Copiluti de mai-iunie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Am citit si eu din doi in doi...suntem bine dar stau cu Iepu' mult pe afara ca tata lipseste cateva zile din Bucuresti si el practica sportul asta cu ea...
Monu-ce face Alexia, a facut febra sau ati scapat? Am uitat sa-ti zic la tel ca merge sa-i dai si un ociloccocin
La targ venim si noi. SIGUR.
Tdi-copii care nu prea vorbesc cica stau prost cu memoria auditiva si mai bine cu aia vizuala. De aici si talentul pt. puzzle...cat e de adevarat nu stiu, dar la noi se aplica, ce sa zic...
Andutzy-am mai pus un little einsteins intr-un cont nou de mail, gasesti adresa si parola in contul comun. Dar nu stiu daca merge, ca unele mamici au avut probleme. Chiar Nelia, la voi a mers? Cred ca Jumping Joey am pus, nici nu mai stiu, dar dupa ce vine tata si o preia pe Iepu' promit sa mai pun

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Adina, pai imi pare mie rau, darminte tie... Da' sa-l colorati frumos si pe urmatorul!
Tdi, ii trece, pe la 4 ani si un pic... Stiu ce spun, ca si eu am avut una asa, de-mi era jena sa mai ies cu ea din casa. Si chiar nu am iesit o perioada, decit prin parcuri si locuri de copii, unde era model! Stai linistita, nu ai gresit cu nimic, intimplarile, starile, trairile prin care trece sint noi, intense, excitante si ea nu e nici mica sa nu se manifeste, dar nici mare ca sa le inteleaga si sa le controleze. Dar cu rabdare si cu blindete, mai ferm, dar neaparat cu mare iubire, veti trece toti trei prin toate aceste si peste citiva ani, cind ii veti povesti sau ii veti arata poze si filmulete, veti ride impreuna de cit de... patimasa a putut sa fie. Cel putin mie asa mi s-a intimplat cu Agata. Acum e un copil nu linistit, tot plin de energie, dar isi controleaza o parte din trairi si din sentimente, altele le da friu liber, dar forma de manifestare e clar mult mai blinda ca acum 2 sau 3 ani. Dar am observat ca ii place tare mult de ea bebe! E incintata de ce putea sa si sa-mi faca, dar cica nu era vina ei, ca era mica si nu stia! Si asa o apara si pe sora-sa cind face vreo criza, se duce la ea si ii spune ca ea o intelege, ca e mica si nu stie de ce face asa... iar maimutica aia mica a prins miscarea si cind e certata sau suparata se duce la sora-sa sa o impace si plinge acolo pe umarul sora-sii, de mai simt si mai aiurea ca am certat-o. Deja fac corp comun impotriva mea, sa vezi ce ma asteapta!

Edit: Chiar voiam sa va intreb de Teletubbies... in ce limba sint cele originale? Ca eu am vazut aici la televizor in franceza (Agata datorita lor a invatat primele cuvinte in franceza, desi mi se pareau prostesti, mi-am schimbat parerea dupa ce am vazut ca repeta cuvintele frantuzesti dupa papusile alea... sper ca vorbim despre acelasi desen!). M-ar interesa in engleza pentru Tudora, dar nu as zice nu si la cele in franceza sau italiana. Unde sa le caut exact, ca am un prieten care poate sa le caute pe net si as putea sa i le cer. Si chiar, faceti o lista cu ce desene mai sint pentru copii mici, ca pentru Agata am tot ce a iesit pina acum... sau ma rog, aproape tot.

Vedeti ce chef de invatat am!?! Mama denaturata, mi-am lasat copiii la gradinita si la scoala dupa-amiaza, cica pun mincarea la cuptor si in timp ce se face, eu invat pentru examenul de miine. Mincarea am pus-o, dar invatatul m-a tinut exact o ora... Iar fac noapte alba!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Aurasa, felicitari! Refacere rapida si toate cele bune pentru tine si bebeloi!
Crissu, we're next!

Androix n-a avut timp sa povesteasca nimic. Nu am disparut dar abia reusesc sa citesc pe apucate, de scris nu prea mai reusesc, iar cand in final apuc sa scriu cateva randuri si aici mi se intampla diverse kestii: alaltaieri mi-a restartat fi-miu calculatoru taman cand sa dau send si azi surprizaaaaa mi-a murit calculatorul cel nou. Sa-mi vina sa mor si eu nu alta. Noroc ca pe cel veki nu l-am dat inca "la monta" asa cum glumeam mai deunazi si iata ca pot sa scriu de pe el.

