Copiluti de mai-iunie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Sint -30 de grade afara!!! Adica -18, dar bate un vint care te taie pur si simplu. Va dau zapada cita vreti, si toata sa o luati si nu ma supar. Pina si eu m-am saturat. E ger, zapada multa si bocna, nu pot sa trec cu carutul si trebuie sa-l car in brate pe alocuri. Si astazi am avut o zi proasta, in care am avut o gramada de drumuri de facut, curs dimineata, nota acceptabila la test, dus si adus copiii de pe unde i-am lasat si multe altele. Agatei nu i-am mai luat saptamina aia de tabara sportiva pentru ca parintii de la patinoar cu care am vorbit nu erau foarte multumiti si cum ei sint prea mici am zis sa nu riscam. Ieri am stat eu cu copiii, astazi nasa Tudorei si miine si poimiine eu, ca ea are mai multe cursuri decit mine. Si n-o duc nici pe Tudora, ca si miine e la fel de ger.

In schimb, cu banii pe care i-am fi dat pe tabara, le-am luat bilete pentru duminica la Disney on Ice. Abia astept sa mergem, ca i-am luat pina la urma si Tudorei.

Acum sint obosita si inghetata ca un c...t, desi e cald in casa nu reusesc sa ma incalzesc, fetele sint la fel, asa ca eu cred ca facem o baie si ne culcam toate trei.

Si o veste sa zicem trista, desi ma asteptam: am primit raspunsul de la Scoala Internationala, Agata este a 21-a din 60! Deci este in afara listei de asteptare, dar nota este buna. In schimb, Tudor (baietelul nasilor) a intrat pe lista de asteptare, este al 10-lea!!! (v-am spus eu ca e destept!) Numai ca tot trist este, pentru ca deocamdata nu este nici un loc si s-ar nici sa nu fie vreunul, darminte 10. Dar ne-am bucurat si eu si mama lui pentru rezultate. Mai ales pentru Tudor, care a dat si anul trecut si nu a intrat, desi mama lui, care e profesoara a lucrat foarte mult cu el. Si care e chiar un copil destept si extrem de studios si serios in tot ceea ce face. Nu zic ca Agata nu e desteapta, ca doar e a mea, daca ar avea si rabdare sa stea in fund sa lucreze. M-am convins inca o data ca Agata are o inteligenta multilaterala - asociativa, logica si intuitiva - ca dovada ca a luat nota maxima la exercitiile asociative si 12 din 15 la cele logice, dar a luat putin la cele (care au fost grosul) de urmare a directivelor. Oare de ce nu ma mir!?! Numai ca e cam putorosica fata mea, si are atitea alte lucruri mult mai interesante de facut decit cele banale cum ar fi exercitiile respective, litere, cifre... Oricum, ma bucur ca am dus-o acolo, macar stiu unde trebuie sa insistam un pic, e clar ca are o problema cu ascultatul (eu o am sigur cu ea!) si urmatul a ceea ce i se spune. Si, dupa cum mi-a spus astazi, se pare ca nu intelege chiar tot ce i se cere in franceza. Mai incercam si la anul si la anul celalalt... asta daca nu cistig la loto (dupa ce o sa incep sa joc, bineinteles!) si o dau la scoala privata si ii pun meditator la toate disciplinele! Mai iau si un educator special care sa le educe ca la pension... Iar eu si tati plecam in vacanta!!! Ihihihi!

Cam atit, nu prea am apucat sa citesc, culc fetele si daca nu adorm si eu linga ele... revin si cu raspunsuri pentru fiecare.

Edit: Temperature - 18°C
Humidity - 37%;
Wind Chill - 30
Dewpoint - 30°C
Wind W 38 km/h

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, ce mai faceti? Noi binisor. Ca prin minune fetele mele dorm acum si eu o lalai pe DC.

Alexia creste mare si in fiecare zi face cate o trasnaie. Aseara a luat cupa de la pompa de muls si si-a pus-o si ea sa scoate lapte pt bb. In rest se joaca, nu mananca, e agitata (azi ii dau Vermox), dar in general e cuminte si nu o bate pe asta mica. O mangaie, o leagana, o aude cand plange si ma atentioneaza si o pupa asa de fain! o sa o filmez sa vedeti ce dragoste mare e!
Eu inca mai sunt in viata, mi-au venit si mosafiriisi nu ma asteptam sa vina asa repede dupa nastere.

