Copiluti de mai-iunie 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 28
gabitzam spune:
Aoleu, Elisor, ce ne-o astepta si pe noi, celelalte mamici de baietei ![]()
Mama s-a instalat cu bine la spital, a inceput sa faca analize, era OK la telefon. Zilele trecute era cam deprimata la gandul ca se duce la spital.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mygirl spune:
am scris didamai mesajul dar s-a blocat calculatorul si s-a sters tot
ma loveste rar cheful de scris si tocmai atunci se intampla ceva
Gabitza, multa sanatate mamei tale si sa-i iasa analizele cat mai bune!
Simona, felicitari si tot inainte!
Androix, am vazut pozele de la intalnire, din pacate am urmarit filmuletul fara sonor ca doarme Alex. Degeaba te vaiti de kg, esti inalta si nu se vad, iti sta tare bine cu burtica de gravida!
Adina, pe tine nu te-am mai vazut de mult timp in poze, ai slabit enorm, arati super! Abia astept sa vad poze cu noua voastra locuinta atunci cand va fi gata, sunt convinsa ca ne va incanta privirile. Multa bafta in tot ce va propuneti!
Iar Ema si Filip sunt atat de draguti, se vede din poze cat de bine se inteleg si ce frumos se joaca impreuna.
trimit acum ca iar da semne de oboseala pisiul
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
mygirl spune:
Azi am fost in vizita la o gradinita privata, Arlechin, care-si tot facea reclama pe net. M-am dus cu f incantata ca prezentau in oferta un spatiu mare de joaca in aer liber cu gazon si jucarii de exterior, cladire noua cu spatii aerisite...treceam peste faptul ca e destul de departe si e intr-o zona industriala. Insa realitatea nu este chiar asa cum o prezinta in reclame - cladirea noua este de fapt o casa destul de veche, cu sobe de teracota, dar renovata. Copiii (deocamdata 7) erau intr-o singura camera, cu varste variate de la 1 an si 10 luni la 4 ani. In cladire era o singura educatoare, o fata tanara care nu stia ce sa faca mai inatai- sa-l tina in brate pe micul plangacios sau sa coloreze cu fetita mai mare. La ora 12.30 a venit si directoarea, care aducea mancarea de pranz gatita cred la ea acasa. Cert e ca nu e imaginea pe care mi-o creeasem eu despre o cresa/gradinita. Pana la urma cred ca mai frumoasa e o cresa de stat. Zilele astea mi-am propus sa le iau pe toate la rand sa vad care varianta e mai buna. Oricum, sunt un pic dezamagita dar nu renunt la ideea ca Alexandrei ii va prii mai bine in colectivitate decat cu o femeie in casa.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
blackpanterro spune:
Am gasit in sfarsit un fel de gradinita pt Aidan, va incepe in Septembrie ca atunci se incepe o noua grupa.2 zile pe saptamana si 3 ore pe zi.Pretul 5 euro/zi.Io zic ca e super.Grupa e de 15 copii si fac tot felul de activitati.E ok pana il pot da la gradinita cu program normal.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
elisor spune:
Multumesc 

! Cum pentru ce? Pentru ca sunteti mereu careva aici si aveti o vorba buna
.
Monu, Oana nu vreau sa-mi amintesc cat i-am mai suparat pe ai mei cand aproape zilnic veneam de la scoala cu cateva minute inaintea lor, aruncam repede mancarea la caine, uneori ma prindeau, veneau mai repede de la servici si eu nu eram inca acasa. In Andreas vad multe din "apucaturile" mele si n-as vrea sa fie asa, v-am mai spus cu alte ocazii, in ceea ce-l priveste eu sunt linistita cand il vad dormind, atunci stiu ca e in siguranta...
Poate mi-am exagerat spaima, chiar am exagerat-o, nici nu o intelegeam pe Bianca ce-mi cere, ce vrea, toate gandurile erau la Andreas.
Mama de copil, ce meserie grea, uf!
Gabitza sanatate mamei tale! E bine daca s-a hotarat sa se interneze si sa faca investigatii, sa de domnu' sa ii iasa cat mai bine/bune rezultatele. Andrei cum ii spune?
Oana voi mai aveti suzeta? Cariera - si eu am renuntat la gandul asta desi visele au fost, in alta viata o sa incerc si varianta carierei ![]()
Monu curatenia de Pasti ai facut-o? Acum esti linistita, e si curat, nici tu obosita (ma rog, nu din motivul asta)
Simona felicitari!!! Banuiesc ca e tare greu sa renunti, cam cum imi e mie sa renunt la dulciuri, dar odata ce acumulezi zile de abstinenta ar fi pacat sa te reapuci. Te sustin virtual 

M-a umplut de furie directoarea aia, bine ca nu-l mai duci pe Dragos acolo. Andreas a avut la gradi o fetita venita de la alta unde educatoarea o dadea cu capul de pereti. A trebuit sa faca psihoterapie. Acum ii e si colega de clasa, unele urme se mai vad, mai ales cand rade. Deci, clar traumatizarile astea lasa urme. Eu nu ma lasam pana madama n-ar fi zburat din invatamant, sa-si schimbe meseria.
Dar de ce te miri de inaltimea lui Dragos? Ti se pare lung? Si cu greutatea cum sta?
Fran la cate explicatii ai mereu ma faci sa cred ca tu ai putea face orice meserie. 
Mno, neuronul imi spune sa iau o pauza
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Oana prima impresie conteaza foarte mult, zic eu. Gradinita unde l-am dus pe Andreas mi-a placut de cum am pasit pragul, directoarea, educatoarea, clasa, parca toate ne asteptau pe noi. Mi-a placut din prima clipa pana am "absolvit".
E foarte bine ca le iei la rand si astfel ai reper de comparatie.
E adevarat ca unele aspecte le poti trece cu vederea, importanta e sa nu fie vorba de cele esentiele: masa, loc de joaca, relatia cu copiii. Eu as face rabat doar la dotare, acolo pe parcurs se mai pot imbunati lucrurile.
Bafta, s-o pe cea mai buna!
Adriana ce lejer e programul, mai mult acomodare decat gradinita. Acum, ramane doar sa inceapa "studentul" activitatea.
Androix si mie-mi pari ca arati tare bine graviduta, nici n-am remarcat burtica prea mult, desi m-am straduit. Copiii, scumpei amnadoi.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
patriciaRO spune:
Fran, daca-l lipesc pe ala, si imi face ceva bun, il las asa nu-l mai dau jos decat, daca imi cade. Daca fac implant am timp scurt. Stam in RO 3 sapt dintre care ne tot fataim... Asa ca trebuie un dentist care nu ma incurca! voi vedea exact dupa ziua de maine!
Beatrice, mami de
Alex pifos
nelia spune:
Elisor, bine ca l-ai vazut acasa sanatos! Cum sa nu ne intereseze, orice copil, indiferent de virsta, e important aici, chiar daca nu e al nostru. E un stres de-al meu pe care incerc sa mi-l controlez, pentru ca am ajuns sa-mi fac scenarii de genul ce-ar fi daca, cum as reactiona, ce as face... dar aceste scenarii tin maxm 5 minute, ca mai mult nu ma lasa inima.
Eu nu las fetele niciodata nesupravegheate, pe Agata am pierdut-o din ochi trei minute la trei ani si ceva, intr-un magazin si am zis ca mor de inima acolo. Am curte in spate, ingradita cu gard de sirma inalt, cu portule incuiate... si desi Agata e maricica si ar putea sa stea singura sa se joace si eu sa-mi fac treburile in casa, aruncind doar un ochi de pe geam din cind in cind... nu pot si gata. Am incercat si mai mult de 2-3 minute nu pot sa stau fara sa ma uit la ea si sa o vad unde este. Mai pun masa si calc in fata unui geam care da spre curte si asa parca sint mai linistita. Cind sint amindoua acasa si Tudora doarme si Agata e in curte, fac de planton intre ele doua: nici pe cea din curte nu o las, dar nici pe cea din casa... mi-e pur si simplu frica. Poate ca sint exagerata, dar m-am verificat si nu pot altfel. Intr-o zi era Agata in curte si mi-a cerut apa, am intrat si am luat o cana, in mai putin de un minut eram inapoi... si cind am iesit, ia-o de unde nu-i (o lasasaem chiar pe balcon, in fata usii). M-am uitat in curte (ca se vede toata) si un minut am zis ca imi sta inima, mi-a coborit toata fiinta in jos si atit de tare m-am speriat ca am scapat cana cu apa din mina. Am iesit desculta pe zapada, am strigat-o, ea nimic... si in ultima secunda inainte de a muri de inima am vazut-o sub scara vecina, din cauza vintului nu ma auzise... Nu a durat mai mult de 3 minute totul, dar a fost suficient sa ma sperie cit pentru 30 de ore!
Asa ca, te inteleg perfect. Si cind stiu ca sora mea, in Vaslui, lasa fetele singure in casa de la 4 ani... mi se face rau! Si noi am ramas la fel singure si ce bucurie era pe capul nostru, puteam sa facem ce vrem.
Simonaaaa, felicitari!!! Iti doresc sa te tina si sa reusesti sa te lasi!
Eu am dat doar un test astazi, examenul s-a aminat... din lipsa de studenti. In general sint foarte seriosi si studiosi studentii de pe aici, dar ca astazi nu s-a mai intimplat. Lipsea mai mult de jumatate de clasa!!! Eu ma bucur ca s-a aminat, ca nu eram chiar pregatita, probabil ca au crezut ca examenul e saptamina viitoare (asa fusese initial) si cum doua dintre teste nu se contabilizeaza la nota finala... au gasit momentul sa lipseasca. Noroc ca profesorul a fost foarte dragut si, desi nu are voie sa faca asta, a schimbat examenul cu un test si a zis ca-i roaga prin email sa fie toti prezenti (neprezentarea inseamna nota 0 si fiind Revizie 2 e fff important pentru nota finala). Si intimplarea a facut ca la testul pe care si eu credeam ca-l scot din nota finala pe motivul ca e dictare si sigur nu fac de nota mare, cred ca am facut de nota maxima, asa ca va inlocui altul la care am doar 8. Pe scurt, desi e marti si 13, pina acum a fost o zi buna pentru mine!![]()
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Danelutza spune:
Elisor ufff, deja ma gindesc cite o sa mai faca si Isabella. Bine ca nu s-a intimplat nimic.
Beatrice nu ma pricep ce sa-ti spun cu dintii, doar ca eu aveam lucrari facute in tara, iar cind m-am maritat, un prieten medic stomatolog, undeva in Italia, mi-a schimbat tot din gura, cica nu erau frumosi. 
Cuscra felicitari pentru ne-fumat. Da-mi reteta, poate reusesc si eu cu sotul sa-l lecuiesc de tigari. Puloverul l-a vrut Isabella, dar a urlat pina am imbracat-o. Ea se pricepe doar la dezbracat si imbracat pantaloni si geaca si cizmute. E bine ca nu-l mai duci pe ginerica la gradinita cu pricina, doamne cite mai pot face si educatoarele astea, baga spaima in copii.
Gabita sanatate mamei tale.
Laura nu-i gata vacanta ?
Teddy uite aici http://www.cookaround.com/ , inveti fara sa te abonezi la reviste de cucinat ![]()
Monicica ii dau carnita taiata bucatele, dar in general ii place sa prinda cite o pulpa in mina si maninca. Uite dovada http://family.webshots.com/photo/2427734300080132939lAlzzn apoi imi da osul sa-l arunc.
Adriana am glumit cu carnea de mici
, dar pe tine te astept cu drag. 
Revin, sper...
Aaa, uitam sa va spun ca Isabella deja se trezeste dupa ora de vara
, are citeva zile de cind da desteptarea la ora 6
si pina la ora 13 nu mai doarme
. Important e ca a scapat de diaree, asta uitasem sa ma laud. 

babygirl spune:
Elisor, m-ai pus si pe mine pe jar, mai ales ca eu un mesaj il citesc, urmatorul nu. Credeam ca s-a intamplat ceva. Mi-am amintit de copilaria mea, cand ajungeam la scoala in 15 min, si ma intorceam in 2 ore. Asa ca nu-l certa...;)Si mai vreau sa-ti spun ceva..Stii ca asta-i farmecul relatiilor ce s-au creat intre noi: ne povestim bune si rele si suntem interesate si deschise, asa ca sa nu te mai aud ca spui ca nu ne pasa. Cine apuca sa citeasca are si un gand pt tine, cu siguranta, chiar daca n-apuca sa-l scrie.;) Si pt ca am si eu o veste care ma bucura de-mi vine sa ma sui pe pereti, o sa v-o impartasesc. Pe Mihai l-au facut director si-s tare mandra de el. L-au chemat alaltaieri, au negociat ieri, au batut palma azi.El isi schimba locul de munca, eu in curand voi incepe munca, vindem ap., renovam...cred ca ...
Oana, te intorci la vechiul loc de munca? Sa stii ca si eu privesc altfel cariera de cand o am pe Ema. Nu imi puteam imagina ca ma pot suci intr-atat. Eu inca imi caut de munca pt ca nu ma intorc la vechiul loc de munca. Acum ca ne mutam sper sa incep serviciul abia in mai pt ca oricum vom fi ca tiganii cu cortul.:)