Copiluti de mai-iunie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

quote:
Originally posted by Cornelia

De altfel, razboinicul meu e tare iubitor. Cand intru pe usa cu Maria, ne darama. Maria chiar nu stie pe unde s as eascunda is ii zice: da, stiu ca ma iubesti, dar mai usor, ca ma darami .

Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Dar si Maria e o scumpa!

Oana lu' Alex, Bianca mananca morcov, un fel de-a spune, ca-l vrea intreg si tot roade la el pana-si umple gurita apoi il suge si cand nu mai are nici-un gust il ejecteaza.
Legumele nu am probleme, mananca aproape orice (spanacul NU), iar ciorbite ce mancam noi ii dau si ei, nu gatesc gras, nu cu rantas.
Imi aduc aminte ca inceputul diversificarii a fost foarte anevoios, imi refuza pireurile, ciorbitele dar am gasit solutia salvatoare la timp (altfel cred ca mai aveam putin si treceam inapoi doar pe formula): in orice mancarica ii puneam iaurt, era innebunita dupa el.

Ralwka mi-am amintit ca voiam sa te felicit pentru rezultatele muncii tale cu Iulia, senzational ce-am vazut in filmuletele voastre, forme geometrice??? Bravos!

Nelia da' stiu c-ati avut zapada anul asta si muuuuulta, parca toata s-a adunat la voi in Canadezia. Eu care stau intr-un oras de munte anul asta a fost ceva rar si putin.

Eli cu Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Heheeeeeeeee Elisor noi si acum mancam totul numai cu iaurt.Ciorbe acre la greu( e ciorbar inrait), iar piureurile ....fara iaurt nici nu discuta.
Imi aduc aminte ca era in greva foamei si aveam supa cu taietei...pina nu i-am pus o lingura de "aurt" nici n-a deschis gura.

Gabitza vazut pozele.Ptiui pe el sa nu-l deochi ca tare frumos este

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Elisor, referitor la pronuntia "i-ului" nu-ti fa probleme.Toate la timpul lor.Dragos il pronunta numai la anumite cuvinte.De ex zice mami,tati, inina(ianina-verisoara mea)dar la iaurt zice aurt.

POVESTI- si noi suntem mare fan.Daca vede vreo carte cu povesti zice"mami tara bobeti apti" adica mami seara citeste povesti si el bea lapte.Eu am pe calculator cel putin 100 de povesti si am mai descarcat si de pe la alte situri despre copii P.A.R.I.N.T.I. com.
Daca vrea cineva le pot da cu drag.

Mergi la inceput

Oana lu'Alex acum am vazut ca nu ti-am raspuns la prima intrebare cea cu rosia, dar nici nu stiu cum sa te ajut. Sunt copii care nu agreeaza "intepaturile" rosiei. Cazul meu. Imi plac foarte mult (oare e ceva ce nu-mi place? ) dar imi apar pe limba imediat pushichele. Mai ai rabdare.

Adina cam la fel ma framant si eu: jobul, o casa noua, ce fac cu Bianca. Ies la plimbare cu ea si ma trezesc ca ma uit la blocuri imaginandu-mi cum ar fi sa stau in acel bloc, oare cum e pozitionat ap., ce modificari as face, etc. Apoi ma framant daca sa-mi caut alt job sau sa ma intorc la cel actual. Dileme, dileme ca nu ma vad in stare sa iau taurul de coarne si sa-mi caut altceva (interviuri). Iar cu cine va sta Bianca ma consuma cel mai tare. Am 3 variante, dar nici una nu e atractiva. Ar putea sta la mami 3 luni, stiu de pe-acum ce greu imi va fi fara ea, ideal ar fi ca socrii mei sa stea naibii pe fundul lor si sa ne-ajute dar le cer prea mult (ocazional, cateva ore, da, dar un angajament e exclus).
Cred ca cel mai bine ar fi sa stii care e urgenta nr.1 si sa te concentrezi numai asupra ei ca pe rand sa le poti rezolva ca altfel te stresezi si nimeni nu are de castigat. Asa ar trebui sa fac eu. Daca as stii exact ce fac cu Bianca din 14 iunie as putea sa ma gandesc si la celelalte.
Succes sa gasesti rezolvarea!

Am luat hotararea ca atunci cand mi se termina formula sa trec pe lapte integral de 3.5, in principiu Zuzu pentru inceput, dar apoi de orisicare. Asta ar fi cam in max. 2 saptamani. In curand implineste 1,9 ani si incet, incet trebuie sa o pregatesc pentru etapa urmatoare, care recunosc cu mana pe suflet ca mi se pare traumatizanta si frustranta.

Mergi la inceput

Simona ne-ati intrecut la iaurt, stiu ca Dragos e mare fan, noi am depasit faza cu iaurtul dar ocazional e solutie salvatoare si la noi.
Cred ca singurul cuvant in care se aude clar i-ul e "mami", nici tati nu e chiar tati, aduce mai mult cu "tate". Iar mami il pronunta cu accent pe i, suna cam ciudat dar e o scumpa sa auzi cum spune mami.

Povesti inventate si Andreas era mare fan, le prefera celor clasice si cunoscute.

Andra cum te mai simti? Mai faci cu Dragos fizio? Olgutelor voi v-ati vorbit sa va dati la fund ? Monica (Nefertari) cum e pana la urma cu bubitele Freyei?
Anca foarte bine le sta impreuna puiutilor Patrick si Thea, sunt tare dragalasi, spuneai de Patrick cat e de protector cu Nicholas cred ca asta-i un semn pentru tine ca ar fi timpul sa aiba un fratior. Mai gandeste-te! Ce de zapada aveti, as fi vrut si eu dar mai demult, acum i-a trecut timpul, vreau sa vina vara sa umblam cat mai lejer si s-o imbrac pe matza in rochite de vara, vaporoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna ziua!
Sa stiti ca sunt la curent cam cu tot ce se scrie pe aici, dispozitia insa de raspuns imi lipseste...Sunt intr-o stare proasta, oboseala combinata cu nervi de cele mai multe ori fara motiv. Sunt sigura ca sunt hormonii de sarcina la mijloc si bine ca sotul ma intelege ca eu in locul lui nu cred ca as fi in stare. Sunt suparata ca pe pitic il simt foarte putin si imi fac numai ganduri negre, mai ales ca pana la control mai am 2 saptamani.
Multumesc din inima fetelor care au intrebat de noi(Simona Filipas, Elisor) si Laura pe mess. Mai ales voi m-ati facut sa intru sa mai scriu ceva despre noi. Va pup.

Andra18+cu bb2 Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Eli, Dragos face fata tot mai bine la fizio, nu mai plange deloc, uneori chiar il amuza. Sunt bucuroasa tare ca i-am gasit ghetute de la Ortopedia, care am inteles ca sunt tare bune pentru gleznele lui.

Andra18+cu bb2 Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Andutzy nu-ti mai fa ganduri negre ca nu-i face bine la bb mic.Incearca sa mergi mai repede la control sau stimuleaza-l pe bb sa se miste(asta pentru linistea ta). Eu daca stateam pe partea stanga mai mult imediat incepea sa dea din picioare ca nu-i convenea pozitia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Poze nu am vazut nici una, filme nici atat, da' am reusit sa citesc una-alta...
APA-eu nu prea inteleg de ce va stresati ca beau mult, in general se zice ca un adult bea cam jumatate din cat ar trebui si asta din cauza proastelor deprinderi din copilarie. Iepu' bea sigur mai mult decat mine-e vorba de APA, -nu ceai, suc etc.- si nu vad de ce sa-i reduc "ratia"...Singura problema sunt pampersii, noaptea trebuie schimbata macar odata...Monu, daca tu zici ca bea mai mult decat pana acum-poate e mai cald in casa, sau poate ca are o stare subfebrila care trece neobservata.
Ca tot am ajuns la asta, Iepu' face de cateva saptamani 37,3-37,5. Nu mai mult, si in rest e bine-merci. Ma intreb daca sunt vinovate maselele care ies sau faptul ca ii dau Lantigel B(vaccin antigripal oral). Asta e a doua oara cand ii dau, prima s-a suprapus cu aparitia caninilor
Flori-eu i-am dat vaccinul asta-Lantigel B-o luna din 15 oct-pana in 15 nov, apoi in fiecare saptamana cate un oscilo, iar din 16 febr am oprit oscilo si ii dau iar o luna Lantigel. Deci i-am dat oscilo cam 3luni fara pauza, si am inteles ca daca face o viroza pot sa-i mai dau un tubuletz, peste doza saptamanala obisnuita. Pana acum nu a agatzat nici o viroza, ori a avut efect tratamentul ori a avut...noroc
Vit C natural-e disperata dupa ea, de fapt cand nu mai vrea sa manance ii dau tubuletul, ia o gura din ala-se stramba, mai ia o gura din mancare. Stiu ca nu parem prea zdravene la minte nici una din noi,da' asta e situatia. Tu ai intrebat

Mai aveam de zis, da' ma trage Iepu' la joaca...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Alyssa e racita! de ieri a cam stranutat iar azi noapte avea nasul infundat, am reusit cu greu sa-i pun niste picaturi dar a respirat mai mult pe gura si a urlat de m-a capiat pana dimineata. azi avem robinetul de muki pana la brau dar paradoxal respira mai bine...din fericire febra n-are, sper sa scapam cu atat. (ma rog, m-a luat si pe mine si-s varza dar asta nu mai conteaza).

Album Alyssa

Mergi la inceput