Suntem un pic agitati ca pe 17 martie botezam bb mic si in rest haos cat cuprinde.
pup mare de la noi

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nelia, dar joci la Loto?
Ca si eu am fantezii din astea de castigat la Loto, dar nu apuc niciodata sa iau bilet

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Fetele,unde gasesc si eu un link care sa imi spuna in functie de varsta ce jucarii le sunt recomandate copiilor? cu explicatii?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Neatza buna fetele

Ce frumos e afara.Ce bine-i primavara
Loto...noi aproape saptamanal luam bilete( cu numerele trase de Dragos)...inca speram ca ne-o lovi si pe noi norocul.
Deocamdata tot salariul e de baza.
De saptamana viitoare ne apucam de construit.Santier scrie pe noi.Vai amarul nostru.Ne-au iesit toate autorizatiile( depuse de mai bine de 1 an), am vorbit deja si cu constructorii....ramane creditul...sau loto

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor, esti beton in poza asta!
M-am uitat si pe celelalte poze cu voi mai noi de pe Webshots.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Intru si eu fugutza pana n-apuca Dan sa se instaleze la net.. ca apoi greu il mai dau la o parte. De cand ne-am mutat la RDS, ne-au instalat net pe un singur computer... nici nu merge wireless... de aia si intru mai rar.

Multumesc pentru urarile de "la multi ani", sunteti dragutze! Anul asta n-am facut nimic special pentru ziua lui Dan, el nu a vrut nimic. Nici cadou nu i-am cumparat ca n-am putut iesi din casa special pentru asta.... ori ies cu copiii ori cu el dupa mine. Apropos de asta.... nu stiu ce l-o fi apucat ca de cate ori ma vede ca ma pregatesc sa ies cu Maya sau cu Patrick, imediat se face si el gata sa mearga cu noi...desi nu intentionez sa-l iau dupa mine. I-au incoltit lui ceva idei in minte... ma tot intreaba daca ma mai atrage, daca il mai iubesc... imi arunca intr-una priviri oachese si ma tot complimenteaza.

Danelutza, m-am indragostit de gradina ta. De fapt ce gradina ca pare mai mare decat parcul nostru de cartier - si muuult mai frumoasa! Iar de Isa ce sa-ti mai spun ca m-a amuzat teribil, e o scumpa!

Monu, eu nu prea am cumparat jucarii... am casa plina si se tot aduna de peste tot.. asha ca nu te pot ajuta. Poate Fran sau Loreen au idee ca ele sunt toy addicted!

Crissu, sunteti doua frumoase ...mi-e mila de tati al vostru, ce o sa se faca el cu trei fete numai una si una?! Sanatate multa Iuliei!

Teddy, v-am admirat pozele inca de cand le-ai pus la statutul de la mess - apropos de asta, cum faci sa-ti apara linkul acolo ca mie nu mi-a reusit?!

Gabitza, ce cavaler mare ai tu acolo!!! Ehe... Maya de mult se gandeste la bugetul familei, ia uite aici o poza de acum exact un an!

Elisor
, esti chiar cool in poza! Imi aduce aminte de o faza de acum cativa ani cand am fost intr-un club de fitze la ziua unei colege si vine o tipa costumata cam in genul tau...cu palarie si trabuc... insotzitorul ei o invita sa se aseze la o masa la care ea :"unde draga, la saracia asta?"
Legat de mutatul in Brasov, am gasit un apartament cu doua camere pe Cerna, in Racadau (cum urci pe Dobrogeanu Gherea, prima starda in dreapta) ramane sa ne facem socotelile sa vedem daca se merita. Eu una visez deja... Cat de departe stai tu de zona asta?

Simona
, va faceti casa pe pamant?

Androix, nu ne spui nimic, cum e camera foto? Ce cadouri v-a adus Mihai din America?

Gusta, ce faci, azi n-ai venit la apel?! E cumva ziua cand ai programare la ?

Astazi m-a sunat o fosta colega de clasa sa-mi spuna sa-mi cumpar revista Ciao.... o alta colega de-a noastra a fost pozata cu Copos si au dat-o la revista! Misto, nu? Abia astept sa-mi iau revista sa vad si io!!!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao! am facut si noi ochi mai tarziu, mai greu dupa ce pitik ne-a frecat pana pe la 3 azi noapte! (bietul tati, il iau astia de fresh la job 12 ore/zi). Cu raceala e ciudata treaba, nu-i mai curge defel nasul dar e infundat si nu functioneaza nimic, la fel e si la mine dar mai am o durere crunta de spate ca nu-s buna de nimic.

Florentina, ca sa pui linkul de poze mergi pe available - new status message si pui acolo linkul (la mine nu merge clikc dreapta sa-i dau paste asa ca pun CTRL V), apoi daca vrei scrii in fata lui "poze:" tot acolo, nu merge sa pui http...] (mersi Adina!).

Cu LOTO si noi cheltuim des, am si castigat de multe ori insa "intrarile" sunt mai mici decat "iesirile"...speranta e vie...am si facut planuri ce facem cu banii!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna!
In sfarsit merge netul, in schimb starea mea nu e corespunzatoare, una blegoasa rau...cred ca vom avea o discutie cu invatatoarea lui Andreas, probabil, putin placuta. Sunt niste aspecte alunecoase in toata treaba asta si nu-mi plac deloc. Mai vb...

Aseara Bianca a fost isterica de nu ne-am putut intelege cu ea, a reusit sa ne scoata din minti pe toti, culmea ca am scos-o si repriza a doua afara si unde credeam ca va cadea de oboseala a tinut-o numa' in tipete si tranteli pe jos ca mi-era teama sa nu-si sparga capul de gresie.

Clara nu stiam ca ai inceput serviciul. Succes si acomodare cat mai scurta! Daca mama ta poate sta cu ea cred ca e o solutie buna, majoritatea gradinitelor nu-i primesc decat de la 3 ani.
Sper sa nu aiba Teo iarasi intrusi.

Andra ma bucur ca lui Dragos a inceput sa-i placa fizio, probabil fiind mai maricel percepe mai usor ce are de facut si o ia ca pe-o joaca, sa dea domnu' sa scapati cat mai repede de drumurile astea.
Sper sa scapi cat mai repede de vomitaciuni, desi mai mult ca sigur vor urma arsurile, dar incet, incet trece si asta si nu peste foarte mult timp il vei tine pe bb mic in brate.

Sanatate Alyssei, mamicii ei si lui Iepu!

Nelia felicitari Agatei! Ce spui tu acolo, pai e foarte buna cotarea ce-a obtinut-o, tinand cont de concurenta acerba si mai ales ca tu nu ai meditat-o deloc. O felicit din suflet!

Florentina wuaw! Pai daca te muti acolo ai o cresa la 2 minute de casa (unde am inscris-o pe Bia), iar eu stau cam la 7-10 minute (mai la vale). Chiar langa Parcul Trandaffirilor. Ar fi super sa te muti .
Cu RDS asa e, iti pun doar la un singur pc, dar Dan al tau (ca sa fac diferentierea ca si eu am tot un Dam , dar stiai asta ) poate sa traga fir de la usa si sa-l duca in toate camerele. Asa am facut noi si acum am in toate camerele, pc-uri sa am atatea

Gabitza, Flore sarumana de aprecieri!

Acum vreau sa ma uit pe pozele restante ca tare-mi doresc sa-mi imbunatatesc dispozitia iar puiutii se pricep cel mai bine s-o faca, nu?

va pup

Eli cu Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Loto si eu imi fac planuri ce-o sa fac cu banii, pe cine ajut, cum ii voi investi, dar pentru asta e nevoie si de perseverenta, numai ca eu nu joc , planurile astea mi le fac cand mai aud la stiri ca neica nimeni a castigat fabuloasa suma de...si atunci zic, gata, iau si eu bilet, dar imi trece repede.

De Laura stiu doar atat ca "in linii mari sunt bine", acum depinde cat de generala e definitia. Si mie mi-e dor de scrisul maro, dar mai ales de simtul umorului, sper sa apara...cate un pic din amandoua.

Flore sa inteleg ca domnu' C e cuplat cu colega ta?

Eli cu Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput