Copiluti de mai-iunie 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 20
blackpanterro spune:
NewMami, da asa e pe aici stau mamicile acasa 3 ani si chiar mai mult cu copiii.Sunt playgroup-uri o data la 2 saptamani organizate de biserica dar e nasol, e ca si cum nu as merge deloc...
Elisor, o sa fie ok cu putzoiul, multumesc de toate sfaturile ce mi le-ai dat cand discutam despre asta
Cuscra, pai e ok, io zic sate bucuri mai ales ca Eva e foarte sociabila.Eu ma gandeam numai cum e cu mancarea dar daca zici ca e foarte buna e ok.O sa fie bine ai sa vezi...Daca eram noi in locul vostru eu faceam un atac de panica pt ca Aidan nu e sociabil deloc.Sa il vezi cum se incrunta cand ii zice cineva Hello! LOL
Danelutza, chiar as veni sa sti ca si asa nu am mai prea facut iesiri.Ar fi o excursie faina de o zi....sau sunteti foarte departe de Stuttgart?Noi cel mai la sud am fost la lacul Constance si la castelul Neuswanstein(asa se scrie??) dar mai la sud de astea nu ne-am aventurat.Am putea face o excursie de o zi?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Tdi spune:
Fain puloverul Danelutza!![]()
Eu nu vreau sa-i dau antibiotic pentru ca are virus, dovada ca am luat si eu si sotzul raceala, apoi ca e doar inflamata si rosie in gat dar nu are puroi, nici otita la urechi deci nu vad sensul antibioticului. la plamani nu are nimic si tuseste rar, din cauza gatului. daca incep sa-i dau trebuie sa continui minim 7 zile, ar fi un calvar pentru ca nu accepta sa-l bea iar daca il amestec in orice il simte si apoi refuza tot de frica sa nu o fraieresc...asa am patit datile trecute.
Album Alyssa
Tdi spune:
I-am cumparat Alyssei puzzle si il face perfect!
e din lemn, cu motiv marin si pesti care trebuie potriviti, se uita la figura si stie exact unde-i locul ei, uneori nu are rabdare sa-l fixeze si se enerveaza
. Ma plangeam zilele trecute ca fata mea vorbeste putin, nu spune poezii si cantecele si nu face puzzle ca si ceilalti copilasi...ei bine, apoi am realizat ca daca n-are puzzle saracutza, de un' sa-l faca?!
Sa va mai spun ca face gimnastica? am crezut ca e o intamplare insa vad ca e pasionata de-a dreptul: face sfoara
, se da peste cap si sta in maini...mai face si sarituri de-mi sta inima-n loc da' pe astea i le retez din scurt. incep sa banui ca o mosteneste pe sora-mea campioana la gimnastica si miss sport si miss alea alea...asta nu-i rau... dar sper sa nu mosteneasca si partea "intelectuala" (tipa n-a citit o carte-n viata ei, copil fiind nu stia poezii doar dadea din cap aprobator la ale mele...acum e afacerista plina de prieteni si scoate perle de mori
(ex. "incasii is din aia ca si sashii!"
).
Danelutza, multzumim de invitatie, e valabila si viceversa! partea proasta e ca noi taaaare greu ne urnim de acasa...n-ar fi rau sa punem motzatele la joc si impartasit microbi!![]()
Album Alyssa
Tdi spune:
tot eu...
astept sa-i scada febra copilului sa trag si eu un pui de somn.
vad ca vorbirati de cutermure iar, si aici a fost unul destul de mare zilele trecute dar departe de noi.
azi am vazut la stiri ca a erupt din nou Stromboli, un vulcan foarte activ din sudul Italiei...am aflat cu stupoare ca aici sunt 8 vulcani activi
si ca Vezuviu nu-i tot una cu Etna cum invatasem la scoala!
pe bune, io asa credeam...voi stiati altfel?
ma duc sa-l inghiontesc pe sotz ca sforaie de nu mai aude pitika filmul la tv si protesteaza saraca da' n-o baga nimeni in seama.
Noapte buna tuturor si sanatate maxima! 
Album Alyssa
nelia spune:
Am scris dimineata de la complexul sportiv un mesaj pe care l-am pierdut. Tocmai m-am bucurat ca tati era la kendo, Agata in piscina si Tudora, ca niciodata, adormise in carut si am fost si eu libera o ora sa va citesc si sa va scriu. Nu-l mai reiau ca nu era nimic interesant. Doar urarile de sanatate pentru cei bolnaviori le mai fac inca o data (Tdi, Monu si cine mai are copilasii cu problemute).
Newmami, iarta-ma, in graba eu am citit ca veniti voi la prietenii din Montreal, apoi cind am recitit mesajul am vazut ca tu scriai ca ei sint cei care vor veni la voi.
Ar mai fi multe de spus, dar sint varza de oboseala, mai am de intins niste rufe, de spalat vasele si sa culc maimutele, care si ele sint la fel de obosite. Eu am in continuare o oboseala si o lipsa de energie pe care nu le pot explica. Asa ca, mi-am facut programare (in sfirsit!!!) pe 2 aprilie la doi medici: ginecolog si de familie. De data asta vreau sa-mi fac toate analizele (inclusiv mamografie si densitatea osoara), vreau sa stiu cum stau cu toate cele... pur si simplu ma ingrijoreaza slabiciunea asta pe care o simt.
La noi se inmoaie gerul, astazi a fost un grad si a plouat!
