Copiluti de mai-iunie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

am adormit-o, acuma astept sa apara politzia ca dupa ce crize a facut sigur i-a chemat cineva!
va scriu 2 vorbe si ma duc si eu la nani daca apuc, n-am mai dormit de o saptamana decat pe fuga iar in ultimele zile mai deloc, (daca va spun ca arat a cadavru in descompunere imi fac un compliment!) am uitat sa specific ca face crizele astea de vreo 4 zile!
febra nu mai are de sambata noaptea, pana la urma i-am dat cortizonul respectiv, 3 doze, antibioticul insa nu.
Monu, stiam ca si Alexia facea la fel, vazusem parca si un filmuletz...sincer nu stiu um rezisti... uite, de la noi.
Nelia, succes la examene! mersi ca mi-ai raspuns ref. la medicamente.
Oana, am bagat un oki la poze, o sa le vad mai pe indelete alta data. ma bucur pentru voi ca ati avut ocazia sa calatoriti...si eu sper intr-o buna zi!
Elisor, fain textul...nici aici nu se prea fac ore suplimentare, compania unde lucreaza sotul e o exceptie, desi se termina programul la 17.30 se uita urat sefii la cei care pleaca atunci, basca nici nu se platesc orele in plus.
Crissu si Gabitza, si pitika mea e fan fundu gol, de multe ori ramane asa si cate o ora pentru ca nu reusesc s-o prind sa-i pun pampersul, apoi o mai alerg (sau invers, ea pe mine) inca vreo jumate de ora sa-i pun pantalonii! daca ii spun ca mergem afara se prezinta rapid la usa, atunci o cert ca nu poate sa iasa dezbracata si daca nu ne imbracam nu plecam nicaieri asa ca se resemneaza (cu sughitzuri) si ma lasa s-o imbrac.
Crissu, eu am intrebat cum o s-o cheme pe fetitza...e frumos Amalia! mie imi suna bine combinat cu Ioana sau Elena, acuma nu stiu cu numele de familie cum e.
Cornelia, sora mea nu e "famous" decat pe plan local (Arad), a fost acceptata la scoala de gimnastica de la Deva insa n-au mai dat-o ai mei pentru ca le-a fost mila de ea fiind prea mica.
Danelutza, sper ca Isabella e bine si ati scapat de buba. voiam sa-ti zic ca m-am abonat la revista "Cucina Moderna". sper sa apuc anul asta s-o rasfoiesc macar!
Beatrice, nasol cu dintele...si ce preturi!? ai avut probleme dinainte sau de la sarcina ti se trage?...ca mie mi s-au facut praf dintii, reparasem tot inainte sa raman gravida iar asta iarna am avut deja 8 carii si o masea rupta in 2, am rezolvat o parte din ele cu vreo 600 de euro dar mai e de lucrat.

masaj - eu nu i-am facut niciodata la pitika, la inceput nu-i placea si urla nasol dupa baitza apoi am lasat-o balta...uite ca a crescut super bine si e plina de muschi si fara el!
teletubbies-ii sunt in top la noi...nu prea mai vedem altceva la tv, imi aduce telecomenzile sa-i pun "Ooooh" ca asa-i numeste...la inceput imi venea sa ma dau cu capul de peretzi dar acum imi plac si mie...deh, varsta isi spune cuvantul!

gata ca m-am intins destul, sper sa mai pup un pui de somn!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Teddy, Bianca e plangatoare istericoasa cand e obosita, in general seara e showul ei, nimeni nu-i intra-n voie. Din partea mea n-are decat sa urle ca asa m-am obisnuit ca parca nici n-o mai aud, dar se tranteste pe jos si mi-e teama sa nu dea cate-un cap de gresie. In rest, life is beautiful!
Si, nu e deloc tampita intrebarea pentru ca si eu am momentele mele de suportabilitate si am ajuns sa-mi doresc o intoarcere la servici cat mai urgenta, dar imi trece repede cand realizez ca n-am cu cine s-o las, ca deh, socrii au altele mai importante.

Mey, si Bianca e fan peleul gol, dar la fel de mult e si fan creme, e o "baietoasa feminina"

Oana so, mai veniti la Poiana pana-ncepi serviciul?

Nelia pana la urma veniti in Ro?

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Beatrice dar alta solutie, imbrracat, punte stiu si eu, nu se este? Implantul mie-mi pare ceva exclusiv bogatasilor, desi mi-as dori sa-mi permit.

Teddy ca ti-ai facut timp si ai citit asa obosita cum esti.

Oana puteam sa jur ca sunteti undeva pe drumuri , cred ca sunteti in topul umblaretilor, alaturi de Anca.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

In Romania stiu ca un implant/dinte costa cam 1000 de euro.

Au venit de la cablu si ne-au instalat internet pe fibra optica, vad ca merge mult mai bine.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Ne-am odihnit putin...
va multumesc ca mi-ati raspuns, m-am mai linistit sperand ca e normal, desi sincer nu cred ca alti copiii pot sa urle mai rau decat a mea...toate combinate cu oboseala si stresul duc la scenarii aiurea, deja ma gandeam ca are ceva si eu nu receptez measjul disperat, cum zicea si Oana...ma gandeam s-o duc la psiholog si la analize care mai de care.
sotzul a ajuns cu bine la Istambul, am mai scapat de o grija desi pana nu-l vad din nou acasa nu pot sta linistita (si nu ma gandesc defel ca mi-l fura careva, stiu ca-i baiat cuminte!).
revin mai pe seara, ma asteapta bucataria.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

nelia, sunt aici, suntem bine, dar n-avem timp nici sa respiram. in viata noastra se schimba absolut totul. locuri de munca, locuinta, relatii, etc, iar noi suntem pur si simplu coplesiti, mai ales ca toate sunt spontane. este absolut incredibil cum se poate schimba viata unui om de la o zi la alta! la noi chiar este record pt ca intr-o sapt. am primit informatiile care ne-au dat peste cap toata rutina. asadar, in curand o luam de la capat cu toate.:) va las ca-mi vine un posibil cumparator.incerc sa va scriu pe seara. nu vreti un chat dupa ora 21;00???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Adina, relatiile nu se schimba, se termina sau se inmultesc! E bine adica sa le pastrezi si pe cele vechi! Presupuneam ca asta faci, dar nu mai eram la curent. Si daca vinzi apartamentul ala cochet si dragut, colorat pe gustul meu, ce faci cu camera Emei!?! Cu desenele!?! Sa nu uiti in toata agitatia sa-i mai faci poze Emei, ca eu sint mare fan!
Elisor, in principiu da! Bani vom primi dupa declaratia de impozit, dar mai ramine sa vedem cind termin eu scoala si ce bilete gasim si cind... Oricum, veti fi primele care veti afla daca vin sau nu. Pina saptamina viitoare trebuie sa ma hotarasc cu cursurile pentru sesiunea viitoare, sa depun actele pentru pasapoarte si in functie de primele doua sa fac rezervarea pentru biletele de avion.
Tdi, lasa fata in pace! Pai daca era sa o duc la psiholog, cred ca o scoteam deja cu dunga galbena pe buletin pe Agata! Tipa si urla si alerga ca o apucata... si acum e un copil atit de echilibrat!!! Poate tocmai ca a scos ce trebuia la timp si nu a acumulat frustrari! Desi mama-sa scoate tot timpul si nu acumuleaza nimic (numai castroane in cap nu i-am spart consortului) si, in mare, tot frustrata sint! Sotu' zice ca n-as mai fi femeie daca nu as fi... Tudora e un pic mai introvertita decit Agata, de aceea atunci cind se enerveaza, nu o tine mult, dar e foarte intensa criza de urlete. Cresc si le trec toate... ii apuca altele!

Tudora nu accepta Little Einstein. Nici nu ma lasa sa i le pun, incepe sa plinga, sa dea din miine si sa tipe nuuuuu-nuuuu! Nu inteleg de ce. Dar Agata se uita la ele, ii plac. In schimb e topita, chiar dependenta de filmuletele Baby Einstein, de fapt singurele desene la care se uita cu interes si fara sa se miste. Pasiunea ei numarul unu ramin in continuare cartile. Nu am mai vazut copil atit de pasionat de carti. Mai ales cele cu animale, a doua pasiune a ei. I-am luat o enciclopedie mare si grea cu toate animalele impartite pe zone (asta e buna si pentru Agata, ei ii si citesc ce scrie despre fiecare animal in parte) si daca o vedeti cum o cara peste tot prin casa, abia o duce, dar nu o lasa din mina. Tot timpul o vad cu ea in brate, se aseaza in fundulet pe unde apuca si se uita la poze (sint poze mari, cu animale reale, nu desenate, foarte reusite) si le numeste, vorbeste cu ele... e simpatica foc! O sa-i fac cu prima ocazie poze sau chiar un filmulet.

Filmuletele despre care ati vorbit in ultimele mesaje sint mari? Se pot pune pe net undeva (asa cum a fost pus Little Einstein de catre Fran)!?!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

tdi, se vede ca am cam lipsit...:) sa-ti amintesc ca si papadia mea face parte din categoria copiilor energici si care stiu sa se exprime foarte hotarat..?;) o filmez si eu odata, sa va mai linistiti, sa nu mai spuneti ca doar ai vostri tipa de mama focului. alexia monicai este mic copil pe langa a mea din cate am vazut eu in filmletul mai vechi. trecem si peste asta in cativa ani..:) a, si inca ceva: nici eu nu i-am facut masaj emei si nu vad nici o problema in asta. daca nu i-a placut doar nu era sa ii fac, nu?! te pup.

gabitza, si fii-mea alearga dezbracata prin casa, iar noi dupa ea, sau mai nou o ignoram. sigur se imbraca in scurt timp singura. apropos, v-a povestit androix cum l-a imbratisat ema (in fundulelul gol)larg pe filip?. alergatul ca alergatul, dar imbracatul ne chinuie pe noi pt ca nu pune pe ea decat ce alege ea, asa ca iti imaginezi cum arata dupa ce combina dresurile verzi cu fusta roz si bluza portocalie cu siguranta ca sunt si copii linistiti, dar eu tot stau si ma mir de verisoara ei pe care inca o schimba pe salteluta!!! fii-mea la 5 luni sarea de pe spate pe burta si am renuntat la salteluta ca sa nu aterizeze pe jos, iar verisoara ei care are 14 luni acum inca sta cuminte sa fie schimbata sus pe comoda, pe salteluta.

oana, super ca va tot plimbati. e bine ca o faceti acum pt ca in curand vei incepe munca si nu vei mai avea atata timp.

nelia, cred ca o sa am regrete cand plec de aici. sunt multe amintiri desi am locuit doar 3-4 ani in ap. asta. Ema va avea o camera cel putin la fel de frumoasa si in noul apartament.Nu dorm noaptea tot proiectand.:)Eu tot visand ca vom vinde tot unui cuplu azi am primit primul potential cumparator. Ar fi super daca el si prietena lui vor fi cei care vor locui aici.Zicea ca vine si cu ea sapt viitoare, asa ca daca nu vindem pana atunci..poate.. As pleca mai linistita ca nu am vandut vreunui afacerist care vrea doar sa se imbogateasca dandu-l in chirie.Ma leaga multe de ap. asta, e drept. But we have to move on...

poze cu ema si filip pt andreea aici: http://new.photos.yahoo.com/adina_hrincu/album/576460762393287746#

Mergi la inceput

Filmuletele Teletubbies - daca la asta te-ai referit Nelia sunt mari, unul intreg are cam 4 GB, am vazut ca e impartit in cateva bucati dar si alea sunt de ordinul sutelor de mega. le am deja in computer, stie cineva daca le pot pune undeva pe net?...ca pe mail ma indoiesc sa intre. ah, uitam sa specific: ale noastre sunt in limba italiana.

la toti care mi-au raspuns, desi m-am linistit totusi cand o apuca nu pot sa nu ma gandesc ca poate are vreo problema. sincer ma doare sufletul sa vad ca din fetitza senina si sugubeata s-a transformat intr-o crizata urlatoare si imposibil de controlat...oare am gresit cu ceva?
sa va zic faza: acum vreo luna eram la un supermarket, ea pune mana pe o cioco si da s-o deschida dar cum mai mancase deja una i-am zis nu si i-am luat-o frumos din mana...ce a facut domnisoara?! s-a dus glontz la un raft si a tras nervoasa un pumn peste produse de le-a aruncat in toate partile, apoi s-a pus pe burta pe jos si a inceput sa bata cu pumnii in ciment, era toata rosie de nervi si-i siroiau lacrimile ca-n poveste. na' ziceti si voi caracter!...vai de sufletul meu.

referitor la textul lui Elisor, mi-am amintit ca o fosta sefa (italianca, are vreo 45 de ani) a nascut 2 gemeni, tipa a venit la lucru pana in ziua nasterii iar dupa ce a iesit din spital a lasat copiii la babysitter si s-a intors la serviciu! din fericire e o exceptie, cel putin asa sper!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Adina, din poze si voi pareti niste oameni tare linistiti...acu' ma intreb, cum de au iesit copiii astia asa de zvapaiatzi?
Cat despre schimbari in viatza bunica-mea are o vorba: "cand da D-zeu, da de crapa geamurile!"...se vede ca vin toate evenimentele buluc, important e sa alegem si sa nu treaca pe langa noi...cred ca esti super emotionata si agitata, iti doresc sa faceti cele mai bune alegeri!
am avut si noi o perioada asa plina: s-a nascut Alyssa, botezul, casatoria, schimbat mobila si electrocasnicele in casa, ba era cat pe ce sa na cumparam si casa noastra!...ce frumos a fost!

Album Alyssa

Mergi la inceput