Copiluti de mai-iunie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Nelia nu mai zic nimic de vorbareata ta cea mare. M-a dat gata cu accentul ei. Bravooooooo de o mie de ori, stiu sigur ca in mare parte e meritul tau.
Iulia a mancat o punga de pufuleti in timp ce am vizoanat filmuletele.....cred ca de ciuda
Va pupam pe toate trei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Beatrice, am vazut filmuletele cu Alex. Ce mare a crescut! Mi-am adus aminte de el in filmuletul in care a facut primii pasi... si acum e baiat mare si papa singur.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Profit ca alex mananca si scriu si eu putin.
Azi ma simt cam obosita si nu stiu de ce.Am iesit cu copilul de 2ori afara la plimbare.Desi au 14grade, era destul de fric, parca batea si vantul...nu stiu dar mie una mi-era rece.

BEATRICE: rea prajitura pt cine vrea sa slabeasca.M-am trezit si noaptea sa mananc o rotocoala de cuib de viespi.Rusine mie
.Foarte frumos mananca Alex ...dar pana la urma a mancat si rosia ...ca nu ne-ai mai dat continuarea.Frumusel fox Alex

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

NELIA: exact asa era programata si viata mea numai ca mea incepea ca vin in Anglia si ma marit cu un lord englez batran.In Anglia sunt...dar am un lord moldovean in loc de englez.

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by onixone
BEATRICE: rea prajitura pt cine vrea sa slabeasca.M-am trezit si noaptea sa mananc o rotocoala de cuib de viespi.Rusine mie

dar tu vroiai sa slabesti cu cuibushoarele alea ?! Sa le vezi dimineatza linga o cana cu laptic si cafea, daca le incalzesti, cum fug repejor in burtica

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cuscra sa-tzi trimit nora sa te ajute la construit, ca tocmai i-a ieshit permisul de zidaritza

Nelia parerea mea e ca Agata a obtinut un loc bun, intre 60. Poate la anul o avea mai mult noroc. ce dansatori am vazut in filmuletzele tale, mama, ce frumos

Florentina foarte frumos din partea sotzului ca-tzi face oki dulci si nu te lasa singurica sa pleci. Pe mine ma lasa singura ca stie ca nu ma indepartez prea mult si ma gaseste ushor

Gabitza la pozele cu piinea Isabella e shefa, ca noi avem pozutza veche cu piinoaica in bratze, infulecind zdravan din ea. Dovada http://family.webshots.com/photo/2730484000080132939FCTJrA

Beatrice ce mare a crescut Alex, ai flacau mare

Vroiam sa va intreb, copiii vostri vor sa se imbrace cu puloverele voastre ? Ca Isabella care le vede mai okioase, urla pina cind o imbrac si se apuca de defilat prin casa.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

LA MULTI ANI, IUBITE MAME!
Noi, puiutii vostri mici, copilutii de mai-iunie 2005, v-am pregatit o poezie:
"Eu nu sunt destul de mare
Ca sa pot sa-nvat macar
Dupa carte o urare
Si nu sunt destul de mare
Ca sa-ti dau un dar.
Dar iti dau o sarutare
Ici pe obrajor,
Si pe mana asta care
Ma-ngrijeste zilnic
Cu atata dor...
Zile lungi si voie buna
Iti dorsec eu mult
Si ma rog de flori sa-ti spuna
Sa ma ierti maicuta buna
Ca nu stiu mai mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

Pentru voi, dragele mele, de ziua mea si a voastra, LA MULTI ANI!

Scuzati calitatea imaginii dar n-am stiut o alta varianta pentru un pps. Unde am avut adresa de e-mail a fost mai usor...

Incerc sa scriu azi cate ceva, am facut-o ieri dar am pierdut tot ce scrisesem si apoi n-am mai avut timp.

Va pup si va doresc o zi cat se poate de buna!

Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Va spun si eu La multi ani! pentru 8 martie. Sa fiti fericite si implinite si sa aveti o primavara cu mult soare si multe, multe bucurii.

Nu am mai scris cam de 2 saptamani, dar am o stare de dperesie din care nu poti iesi nicicum. Poate si iarna asta care nu se mai termina, si faptul ca am tot fost si eu si Maya bolnave in continuu, nu stiu. Cert este ca, desi citesc tot ce scrieti si vad toate pozele si filmuletele, nu pot sa-mi fac elan sa scriu cateva randuri.

Multumesc mult celor care au intrebat de mine. Apreciez mult ca nu m-ati uitat. Imi este destul de greu acum sa raspund fiecareia in parte, ca de 2 saptamani am si uitat ce s-a mai discutat. Scriu si eu ce am retinut si sper sa nu va suparati.

Clara-ma bucur mult ca ai reinceput serviciul. Si eu simt ca explodez acasa si, din pacate, pana la toamna nu ma pot apuca sa-mi caut, iar orasul in care locuim este foarte mic si tocmai a fost puternic afectat de inchiderea unei mari fabrici, asa ca totul este la pamant legat de joburi.

Nelia-am vazut toate filmuletele si pozele si mi-au placut tare. Compatimim impreuna cu iarna asta. Cand aud ca in Romania au inflorit copacii imi vine sa ma iau cu mainile de cap. Ce-i drept, la voi este mult mai rau, nu cred ca as putea sa traiesc acolo desi imi place Montrealul la nebunie, dar doar vara!

Beatrice-vazut si filmuletele voastre. Nota 10 la mancat, Maya nu se pricepe asa de bine, dar nici eu nu prea o incurajez. Cum pot sa aflu si eu reteta de la ultima bunatate pe care ai pus-o?

Crissu-sunteti frumoase amandoua si bune recitatoare . Sper ca v-ati facut bine.

Danelutza-mortale filmuletele cu Isa, chiar mi-au placut mult de tot.

Tdi-nici nu stiu daca am apucat sa te felicit pentru masina. Daca nu, o fac acum. Sa o stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de ea. Legat de servici, eu m-as duce fara ezitare.

mancat de cruditati-intreba cineva, parca Crissu dar nu as baga mana in foc. Maya nu mananca nici o leguma cruda. Am incercat sa-i dau morcov, dar il molfaie si atat, nu poate sa-l manance. Pe rosie nici nu pune gura, de fapt pe nimic acru. Iar fructe nu mananca decat banana, pepene si piersica. Rar mananca para, dar si astea cu foarte multe rugaminti si santajuri. Asta la un copil care altfel este foarte mancacios!!! Nu stiu ce are cu fructele, ca legumele ii plac.

supe, ciorbe-Mayei ii plac supele, dar pe ciorbe nu pune gura, la fel, pentru ca sunt acre. Nici nu prea fac din cauza asta,pentru ca nici sotul nu se omoara, bors nu prea am de unde aici, etc. Mie insa imi plac la nebunie. V-am auzit cu loboda, pe Ralwca parca, abia astept sa merg in Romania sa-mi fac si eu damblaua.

Anca-foarte simpatice pozele voastre. Imi pareti asa o familie echilibrata!!

Ralwca-parca am mai scris, dar mai zic odata ca am vazut si filmuletele voastre si ai o fetita tare desteapta. Si seamana asa de bine cu Alexia a lui Monu!

Gabitza- Andrei se scimba pe zi ce trece si seamana din ce in ce mai bine cu tine. Mi-ai facut pofta cu painica aia.

Androix-am vazut si pozele vostre si cred ca ati avut o vacanta foarte frumoasa.

gusta-multumesc ca ai intrebat de mine. Sa stii ca mi-a placut foarte mult cu arati, nici nu s-ar zice ca esti asa bolnava. De aia nu te cred olandezii aia . Iar Ruti este o carliontata tare scumpa.

Ioana-iti multumesc si tie ca ai intrebat de noi. Mogo s-a schimbat mult, este fetita mare si are niste ochi....

Tina-multumim ca te-ai interesat de noi. Esti o draguta.

Simona-esti o rasfatata cu 2 cavaleri in casa care se intrec la dat martisoare.

Sincer, nu-mi amintesc mai mult si sper sa nu se supere nimeni. Mesajul este cam lung, asa ca il trimit pe asta si revin.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Revin...

Era sa uit,

mygirl-ce frumoase pozele vostre. Poate iti trimit un Pm pentru ca vreau sa stiu cum v-ati descurcat in Paris. la vara, in drum spre tara, stam si noi vreo 10 zile in Franta si tare as vrea sa stiu cum este la hotel cu copil de varsta lor. Dar iti scriu separat despre asta.

OanaC- sanatate multa va doresc. Bine ca nu fost Salmonella.

Oana, mama lui Alex-nu pot sa-ti raspund la intrebarea legata de biberonul de noapte pentru ca Maya nu mai manaca noaptea de nici nu-mi aduc aminte cand si nici la culcare. Ea bea doar apa cand se culca si apoi somn pana dimineata. Bea foarte multa apa, dar foarte bine, zic eu. Pe ceai nu pune gura, nici pe lapte de fapt .

Noi nu prea avem cu ce ne lauda. Maya nu face deloc progrese la vorbit, dar sincer, nu mai am puterea sa-mi fac probleme legat de asta, mai ales ca nu vad care ar fi problema. Surda nu este, muta nici atat, ca vorbeste de ma capiaza pe limba ei, iar autista nu are nici un alt simptom s pediatra ei de aici si soacra mea (pediatru din Ro ) m-au asigurat ca nu are niciun semn de autism. Mintea ii merge foarte bine, intelege tot ce vorbesc cu ea si chiar uneori ii vorbesc ca unui om mare, deci efectiv trebuie sa am rabdare. Dar cand vad filmuletele voastre, cat de mult vorbesc copii vostrii, cat de avansati sunt in ale comunicarii, nu pot sa nu-mi pun semne de intrebare, asa cum o faceam cand era in urma la motricitate.

In rest, astept cu nerabdare mucenicii. Soacra mea mi-a trimis prin cineva un pachet de mucenici din aia uscati si abia astept sa-i fac. Mi-a parut asa de bine ca am avut aceasta ocazie. Sunt moarta dupa ei si inainte stateam iarna in Ro suficient de mult ca sa apuc sa-i gasesc in magazine si sa-mi aduc aici, dar de vreo 2 ani le-am dus lipsa.

Ne-am luat bilete pentru Ro. Foarte scumpe si acum platim si pentru Maya aproape pret intreg. Ne oprim 10 zile in Franta in drum spre casa si numai la asta ma gandesc de acum.

Este tarziu si vreau sa ma culc, asa ca va zic Noapte buna si sa aveti un 8 Martie plin rasfat din partea sotilor.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput