Copiluti de mai-iunie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dupa ce am vazut poza de la Florentina, am vazut si in pozele lui Elisor una similara, mai e si a lui Andrei tot asa, punem de clubul mancatorilor de paine

Intreba parca Onixone cum ii facem sa manince legume crude. Andrei mananca daca vrea el rosie, i-o taie bona bucatele, ii pune pe o farfurie amestecat cu bucatele de sunca sau branza, si bucatele de paine. Cateodata ii face un fel de crema cu branza dulce, ceapa cruda si ou. Alte chestii crude nu maninca inca. In afara de mere si citrice.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Tdi, am incercat sa pun link-ul de poze, dar mie imi arata ce pun, adica adresa, nu trimiterea la album. Mai explici inca o data, ce pun exact la link?
Gabitzam, pai am spus imediat linga cuvintul loto... daca ma apuc sa joc! Nu, nu joc, dar visez sa cistig. Nici in Romania nu jucam, dar aici nici nu stiu cum se joaca, desi au o gramada de jocuri.

Agata se joaca cu Tudor de-a mama si de-a tata! Si Agata ii spune lui Tudor: tu esti tata si eu iau cheile de la masina!

Ma duc sa-mi mai pun de-o cafea, ca nu m-am trezit inca si vad ca nu am inspiratie la scris.

Am pus in sfirsit poze si filmulete, daca aveti chef sa va uitati, sint poze www.dropshots.com/aurice/" target="_blank">aici.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Nelia, nu ai jucat ieri la Mega Millions???? Treceai granita in NY si luai 1-2 bilete.
A fost cel mai mare jackpot din istorie, 370 milioane!!!!! Cica cel putin 2 bilete au cistigat, din New Jersey si Georgia.
Am avut si eu 1 numar, din 6 Si noi tot asa jucam numai cind vad pe la CNN ca sint jackpoturi de peste 100 milioane, cu toate ca daca ar fi dupa sotz nu am juca niciodata

Elisor, am vazut si eu poza cu pricina Maaaaiiiiii, te angajeaza astia la Sopranos

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Am vazut pozele Oanei, Teddy si Gabitzei.

Oana cum spunea si Adina, ati surprins cu aparatul niste poze de exceptie. Cea unde sunteti "dupa gratii" mi se pare foarte reusita, demna de revista. Mi-au placut mult pozele voastre!

Gabitza mie-mi convine un ginere si harnic si putin pretentios la mancare. Vad ca aspiratorul e pasiunea lui, dar cel de la Quelle e tot atat de atractiv?

Teddy am fost si eu la castel (prin pozele tale )...frumos, linistit, am vazut si-un atomic dormnind, ca un ingeras, nici nu-ti vine sa crezi cate nazbatii face de cum deschide ochisorii, nu?
Masina e o bijuterie, despre sotul tau sa spun, sa nu spun? E un barbat BINE. As detalia dar mi-e teama de interpretari .

Bianca a dormit vreun sfert de ora si s-a trezit plangand si n-a fost chip s-o mai adorm desi m-am pus in pat langa ea. Cred c-a visat ceva. Si-a pus cheile lui Andreas de gat si se urca pe cuier de unde sare. Ma mai intreb de unde-am palpitatii.

Eli cu Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Raluca, pupici speciali pentru scumpa papusica Iulia, care numara asa de frumos, stie stinga si dreapta si multe altele

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Oana, mie mi-a spus cineva (un fel de vizionar) ca nu voi avea cine stie ce bani toata viata, dar spre sfirsit vor fi multi si voi muri bogata. De aceea, spun mereu ca voi cistiga la loto, desi nu joc, ma gindesc ca mi se pune pata o data si iau bilete, atunci cind e un jackpot din asta mare si... cistig!!! Am atitea liste, separate si asamblate... banii sa vina!
Cind nu eram maritata ziceam ca ma marit cu unul cu bani, mai pe la batrinete asa si de acolo vor veni. Si prietenii rideau de mine si cind nu voiam sa ies imi spuneau ca ma conservez pentru batrinete cind va veni Fat-frumos-cu-parul-alb, calare pe cirje si plin de bani. Sau mai faceam toti haz de necaz cind ajungeam in goluri financiare (si ajungeam cam des), ca lasa, hai sa luam imprumut, ca la batrinete plateste Cornelia ori din cistigul loto, ori din averea mosului bogat. Pina si sotul ma ia la misto si cind nu avem bani, imi spune ca stie cum facem: divortam, caut mosul, ma marit cu el si ii dau si lui bani sa achite datoriile! Ca la loto nu vrea sa joace...

Elisor, unde sint pozele Oanei despre care vorbesti. De fapt, care despre care dintre Oane este vorba?

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutici

Eu de cateva zile ma plimb cu Pifosul fara carucior si ca atare il obosesc rau ca si mergem mult pe jos si saracul e terminat de oboseala la pranz si doarme cate 4 ore bune... In rest este copil cuminte, invata tot felul de chestii noi... Ceea ce este bine...

uitati 2 filmulete cu Pifosul facute acum 2 zile:
http://piticii.multiply.com/video/item/11
si:
http://piticii.multiply.com/video/item/9

Azi am facut niste spaghete rasucite cum le zic eu... cu carnita de vita ca sa pot sa-i dau si lui Pifos, asa incat va invit si pe voi:
SPAGHETE cu carnita vita si cascaval

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Nelia spuneam de pozele Oanei din Constanta (pentru mine sunt 3 Oane si ma adresez astfel: Oana simplu e din C-ta ca am cunoscut-o prima, OanaC, mami de Eva si Oana lu' Alex, onixone) si ca sa revin la poze, merita sa le vezi, sunt exceptionale.

OanaC mersi , da' ma ajuti cu-n casting, ca tot esti prin zona ?

Eli cu Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
CORECT, pe mine trebuie sa ma intrebe Monu de jucarii
Deci, gasesti jucarii dupa varsta la toysrus.com si gasestiaici un catalog cu explicatii.
Da' vechea poveste, n-ai cum sa le comanzi
Eu zic sa te uiti si pe la casaretro.com- nu au preturile puse dar sunt rezonabile. Iepu' e fascinata in ultimul timp de jucariile de lemn si au zic ca ea si Alexia "trag" spre acelasi tip de jucarii(stiu ca acum cateva luni nu se uitau nici una la papusi dar le placeau jucariile cu butoane).
De ex. balanta cu clovni costa 150.000(vechi) si s-a jucat cu ea minim jumatate de ora pe zi de cand o are. La fel cu labirintul cu bile, cutii de incastrat unele in altele, margele mari de lemn de insirat etc...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Patricia am vazut filmuletele cu Alex...Doamne ce frumos mananca el singurel. Cum ai reusit performanta? Am mai vazut si alti copilasi care mananca singurei. Asa se intampla cu fiecare fel de mancare....adica mananca numai singurel. Intreb ca stiti care este stresul meu cel mare.......halealaaaa. Si as vrea sa te mai intreb unde trebuie sa intru pentru retetele tale ca nu mai stiu. Aseara am incercat tarta cu ananas si a iesit foarte buna. Mai demult am facut si gogoselele din cartofi dar nu au iesit asa aspectuase ca ale tale., dar nu ma las le mai incerc.
Nelia abia astept sa vad si pozele tale.
Fetele as vrea sa va intreb cat de mult mananca puiutii vostrii la o masa....adica ce cantitate cu aproximatie, si la ce interval. Iulia mananca portii foarte mici zic eu...... si as vrea sa compar un pic sa nu gresesc eu undeva.
Florentina multumim de compliment s-a inrosit si bebe din burtica.
Azi am fost cu tati cu masina sa luam un bebelus nou-nascut de la spital. Vreau sa zic ca m-am inmuiat toata si Iulia cand l-a vazut aproape ca nu mai respira. Doamne ce momente superbe.

Mergi la inceput