Copiluti de mai-iunie 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 29
crissy77 spune:
Si ei au dreptul la viata. Semneaza si tu:
http://babyklapperomania.cabanova.ro/
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
monu spune:
Ola, astept sa se faca ora 1.30 sa dau medicamentul la bb. Am citit ce ati scris,
Adina, felicitari pentru Mihai.

Elisor, sunt mai linistita ca e curat dar sa vezi cum va fi luni dupa botez si dupa ce or pleca invitatii

Simona, bravo, tine-o tot asa.
Bea, cum ai reusit? Poate gasesti o rezolvare cu dintele.
Fran, au la Cora un puzzle tare dragut din lemn. i-am luat si Alexiei si pare interesata de el.
si ca sa vedeti ce fata harnica are mama va invitam din nou la film. Apropo, Alex a invatat sa spuna Happy!![]()
www.dropshots.com/day.php?userid=100122&cdate=20070313" target="_blank">Dragoste de sora :)
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
nelia spune:
Adina, felicitari pentru Mihai!!! Sa fie intr-un ceas bun!
Monu, vazut filmuletul cu surorile mici si dragalase... la mine e foarte intunecat, asa e el sau numai la mine se vede asa?
Noi am venit de la patinaj si acum le-am dat sa pape si eu ma odihnesc... alerg ca un cal peste tot, primul lucru de care ar trebui sa ma apuc ar trebui sa fie condusul unei masini si luatul unul permis. Pur si simplu nu se mai poate asa! Si in continuare ma seaca aceeasi oboseala si lipsa de energie. Ma simt ca o baba de 80 de ani, desi nu sint decit una de 39!
Trebuie sa fac ceva, nu stiu ce inca, dar astept vizita la medic, sa-mi dea trimitere la analize si in daca acestea imi ies bune ma apuc de o cura de dezintoxicare si de sport - alergat si aerobic. Nu e normal sa ma simt asa, ca doar sint tinara, ce dracu'! Si eu sint obisnuita cu mine sa fiu o persoana energica si plina de viata, nu o leguma aburita cum ma simt in ultima perioada. Voi cum stati cu sanatatea, cu miscarea? Mai aveti grija si de voi sau numai de cei mici si de soti?
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
elisor spune:
Azi e zi de felicitat.
Adina o veste grozava, felicitari! Probabil va insemna mai multa munca, sigur responsabilitati in plus, dar si bani mai multi si ma gandesc ca aceasta avansare a nimerit la momentul potrivit.
Si mie mi-a placut apartamanetul vostru, indrazneala in combinatia culorilor si parca ma despart cu greu de el, de multe ori intram la pozele voastre sa vad locuinta...sa nu mai spun de protagonista care imi e atat de draga.
Nelia felicitari pentru lucky day! Sa tot fie de-astea, nu? Nici eu nu am nimic impotriva zilei de marti, a zilei de 13 nici atat, desi ieri incepusem sa-mi fac probleme, daca n-ar fi pe lume pedofelii si nebunii as dormi mai linistita.
Nici eu n-as lasa-o pe Agata singura, e mititica totusi, Andreas are 8 ani si jumate, i-ar fi si rusine sa iasa cu mine la joaca.
Monu si la mine tot negru se vede filmuletul, dar cel putin am auzit un "happy". Bravo Alexia!
Daniela dar nu-i cam radicala schimbarea danturii doar de dragul artei?
Ma bucur ca ati incheiat capitolul diaree...pozica cu pulpa am vazut-o si iti spun sincer ca-mi facuse o pofta, sunt innebunita dupa pulpe de pui.
Revin...
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Adina, felicitari multe pentru Mihai! 
Asteptam numai vesti bune ca aceasta si asteptam petrecerea de inaugurare a noii case
Bravo, ma bucur foarte mult pentru voi!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simona_filipas spune:
Neatzaaaa haideti la 

Elisor de cate ori am incercat sa-l masor pe Dragos n-am putut scoate mai mult de 80 cm.Deja intrasem la banuieli ca de vreo cateva luni bune nu se vedea nimic.Asa ca 86 mi s-a parut astronomic.Cu kg...greu de tot.Undeva intre 11 si 12 kg.Nu pot spune exact pentru ca nu am cantar electronic.
Despre spaima care ai tras-o ieri...undeva in cotloanele mintii mele( daca mai am ceva in cap)exista spaima ca poate candva nu o sa-l gasesc pe Dragos, nu stiu de unde sa-l iau si ce sa fac....eu clar sunt dusa rau.Bine ca s-a terminat cu bine.Apropo, eu eram in clasa 1 si am lasat cheile de acasa la un magazin de la scara blocului( o cunostea vanzatoarea pe mama) si am plecat la joaca fara sa spun nimic.Imagineaza-ti ca am venit seara

.
Adina felicitari sotzului
Nelia ma crezi ca de mine nu mai am timp deloc deloc?Tot timpul copil, sotz, casa .Nu stiu daca sa pun sau nu casa inaintea sotzului.
Daca imi spunea cineva, inainte de a naste,ca o sa vina si zile din astea cu mana pe inima nu-l credeam.Aerobic, miscare?
.....pai toata ziua fac miscare dupa Dragos.![]()
Monu
.
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
elisor spune:
Bianca e mucioasa si stranuta, dar nu face febra. Ieri a fost o zi frumoasa cu soare, dar cu vant rece, ieri dupamasa mi-a inghetat capul afara.
Voiam sa-mi iau bilet la Clayderman (ihi, sa merg singura), dar totusi e prea scump, momentan finantele sunt "ipotecate".
Anca ce mai face baschetbalistul? Ai fost cu el la oftalmolog?
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
Cornelia spune:
Pupici!
Am intrat sa va salut doar. Am o groaza de treaba si oricat mi-as propune sa nu mai pierd timpul, nu ma pot abtine sa nu trag putin cu ochiul pe DC.
Multa sanatate copilasilor!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
ralwka spune:
Neata fetele!
Am intrat doar sa va salut si sa va invit la o cafea, ness, cappuccino, ciocolata calda... dupa preferinte... "avem di toate".
Citesc tot, mi-e imposibil sa raspund, voi incerca insa cu raspunsuri scurte si dese, altfel... n-am sanse.
Va pup si va doresc o zi super!
Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

elisor spune:
quote:
Originally posted by Cornelia
Pupici!
Am intrat sa va salut doar. Am o groaza de treaba si oricat mi-as propune sa nu mai pierd timpul, nu ma pot abtine sa nu trag putin cu ochiul pe DC.
Multa sanatate copilasilor!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Macar o perla de-a lui Stefan sa ne mai scrii ca mi-e tare drag cum vorbeste
mergem afara ca numai "tai" are in cap de cum deschide ochii, cred ca nu-i strica niste aer curat si rece desi e are robinet la nasuc.
Bianca (13.06.2005) www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
Numai un parinte bun are indoieli!