Maruca!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
GETY spune:
Cristina, si ceiucurile le gasesc la farmcie, nu?
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA