Bucurii de sept-oct 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Roxanae, eu pana cum ii fierbeam apa de la chiuveta, inainte sa o prepar cu lapte sau cereale. Dar acum m-am hotarat sa-i iau si eu apa plata. Apa plata o fierbeti?

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Elenia - fie asa cum zici, mai tine o de la mine.
LA MULTI ANI, ELOISE!!!
Alexia Maria, Armand, Antonia, Grace, Alexia-Nicole - la multe luni si ani!!!

Susa- felicitari pentur iepuras!
Gabitzica, Flavia Ramona - multumesc de aprecieri
MamiLili - pei daca-i potolesti setea cu laptic de la tine, poate cea mai buna solutie ar fi sa-l alaptezi sa-i treaca de sete la plimbarica. Daca ai retineri in privinta alaptatului in locuri publice, ai putea sa incerci sa-i dai apa fiarta sau ceai (eu ii dau ceai de fenicul si chimen de la Humana), acuma in biberon sau cana cu cioc - eu i-am luat la Vladic cana cu cioc de la Avent penttru 3luni+, dar Vladic nu suge nimic din ea, ca nu-si da seama ca-i de supt. Doar roade "ciocul" ala. Ii dau din biberon, dar a inceput sa-i placa sa bea direct din sticla, fara tetina pusa pe ea. E drept ca nu pot sa-i dau afara asa, ca se uda tot.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata si de la noi!!!

Cristina - buna cafelutza!!!mai vrem una spre dupa-amiaza....
La multi ani!!! Eloise, sa fii fericia si sa te bucuri de puiul tau alaturi de fiinta draga!!!!
La multi ani!!!Bucuriilor nascute intr-o zi de 7!!!!

Citesc repede din urma, sting focu la mancare(ca m-am trezit de la 5....ce era sa fac pana se trezea grasanu'??) si revin!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! ALEXIA MARIA, ANTONIA, ALEXIA NICOLE, GRACE si ARMAND pentru sase lunisoare si IULIA IOANA pentru cinci lunisoare. SA CRESTETI MARI, FRUMOSI SI SANATOSI.
LA MULTI ANI! ELOISE. SA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUN IN VIATA.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Alexutza, mama, da harnica mai esti! Hai ca mai ai o cafea de la mine pt asta. Pe mine la 5 o reusit doar fiu'meu si serviciul sa ma trezeasca. Nici gand sa ma trezesc la 5 sa fac de mancare...
Princess - chiar ca seamana copiii nostri. Si eu am contraindicatie sa stau pe banca. Imi amintesc prima iesire in parc - mi-am cumparat 2 reviste, ca m-am gandit eu ca ma plictisesc sa stau atata pe banca cat doarme copilu'. Vezi-ti de treaba! Copilu avea alte intentii - sau urla, sau il plimbam intruna si dormea Asta in conditiile in care era nou-nascut, 10 zile de la nastere si, teoretic, ar fi trebuit sa doarma cea mai mare parte a zilei.

Poze

Mergi la inceput

Am stat si eu de vreo 2 ori cu Maria vreo 3 ore afara, dar doarme majoritatea timpului. Si nici ceai nu am luat sa-i dau. Eu ii mai dau ceai de tei, dar fara zahar si nu se omoara dupa el. Acum intreb: ceiucurile astea speciale pentru copii aunt mai dulcele?

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Iiiiiiiii, mi-au scapat cei nascuti in Octombrie - La multe luni si ani Iulia-Ioana!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Gety- apa plata nu se fierbe, eventual se incalzeste oleaca, dar cel mai bine e sa o tii la temp. camerei...Noi avem un dozator din ala de apa si merge foarte bine!!!

Cristina - ma mai apuca si pe mine harnicia, daca ma trezeste barbatu' asa de dimineata!!!! (ca doar pleaca departe si trebuia pregatit mai rau ca un copil!!!)

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Gety - da, ceaiurile instant pt copii sunt mai dulci. De exemplu ceaiu pe care i-l dau eu e indulcit cu lactoza, altele sunt indulcite cu glucoza.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

Roxanae, apropo de apa plata eu am gasit in Carrefour apa speciala pt bebelusi. Noi de regula folosim apa filtrata, fiarta si racita, dar am luat cateva sticle sa le am in casa pt situatii de urgenta. Daca vreti, va pot trece comnpozitia de pe eticheta, sa o comparam cu celelalte tipuri de apa pe care le folositi.

Itzy, venim si noi in parc. Din pacate, eu nu deschid laptop-ul de fata cu bona, asa incat nu pot afla la ce ora va intalniti. Daca iti dau nr. meu de mobil pe PM, esti tu draguta sa imi dai un SMS scurt cu ora si locul de intalnire?

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput