Copiluti de mai-iunie 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 7
Oana C spune:
Gabitza, am vazut pozele cu Andrei cel harnicut si nepretentios la mincare.
Ma inmoi de fiecare data cind ii vad pozele, asa de frumos este 

Danelutza, Gabitza, v-am luat-o inainte la pozele cu infulecat halca de piine. 
Ia uitati-va
aici, cu 2 zile inainte de 5 luni
Olguta, ce ma bucur ca ai mai scris!!! Chiar ma intrebam ce mai faci, ca nu am mai chatuit demult. Hai sa ne mai chatuim cite putin, sa ne impartasim din depresiile proprii ![]()
Eva a inceput sa manince de ma sperie. Baga in ea incontinuu, toata ziua. Orice prinde; mincarea ei, mincarea mea, fructe, legume, orice!!!
Nu stiu ce-o fi cu ea.
Maninca legume si fructe crude, nu are preferinte speciale, toate ii sint favorite. Ii plac si castravetii murati, desi ii dau cam 1-2/luna, ca au prea multa sare (probabil ca de-asta ii si plac asa de mult, ca nu ii prea pun sare in mincare). Supe, ciorbe, orice, nu cred ca are vreo mincare care sa nu ii placa ![]()
Sa va spun ce a mincat azi:
- dimineata - laptele la trezire (120ml), 1 1/2 whole wheat waffle (cu afine in ele), plus 1/2 banana; 1/2 din sandwichul meu cu ham, salam si brinza
- inainte de somn - lapte (120ml)
- prinz - pui cu orez si asparagus, apoi, la vreo ora dupa prinz, 1 para, 1 pruna mare si dulce, 1/2 banana
- dupa-amiaza - 2 castronele de pepene rosu, citeva felii de mozarella cu piine
- seara - pui cu ciuperci si smintina (asta am mincat si noi)
- la culcare - lapte (120ml)
Si tot mai cerea de mincare!!!
Plus ca bea apa o gramada
I-am facut test de glicemie si este perfecta, deci diabet nu are. Cine stie, probabil ca recupereaza ce n-a mincat cind a fost bolnavioara.
De obicei, la masa de seara ii dam legume cu brinzeturi, dar azi s-a infipt la mincarea noastra, asa ca nu m-am mai agitat sa ii fac separat.
In rest, Eva e din ce in ce mai ascultatoare, a inceput sa se joace singura mult mai mult. Vorbeste in 2-3 cuvinte alaturate, deja intelegem mult mai multe din clampaneala ei. Cuvinte, nu mai spun, ca deja stie de rocket, astronaut, ... imi face zilnic inventarul in frigider, aratind spre tot ce am acolo si spunindu-i pe nume.
V-am mai spus ca stie numerele, o sa fac filmulet si cu alea. Acum am gasit niste filmulete la tv, on demand, pe canalul Baby Boost, unde invata literele si altele (inclusiv japoneza), asa ca imi cere sa ii pun mereu "ei-bi-si-di"
Dar nici eu nu ma supar, ca asta-i cel mai frumos mod de a folosi tv-ul.
Am inceput un "program" de muzica acasa, adica ii pun cite 1 CD in fiecare zi si timp de 1 ora, de 2 ori/zi dansam, marshuim prin casa, ne tavalim pe jos si cintam la toate instrumentele muzicale.
Cam atit despre noi. Pupici.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
elisor spune:
La multi ani de ziua mamei!
Sa fim sanatoase sa ne putem creste puiutii, sa ne traiasca si mamele noastre (Olgutelor imi cer scuze daca va intristez)

Ralwka frumoasa poezia, m-a sensibilizat. Multumim.
Eli cu
Andreas (17.08.1998) si Bianca
(13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
NO, declar deschis clubul infulecatorilor de paine: Eva, Isabela, Maya, Andrei, Bianca...asteptam noi membrii ![]()
Eli cu
(13.06.2005)
gabitzam spune:
Ar trebui sa facem un album pe contul nostru de poze, cu infulecatorii de paine ![]()
Eu sunt acasa, azi am liber de 8 martie, imi beau cafeaua in pijamale cu voi aici in dimineata asta.
Ma bucur ca ne-a scris OlgutzaM. As vrea sa ne mai scrie si OlgutzaT.
OanaC, multumesc pentru complimente. Sa vezi ce mai creste inima in mine cand mi-l laudati pe puful meu.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simona_filipas spune:
LA MULTI ANI DE 8 MARTIE!
Sa fiti fericite, sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii din partea copiilor.
Din partea lui Dragos
pentru toate mamicile.
Monule cu jucariile nu te pot ajuta. Noi cumparam ....de unde apucam si in general ce-i pica in mana lui Dragos( binenteles dupa ce trece de CTC-adica eu).Aseara i-am luat o masinuta care se monteaza/demonteaza usor si cu toate sculele aferente si un set de carticele de la D-TOYS cu numere,alfabet, obiceiuri bune si ceas.A dormit cu ele in brate.
Flori, casa o facem pe pamant
.E de fapt o extindere a celei vechi si neincapatoare care se compune din parter si mansarda.Mai castig 2 camere.Iar pamantul...e concesionat.
Elisor
si noi in clubul mancatorilor de paine.Daca l-as lasa numai paine ar manca toata ziua.
Observati ce matinala sunt de la un timp nu?

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
simona_filipas spune:
Uitati dovezile aici, aicisi aici.
Iar aici se bateau pe castronul cu tacanita.
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
elisor spune:
Cum am ratat o zi libera din partea conducerii si la mine azi femeile au zi libera.
Zambilutelor ce program aveti astazi? asa
sau 
Din partea mea 

Eli cu
(13.06.2005)
elisor spune:
Simona nu pot vedea pozele
I-am cumparat acum 2 zile o jucarie, un fluture infipt intr-un bat care se impinge si i se falfaie aripile. E adevart c-a fost foarte ieftina, 10 ron, dar sa nu tina nici 24 h chiar a fost o surpriza.
Fata mea numai comportament de domnisoara nu are, mereu cauta sa vada cum se dezmembreaza, desface sau ce impact are cu solul. Se mai intampla sa-si mai atarne margele de gat, dar per ansamblu e foarte baietoasa.
Eli cu
(13.06.2005)
mygirl spune:
LA MULTI ANI MAMICILOR SI DISTRACTIE PLACUTA!
Sunt si eu pe aici cu cititul, vazutul de fotografii si filmulete. Dar la capitolul scris recunosc ca sunt corigenta. ![]()
Si nici acum nu pot sa scriu ca Alex e pe oala si vrea program artistic cu brum brum (adik sa ne jucam cu masinutze).
Va pup si sa aveti o zi frumoasa!
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)