Deci: baby-expo: desi mi-am jurat ca nu mai calc pe-acolo am constatat editia trecuta ca ideal este sa mergi vineri dimineata spre pranz. Pentru ca: expozantii sunt gata cu standurile si cu marfa (aici iar trebuie sa ma dau nitel cu capul de pereti treaba romaneasca: cum dreq sa te pregatesti pentru un targ care dureaza 3-4 zile si tu sa nu fii gata in prima zi de targ, joia acolo inca se boncane si se cauta marfa ), nu este aglomerat nici inauntru nici in parcare, ce mai eu atunci o sa merg. Si o sa kiulesc si de la scoala pentru asta Ca e pe 22 ma coafeaza de minune pe 18 intra banii, nu ca pana pe 23 n-ar fi timp berechet sa ii terminam numai achitand datoriile...

Si vineri ne-am intalnit cu Adina, Mihai si Ema. O sa incerc sa incarc niste poze si vreo doua filmuletze ca sunt mortali piticii.

As mai fi vrut sa scriu cate ceva dar neuronul a fugit, cred ca l-am scos pe nas cu ultima cutie de servetele consumate. Sunt cobza si vinovatul este unicul nesimtit din casa, care umbla cu mucii tarash zile in sir fara sa ia nici un medicament, parca face un pariu tacit cu soarta: ia si proasta mucii mei, sau nu-i ia O are promisa ca nu e prima data cand imi face asta, dar data viitoare doarme la usa pe presh

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Maine o incinereaza pe bunica mea prin alianta, nu sunt trista, nu sunt nicicum, de fapt nu simt nimic, am vazut-o doar de cateva ori si nu am simtit ca ne leaga nimic. By the way, 91 de ani sa tot ai...
Daca fac abstractie de persoana ei, da, atunci pot spune ca doare, ca orice disparitie, ca orice veste trista...

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Aurasa, felicitari si refacere rapida!!

ema&filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

iete inca niste poze de la intalnire si un filmuletz. Vocea aia de cazan spart e a mea www.dropshots.com/day.php?userid=224586&cdate=20070309&ctime=182720" target="_blank">sterge! neaparat cu sonor

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

Buna seara si de la noi

am lipsit atata, trec zilele asa repede ba e Craciun, acuma vine Pastele ...
Robert e din ce in ce mai vobaret, repeta ca o maimutica e asa haios. Ultima distractie e ca l-am invatat sa zica "Pardon" dupa diverse chestii, in special cand ragaie, si zice mereu dar ii iese "Calgon" . L-am tuns si am facut vraiste in capul lui pentru ca am inceput eu, a continuat tati si a terminat o coafeza super-scarboasa, astept sa creasca sa nu se mai vada...
Din octombrie o sa mearga la gradinita, in sfarsit am gasit una acceptabila pentru ca mie mi se par toate ingrozitoare aici la dublin, desi ingrozitor de scumpe...
De cateva saptamani a devenit asa un mofturos la mancare de imi scoate peri albi, nu stiu ce sa ii mai fac. In special carne, nu vrea...Voi sub ce forma le dati carnita?

Aurasa felicitari sa fie bb sanatos si mancacios si refacere usoara!

Am mai vazut poze pe sarite si am admirat-o pe Bianca (elisor) cat e de frumusica, si pe Maya a Olgai in poza admirata de toata lumea.

va pupam
Monica&Rob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Monicica multumesc ! Si Bianca a devenit cam mofturoasa la carnita, ea care era o carnivora. I-o tai foarte marunt sa n-o simta, dar de cele mai multe ori nu-mi iese pacaleala si o culege din gurita, ma gandesc ca macar un firicel tot ajunge si la ea in stomacel, ca daca o fortez se inversuneaza si nu mai mananca nimic.
Si la mancare in general e mai mofturoasa, imi spune un "nuuuu" apasat ca nu vrea, singura metoda gasita e c-o tin de vorba si asa mai scapa cate-o lingurita, isi mai aduce aminte ca mananca si din nou acelasi "nuuuu", iar ii distrag atentia si tot asa pana reusim sa terminam castronelul.
Fructele sau felul II i le dau de multe ori in miscare ca n-are rabdare sa mai stea la masa (daca suntem toti atunci sta si ea).
Nu ne arati si noua un tunsulica haios?

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Neatza buna fetele

N-am apucat sa citesc mai nimic . Am intrat numai sa va salut.Promit ca recuperez la pranz cand doarme Dragos si sa scriu si vreo 2-3 randuri.

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

S-a internat mama de dimineata la spital, la Elias. In principiu pentru niste investigatii. A avut mai demult un accident vascular si probabil astea sunt urmari, sechele. Nu mai vede bine, oftalmologul i-a zis ca din partea lui este OK, probabil de vina sunt centrii nervosi.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput