Copiluti de mai-iunie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pfuuu, mi-ati dat de lucru sa citesc o gramada si de cand sunt menajera full time nu-mi mai vad capul de treaba acum de ex. chiulesc de la niste ca sa citesc repede si sa dau cateva raspunsuri ici colo.
OanaC, sotul meu e cameraman la postul acasaTV. Mie imi spui ce meserie misto are
In rest, sanatate multa, sa te faci bine cat mai curand!

Adina, ce misto ca va mutati la mai multe camere. Cu p[returile, am scris si eu acum vreo saptamana ca-mi trecea prin cap un ap. de 4 camere si m-au ingrozit preturile la apartamente. Nu stiu pe unde e baza asta dar zona e onorabila. Bafta multa cu sincronizarea. In mod normal 2 camere se vand mai repede decat ap. cu mai multe. Ce mai face Sorana, cum se mai simte?

Cornelia, pai chiar ca-ti vine a plange cand vine un pitic asa dragalas si-ti spune "mamica mea" si te mangaie.
A facut si Filip o faza duioasa: m=a pupat pe burta. Stateam in pat intr-o dimineata si mi-am ridicat tricoul si i-am aratat burta. La care el a aratat cu degetul, a zis bebe si apoi a pupat burta asa din proprie initiativa, el care daca nu-i zici de 20 de ori nici prin cap nu-i trece sa te pupe. In schimb sambata cand l-a vazut pe Eric in parc nu va spun ce s-a napustit asupra lui sa-l pupe. Mai mai sa-l darame dar si Eric era incantat, nu l-a deranjat deloc asaltul.
Si referitor la reclame, m-am prapadit de ras cand l-am vazut imitandu-l pe nenea ala care cade 10 etaje cu haltera si se murdareste de sirop de tuse. Se arunca fi-miu din picioare si se pune pe ras.

Gabitza, super tare Andrei chiar ca te scoti doar cu o paine.

Crissu, am apucat doar sa vad una bucata burta de mamica frumoasa si slaba. Frumos, cum te mai simti? Eu am inceput sa cam gafai bine de tot, si cand ma rasucesc in pat gafai, incepe perioada aia naspa in care ma simt cat o elefanta (si arat nu numai ma simt)

Am fugeat, ca rufele striga din galeata sa le intind pe sarma, si altele direct din maisna de spalat Nu mai zic ca am inceput scoala in fortza si am de scris.

PS: uitam sa va zic ce e mai important: am fost la control aseara. Pitica e bine, e in grafic, 1184 de grame, dar aici nu mai bag mana in foc ca am tinut bine minte ce mi-a zis medicul dar pe-acolo oricum, dormea dusa cu o mana fix pe fata de n-a putut sa-mi dea si mie o poza ca i se vedea doar un ochisor, o bucatica mica de nasuc si un mare si bucalat obrajor. In schimb i-am vazut genele, mey, zici ca e Omide, asa e de genata nu c-ar fi a mea... Si s-a pozitionat gata de lupta: cu capul in jos si picioarele in sus! Sunt incantata de asta pentru ca imi faceam griji ca nu se intoarce si nasc prin ceza, cosmaul meu, stiti voi...

PPS Loreen, va pup si sper din tot sufletul ca sunteti bine toti. Da un semn ca n-ai mai scris chiar de multisor.
Andutzy, la fel si tu. Cum mai stai cu arsurile? La mine vin si pleaca. EDIT: am ratat pagina 2 am zis ca am gatat de citit si can colo...
EDIT2: Andutzy, nu-ti mai face ganduri negre ca nu simti bb mic. Eu l-am simtit pe Filip la 17 saptamani de ma miram si eu si acum pana la 20-21 mi-am facut ganduri ca bleaga... Si acum as vrea sa-i mai stea oleaca picioarele in loc, mai ales ca si le cam potriveste catre ficatul meu

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Androix, Sorana se insanatoseste incet-incet.Este inca in spital,a avut 4 operatii, dar se pare ca este ok acum. Asteapta sa ajunga acas. Probabil ca peste o saptamana. Am vb azi cu ea si avea o voce mult mai buna. Acum mi-a spus al meu ca s-a intalnit cu al tau in Buftea .:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Va pup mamici,

citesc pe apucate din acate:(
Nu am scris pe forum dar eu am imceput munca de trei saptamani, am schimbat jobul si inca nu mi-am intrat in ritm.
Teodora sta cu mama si asta inseamna ca nu ne vom muta curand de aici, ea se simte bine, mama are grija de ea dar si de noi, nu stiu cum face fata saraca. Sunt resemnata in privinta ordinii (am venit aici cu casa dupa noi si e un balamuc de care parca nu mai scap, nu stiu cand vom putea sa ducem din lucruri la noi acasa, trecem din ce in ce mai rar pe acolo.
Ma gandeam sa o dau la gradinita din toamna dar parca tot mica mi se pare:) Asa ca probabil ne vom mai chinui asa, nu pot sa ma mut si sa o las pe Teodora aici si nu cred ca voi rezista la naveta zilnica.

La job sunt prinsa suficient de mult ca sa nu pot sa scriu si eu doua vorbe iar acasa lucreaza tati in fiecare seara de nu mai am loc de el, musai un laptop pentru mine am zis si e prima achizitie pe lista scurta de to do:)) Sper totusi sa ma mai eliberez la birou, a trebuit sa descurc din urma tot felul de situatii lasate de persoana dinaintea mea, sa nu raman o vizitatoare de uichend pe forum:)

Garga e in general bine doar ca de cateva zile nu mananca decat paine si bea lapte, sper sa nu aiba ceva mergatori desi cam asa a patit ea la astia. Seara cand ajungem acasa stam cu ea ca ii e dor de noi, ne jucam si mai facem una alta. La inceput nu avea nici un semn de mare bucurie cand veneam seara acasa dar acum se vede ca imi simte lipsa.

Votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> domnisoara in concurs

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Seara buna fetelor!!In sfarsit m-am potoloit si eu nitel ca am muncit ca o roaba azi.Si-a dat si Luca concursul standu-mi in picioare si incurcandu-ma.Am gatit,am bagat la spalat,am facut curat,am calcat un morman de haine si am iesit si cu Luca de doua ori in parc.

Ralwka eu nu stiu nici o gradina zoo la Palesti.E una la Bucov.Cu mare placere vreau sa ne intalnim daca vii pe la Ploiesti.Sa ma tii la curent si ne organizam sa o punem de o intalnire.

Gabitza e asa scump Andrei cu ditamai painea in mana!!!!Se vede ca e un mare mancacios.

Onixone,Luca imi mananca toate felurile de ciorbite:acre,dulci,cu taitei,cu galusti,de pui,de vita.Preferata lui e de vita si ii place sa ii dau din cea pe care o mancam si noi.Ii mai fac totusi si separat pentru ca nu am mereu ciorba sau poate se invecheste.Legumele ii plac in general toate,dar nici el nu mananca rosia ca pe mar.Adevarul ca nici nu sunt prea bune.II mai cumpar rosii cherry pentru ca au un gust mai bunicel.Mananca castraveti,ardei crud,ceapa verde,gulii,morcov.Cateodata i le tai cuburi,le pun in castronel cu putina sare,storc lamaie,cateva picaturi de ulei de masline, sta pe canapea la tv si infuleca singur cu manuta.Ii place mancarica de spanac,iar broccoli il pasez pentru ca fiert si intreg nici el nu il vrea.Ii mai place mazarea sa adune el bobitele si chiar si fasolea verde,dar nu intotdeauna.

Nu i-am dat pana acum avocado pentru ca nu stiu cum se prepara si la ce il pot folosi.Am citit ca e foarte bun pentru puiuti.Dati-mi si mie idei va rog!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Sara buna . Mama, daca lipsesc o jumate de zi, apar paginile scrise, ca ciupercile dupa ploaie.

Cornelia dar ce mumos baiat ai, daca nu era data motzata mea ne incuscream

Elisor am asigurat garderoba pentru gradina, chilotzei si restul nik, doar ca azi a plouat, dar vine ea vara

Miki eu am intrerupt sa-i mai dau lapte noapte de cind avea vreo noua luni, mai fac exceptzie cite o noapte cind urla, dar in rest, mai mult de o data pe noapte atunci cind nu se simte bine, nu-i dau. Pai, nu am vrut sa simta ca tzitzica e suzeta. Cred si eu ca, saraca femeie e terminata. Probabil ca doarme cu copilul in acelashi pat, de aia profita de ea.

Adina, Isabella se ascunde dupa fotoliu cind face kk, iar daca simt ca miroase, nu ma lasa sa ma apropii de ea, spune clar "niuuu, niuuu", daca o cert ca a facut in pampers, ma ia la pupat de ma face alba. Bafta multa cu apartamentul.

Nelia eu tzi-am zis sa-mi trimitzi zapada din aia multa si frumoasa de la tine, n-ai vrut, acum umblam in pasarica goala prin gradina (adica doar domnishorica, ca restul sintem mari).

Raluca frumos ai povestit programul zilnic . Nici Isabella nu e interesata de stiri, drept pentru care, eu mai sar cu gura pe barbat, ca daca prin casa tot nu face nik (in schimb face in gradina), macar sa stea cinci minute cu fiicasa sa calaresc si eu DC-ul . Isabella avea in filmuletz tzinuta naturala, nemic artificial

Oana multzumesc, e meritul sotzului ca aveam gradina frumoasa, dar in poze nu se vede nici macar jumatate din ea, deci itzi dai seama cit efort depunem la ea , bineintzeles ajutatzi de Isabella .
Sanatate multa tzie si Evei. Poate Eva a avut vreun virus intestinal, ca din asta vad ca bintuie peste tot in lume, cu diaree, voma si febra. Si Isabella viseaza, citeodata, urit si incepe sa strigeeee nuuuuu, sau cere apa, sau striga mama, iar cind ma duc la ea, vrea in bratze si ma stringe strins, ca nu cumva s-o las in patutz singurica.

Cuscra si Isabella se trezeste citeodata pe la ora 6, dar noi ne-am gindit ca se pregateste pentru ora de vara . Sa spui cum au ieshit analizele lui Dragos.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Raluca succes sotzului, lasa ca de 8 martie sigur ii dau carnetul.

Cornelia era cald ieri, dar cum ea are calduri ca tat'su am pierdut-o prin gradina, ca nu o las asha, ca totushi sintem in martie si soarele e periculos in perioada asta. Dar lumea umbla in mineca scurta, imbracata de vara.
Sanatate multa lui Stefan si Mariei.

Gabitza eu tzi-am admirat mincatorul de piine, aseara cind ai bagat pozele . Acum ii faci reclama, n-ai gasit inca nora ?!

Oana mami de Alex la mine maninca legumele, brocoli, morcovi, roshii, varza, toate crude. Cit despre ciorbitze, maninca tot ce papam noi, nu-i mai fac de mult timp mincare separat.

Cuscra nora ta, papa iaurtul doar cu linguritza si singura, sa se unga bine, nu ma suporta deloc sa-i dau eu cu linguritza. Ciorbele le papa mai mult dulci, dar s-or intzelege el, o face dulce, iar Dragos ishi pune cu linguritza iaurt si se rezolva

Andutzy dar nu potzi telefona la medic sa te duci inainte de programare ? Spui ce simtzi si cred ca se rezolva. Aici asha e, daca-i problema, te cheama in aceeasi zi, la urgentze. Sanatate si sa dea Doamne-Doamne, sa fie bine cu bebe mic, nu te mai stresa si nu gindi negativ. -ici si ... fruntea sus mamica.

Teddy sanatate Alyssei si avetzi grija de voi.

Androix -ici lui Filip pentru gestul cu burtica. Foarte emotzionant, mi-au dat lacrimile.

Laura ce mai faci, nu mai spui nimic, ce fac fetele, cu sanatatea, tu, ele, asteptam vesti, vad ca nu vrei sa mai scrii . -ici la voi.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Eu sunt franta, ca am facut acum pe seara mancarica si tarta cu ananas care se face foarte usor si a iesit si foarte buna. Asta dupa vreo doua turi de iesit afara si o tura de plans ca nu a vrut sa manance.
Iulia manaca rosia daca i-o dau asa in manuta dar se face de comanda ca i se scurge zeama aia pana-n glezne. Mai mananca boabe de mazare si castravete in rest nu manaca alte legume crude. Pe brocolli nu pune gura, in schimb spanacul ii place si ii fac o data la doua saptamani cel putin (eu pun in el si orez ca sa fie mai consistent).
Apa imi cere si ea ori de cate ori ii este sete....niciodata nu imi cere lapte sau ceai. Imi mai cere sucul de portocale dar in ultimul timp nici dupa asta nu se mai omoara.
Cloreta si mie imi trece prin cap sa nu aiba Iulia ceva la stomacel, ceva viermisori ca nu prea mananca dar Iulia este dupa o raceala si poate nu i-a revenit apetitul, zic eu.
Androix i-am citit sotului ca ma crezi slaba si l-a bufnit rasul....asa ca? Daca iti spun ca pana acum am luat 18 kg poate crezi ca glumesc....este enorm dar am avut unde sa pun ca am plecat de la 49 kg la inceput de sarcina. Lasatul brusc de fumat la mine a facut ravagii.Cred ca am luat cateva kg bune in prima luna de renuntat la fumat si de sarcina bineanteles. In rest ma simt bine cu exceptia durerilor de spate si a catorva contractii care ma mai sperie din cand in cand. Astept controlul de saptamana viitoare ca nu am mai fost de mai bine de o luna la medic.
Tdi sper sa fie doar atat la Aly si nu uita ce tu mi-ai zis: vine si trece, vine si trece.
Andutzy sunt sigura ca bebe e bine, stai linistita. Mai iti este greata?

Sper sa revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

MIKI: eu i-am dat avocado inca de la 5 luni.Cand era mic il taiam in doua(are un sambure in mijloc in care infing lama cutitului in el dau stanga , dreapta si iese foarte usor), dupa care tai fructul care e inca in coaja in cuburi si il scot gata taiat cu lingura.Il pasez bine, putina sare,lamaie putina, o linguritza cu smantana si putin ulei si il freci.Ii dadeam asa , dar acum de cand s-a marit il amestec cu paste fierte si pesto(se gaseste gata in borcane)In rom il luam de la Mega Image.

Pentru adulti il faci la fel numai ca pui putin usturoi pisat si il mananci pe paine.Noua ne palce foarte mult.
Trebuie sa iei fructul sa fie maro ca sa fie copt si nici prea tare si nici prea moale.Daca e moale rau e stricat, daca e tare si verde nu are gust.Eu foarte rar am gasit in rom sa fie foarte bun.poate acum la carrefour, sau mai stiu eu ce super magazine poate gasesti mai bune.

azi am facut cuibul cu viespi.a iesit tare bun dar nicidecum cum i-a iesit lui Beatrice in poza.dar la gust bun si rezonabil avand in vedere expierentza mea cu prajiturile.

O sa incerc sa ii dau si eu lui Alex legume taiate crude cu lamaie, sare, ulei sa vad ce succes am.

Imi vine sa rad ca azi am fost in parc si din cati copii eram acolo , englezi,si toate natziile erau dor 2 copii de culoare.Bineinteles ca Alex s-a jucat numai cu ei doi si o pupa pe fetitza intr-una.Le-am facut si poze si ma gandeam la taica-miu daca l-ar vedea ce l-ar mai spurca.Desi in familie am o verisoara prian aliantza de culoare, si desi ea a fost acasa la noi in rom,tata inca nu e obisnuit.Nu vreti sa stiti ce e la gura lui(desi spunem noi ca e un barbat cult , educat si cu facultate dar...

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by crissu

Androix i-am citit sotului ca ma crezi slaba si l-a bufnit rasul....asa ca? Daca iti spun ca pana acum am luat 18 kg poate crezi ca glumesc....este enorm dar am avut unde sa pun ca am plecat de la 49 kg la inceput de sarcina. Lasatul brusc de fumat la mine a facut ravagii.Cred ca am luat cateva kg bune in prima luna de renuntat la fumat si de sarcina bineanteles. In rest ma simt bine cu exceptia durerilor de spate si a catorva contractii care ma mai sperie din cand in cand. Astept controlul de saptamana viitoare ca nu am mai fost de mai bine de o luna la medic.

Ia citeste-i si aici poate il podideste plansul: ce folos ca am luat in total pana acum doar 9 kilograme daca acum cantaresc 91? Stiti cum arata un caltabos? Ihi...
Si voi cica sa-mi bag mintile-n cap cu inelul cela gastric...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Buna seara...am intrat iar pe net cu scuza sa caut bilete de avion si nu m-am putut abtine sa dau si pe aici...Alyssa ne face parul cretz pe creier ca urla in draci, bineinteles pentru ca nu vrea sa doarma, am disparut din peisaj ca vrea musai "maaaammmmmaaaaaa!" s-o salveze si in ritmul asta sigur ne culcam pe la 2.30. Cu raceala e destul de ok, nu i-am dat nimic in afara de picaturi de nas, sper sa treaca repede.
Crissu , stiu ca trece, sunt foarte calma... deh, am "experientza!"
Androix, ma bucur ca piticuta ta e bine! iara cu inelul gastric ce sa-ti zic, gaseste altceva cu care sa-ti bati capul! aici e foarte mediatizat un tip tanar care s-a operat si si-a pus asa ceva, a slabit vreo 130 de kile (tu sigur n-ai de unde!), mai are cateva operatii de facut dar zicea ca vrea sa se opreasca pe la 120 kg altfel s-ar simti prea slab si neatragator!
Danelutza, si la noi s-a stricat vremea...cred ca ne-am "imbracat" prea devreme la tricou sau pielea goala!

Vreau si io sa manance pitika mea ca si Luca lui Miki ...oare ce trebuie sa fac??? (intrebare retorica). Alyssa imi scuipa orice supa/ciorba intre oki si va asigur ca-s comestibile. fructe nu vrea decat afine, zmeura si uneori banana, noroc cu storcatorul ca-i fac suc (mar, portocala, ananas, para - pun intotdeauna si morcov altfel nu-l bea daca nu e colorat portocaliu!). legume nici nu visez sa manance...poate incerc sa-i dau crude desi slabe sanse. intrebare: avand in vedere ca eu si sotzul nu putem manca ardei si castraveti cruzi (ni se face rau...ati mai auzit asa ceva?!) oare la pitika pot sa-i dau? mi-e frica...nmo, o sa-l sun si pe pediatru sa-l intreb.
gata pauza, noapte buna!

Album Alyssa

Mergi la inceput