Copiluti de mai-iunie 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 30
monu spune:
ola, sunt nauca de cap pt ca Antonia urla in disperare, de burta cred. Iar eu stranut de numa! cred ca am luat si eu raceala.
Elisor, nu am avut suficienta lumina in camera cand am filmat dar am realizat asta prea tarziu. din cauza asta se vede asa.
Ma bucur ca Alexia a inceput sa mai spuna cate un cuvant. Spunea cineva (scuze, mii de scuze dar nu ma mai tine neuronul la memorie) de memorie vizuala si memorie auditiva. Cred ca Alex se incadreaza la memorie vizuala. I-am luat aseara un puzzle de lemn din Cora si, desi l-a vazut pentru prima data, l-a facut singura pe tot.
si pentru cine este interesat, la cora, printre plusuri am zarit broscuta de la leap frog. ma uitam si nu imi venea sa cred ca vad in Ro jucarii leap frog. costa cam 1 mil.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
ChrisDun spune:
Salutare si de la noi!
Am intrat sa va dau si eu o veste buna
, si anume ca sotzul meu isi schimba serviciul. Nu e o avansare, dar macar sper sa-i treaca gastrita
pe fond nervos. Va ofer deocamdata un
de ce vreti voi !
Felicitari Adina, la mai bine si la mai mult! Ieri a fost o zi tare fructuoasa
, desi a fost marti 13 ![]()
N-am citit nici macar din 2 in 2, si o sa intru un pic mai rar zilele astea, pentru ca am de dat un exam pana la sfarsitul lunii
Noua ni s-a blocat safe-ul din birou, pentru ca o colega a bagat cheia unde nu trebuia 
Astept cu interes "echipa de interventie" ![]()
Emi e bine, slava Domnului, ieri seara i-am dat prima data cremwursti (de pui, de la Angst). Am evitat sa-i dau pana acum, gandindu-ma ca au tot soiul de E-uri in compozitie. Dar ce imi place la ei este ca dupa ce ii fierb nu se coloreaza apa in portocaliu, si nici nu se face piftie - deci n-au prea multa gelatina in compozitie. Gazei i-au placut la nebunie
.
elisor spune:
N-am mai iesit afara, Bianca a adormit, tare bleguta...eu ii calc pe urme, ma doare capul in zona fruntii, cred ca nu va suparati daca merg si eu la culcarica ![]()
Cristina felicitari sotului tau, sa fie intr-un ceas bun schimbarea, iar tie bafta multa!
Si mie-mi plac produsele de la Angst.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
Numai un parinte bun are indoieli
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"