Va dat seama ce ploaie rece si cam ce e peste tot pe jos, dupa ce ploaia a topit atita zapada. Eu inca mai sper ca fetele mele si noi pe linga ele am scapat anul acesta ieftin cu racelile, au avut viroza aceea urita in octombrie, a mai facut trei otite usoare Tudora, dar nu am mai avut febra, nasuri curgatoare, gituri rosii, tuse... ca in ceilalti ani. Cel putin Agata a fost o singura saptamina bolnava, atunci in octombrie si un virus stomacal usor, care a tinut-o o noapte. Spun asta pentru ca am tras doi ani cu ea dupa ce a inceput gradinita, luna si viroza, urite, cu febra, muci, tuse, git rosu... Anul trecut a avut doua si se pare ca mergem spre bine. Sper ca mai incurajez astfel mamicile ai caror copilasi au racit des pina acum. E adevarat ca eu nici nu le-am tratat cine stie ce, mai mult babeste, antibiotic doar cu cind nu s-a mai putut, siropuri rar de tot, am preferat supozitoare pentru febra... deci am cam lasat organismul lor sa lupte (Tdi - pentru tine scriu ca ai hotarit sa nu-i dai medicamentul, asa am facut si eu de multe ori).
Eu intru de luni in pregatire pentru ultima luna din sesiune, care va fi crunta, am 6 examene, o lucrare si inca vreo citeva teste si acum m-am obisnuit sa iau note peste 8, parca nu-mi mai convine sa iau mai mici. Pina acum am note intre 81 si 100% si mi-ar placea sa termin tot asa. O sa va mai citesc din cind in cind pentru relaxare si ca sa vad ce mai faceti, dar daca nu ma mai vedeti (desi pontru DC mi-am facut tot timpul timp!) sa stiti ce e cu mine.
Dar miine inca mai lenevesc, Agata are dans dimineata si apoi mergem toate trei la Disney on Ice. Abia astept sa vad cum va reactiona Tudora, ca Agata a mai fost, stie cum e.
Peste doua saptamini va avea ea spectacolul revista de final la patinaj, va fi mare vedeta, are trei numere anul acesta, spre deosebire de anul trecut cind a avut doar unul. La unul dintre ele este si solista la un moment dat si e taaaree mindra ca au ales-o pe ea - ma rog duce un cos cu flori si face citeva figuri pe acolo, daca o ramine asa, ca se mai fac schimbari si cosul e pe lista). Ma invat minte, anul asta iau aparatul la repetitia finala si fac filmulet, ca anul trecut m-am lasat ca fac la spectacol si nu am avut voie sa fotografiem si sa filmam (ca sa cumparam caseta facuta de ei, evident). Apoi va mai avea cel de la Salsa, deja si-a gasit rochie si sandale de scandal, m-a miorlait intr-o zi sa i le iau... eu tot ii aratam lucruri dragute, de copii (erau niste rochii de fetite de-mi venea sa le iau pe toate) si ea venea numai cu prostioare, rochii din lurex, cu spatele gol, sandalute cu toc si cu curele... si pina la urma a venit la mine cu un aer de adolescenta revoltata: numai ce-mi arati tu e frumos, ce-ti arat eu nu si strimbi din nas la orice!!!
Gata, ma duc sa culc maimuticile, ca tot am spalat vasele si intins rufele... le fac dupa, pina vine sotul (e la un prieten sa faca declaratia de impozit, poate aflu daca vin in tara la vara sau nu... nu mai pot de emotie!), ca avem de vazut un film nou: The Queen!
Va pup si va doresc sanatate si bafta in toate!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
gusta spune:
Aurasa felicitari pentru bebe si tie refacere rapida si acuma ai de treaba cu 2 flacai.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
gusta spune:
Sanatate la toti pui bolnavi si putere la mamici sa reziste.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
Cloreta spune:
Hello!
Andutzy, poate ne vedem ca eu am slujba oarecum in zona, am trecut de vreo doua ori pe la hala traian si stiam ca tu ai scris la adresa asa:) Daca te simti ok si poti sa iesi dupa ora 17 poate ne intalnim intr-o zi. Sa iti vad burtica
si pe Dragos.
Tdi, m-ai omorat, gimnastica? Pai poate scoti vreo pergomera din ea, o noua Nadia mai stii? Puzzle, neinteresant pentru Teodora:( Ori nu am gasit ceva destul de incitant pentru ea ca imagini, nu stiu.
Danelutza si Tdi, sanatate multa domnisoarelor!
Elisor, de cand am inceput munca nu mi sta cneva langa ea non stop, mama gateste, spala, ii face ei de papa, ii da sa mamance, o spala peste zi, iese cu ea afara, ce sa ii mai cer. Si am surprins-o lingandu-si mainile acum vreo doua trei saptamani, a avut o perioada cand facea asa de ma scotea din minti. Si daca inainte de asta a facut o vizita incaltarilor din hol, am avut asigurata infestarea
.
Acum e mai bine dar ma enerveaza ca trebuie sa ii dau medicamente de la varsta asta. :(
Gabitza, ce loc fain de joaca, se poate merge acolo cu copilasii? Stii cat e tariful?
Fetelor, incepe babyexpo pe 22, care mergeti?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> domnisoara
Pozele mele
andutzy spune:
Clara, cu drag! cand vrei tu, iti voi trimite si un PM cu nr meu de telefon. 
Andra
18+cu
bb2 Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
gabitzam spune:
Cloreta, nu am vazut scris nici un tarif acolo. Si mie mi s-a parut tare fain locul de joaca de la Mobexpert. Stiu ca si cel din Pipera are unul la fel.
Pe geam scria doar ca este pentru copii intre 4-6 ani, dar ieri au fost marea majoritate copilasi mici, sub 2-3 ani. Si locul chiar este pentru copilasi mici, mie asa mi s-a parut, cred ca cei mari s-ar plictisi repede. Aveau si supraveghetoare.
Am senzatia ca se poate intra fara sa platesti ceva. Aveau si toaleta proprie pt. locul de joaca.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla