Copiluti de mai-iunie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Aurasa, felicitari! Sa iti traiasca si sa fiti fericiti!

Sanatate Alyssei si Isabellei! Scuze daca mai sunt bolnaviori, sanatate multa tuturor!

Ma gandesc si eu sa le dau ceva pt. oxiuri etc., pt. ca se cam scarpina prin toate locurile, plus mofturi la mancare...

Tdi, cine e sora ta? Eu sunt/am fost mare amatoare de gimnastica (privit doar )

Andutzy, Maria mea a fost tare cumintica in burtica si s-a dovedit a fi un bebe la fel de cuminte. Asa ca sunt sanse .

Am plecat sa incerc sa adorm monstruletul.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Fetelor ce le dati pt oxiuri si David cred ca are ca se tot scarpina la nas si se trage de pantaloni la fund si maraie. Cu mancare n-are probleme are o poftaaa...
Am scapat si noi de suzeta si de leganat in sfarsit mai am de rezolvat cu biberonul si gata pot sa-l insor.
Am mari probleme cu el ca bate copiii ma duc in parc si ma umplu de nervi trebuie sa stau foarte atenta langa el sa-l tin de maini cand ii vine vreo idee. Mi-a zis o mamica sa-l tin in lesa nu stiu ce metoda sa mai aplic l-am si batut usor i-am explicat ca nu e voie trebuie sa mangaie copiii sa-i pupe, nu intelege nici cu bataia nici cu vorba buna.

Mari si DAVID(9.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Mari, fa-i analiza mai intai, nu are rsot sa ii dai chimicale daca nu o avea nimic. Cu batutul nu stiu ce sa zic, am auzit la noi aici doar de cei care iau bataie:)) Cred ca ar fi misto sa intrebam un psiholog, verisoara mea a fost la unul pt o problema si mi-a povestit ca i-a dat o multime de sfaturi.
Gabitza, asa mi se pare si mie, pt copilasi mai mici,

La ce ora mai domr ai vostri ziua? Ca Teodora mea la 12 papa si la unu doarme, intre 1.40 si 3 ore. Asta inseamna ca eu nu pot iesi cu ea in vizite sau in oras decat dupa ora 17.00.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> domnisoara

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
ora de culcare a Alexiei 13-15.45.
viermisori - i-am dat vermox.
babyexpo - eu ma duc sigur.

in rest nebunie ca la noi. azi am fost la restaurant sa facem pregatirile pentru botezul piticei de sapt viitoare. Alex a fost cu noi si s-a dat in petec pe acolo. si-a turnat apa din sticla pe ea, a inspectat locul, a papat cartofi prajiti si s-a dat cu fundul pe jos

apropo, fain locul de joaca de la feeria. imediat puiutii nostri fac 2 ani. nu ar fi frumos sa facem o mare intalnire cu un tort urias?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Ora de culcare nu prea avem. De cele mai multe ori la 11 e deja rupt, ca se trezeste la 6 . Atunci doarme max. o ora. Azi, s-a trezit tarziu (la 8 ) si am incercat pana acum sa il culc. Nu a dormit deloc. Daca iesim la plimbare, o sa doarma putin in masina si cam atat, pana diseara, cand o sa fie extrem de obosit, asa ca nu o sa doarma bine si ... tot asa.

Ma gandesc ce consecinte poate sa aibe faptul ca doarme asa de putin si prost.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

A sosit si mult asteptata pauza, de dimineata prima urgenta a fost sa cautam aspirator, ca noi din 2 in 2 ani trebuie sa-l schimbam. Dar acum poate sa astepte si el oleaca sa ma destind ca n-o fi foc.

Gabitza si eu iti impartasesc opinia cu locul de joaca, locul e foarte fain si nu pricep de ce pispireii nostri nu au voie, cel putin pe noi nu ne-au lasat la un loc de joaca asemanator de m-am carat cu Bianca degeaba in cealalta parte a orasului special pentru asta.

Daniela imi place poza cu tati care doarme bot in bot cu ursoiu iar Isa n-are nici o treaba...fain si puloverul.

Teddy simpatica sora ta. Bravo pentru puzzle, nici Bianca nu face, desi are, ei ii place sa scoata piesele si sa le plimbe cu caruciorul papusii.
sa-mi spui cand e campionatul de pispirei, Alyssa are toata sustinerea mea, bravo!

Clara sper ca nu s-a inteles din mesajul meu vreun repros, dimpotriva, toata admiratia pentru mama ta , dar ma miram oarecum ca Bianca nu are intrusi desi ar fi foarte indreptatita la cate prostii ii trec prin gura, totul trebuie sa aiba CTC-ul guritei.
E adevarat ca nu i-am facut analize, dar n-am observat nici-un simptom de care spuneti voi.

Eli cu Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Elisor, nu mi-a trecut asta prin minte nici o clipa. Dar ma gandeam ca asta ar fi explicatia, mamei mele nu imi ajunge viata asta sa ii multumesc pentru tot ce face pentru noi.

Cornelia, eu evit sa plec cu Teodora la drum inainte de somnul ei obisnuit pentru ca o dau peste cap. CAteodata am impresia ca sunt o maa exagerata, nu plec cu ea decat dupa amiaza cand stiu ca e odihnita si se simte bine, nu merg niciodata cu ea in vizita cu gandul ca o sa faca nani pe drum sau chiar acolo unde mergem, de ex la bunici. etc.
Tin la orele ei de masa, somn foarte strict, nu vreau sa doarma decat in patul ei, am tot felul de pitici si ma gandesc ca va fi foarte greu sa plec cu ea in concediu.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> domnisoara

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

DANELUTZA SI BEATRICE:pai da vreau sa fac...dar eu stau prost cu facutul aluatului.Nu stiu cat trebuie sa fie consistentza, daca trebuie sa fie lipicios sau nu, la mine in mintea mea toate cocaturile terbuie sa fie mai tari deci nu ma pricep.Concluzie: ce fel de blat pot sa cumpar din comertz, din ala de tort normal?Ce am vazut aici sunt din alea care le folosesc ei la tarte cu fructe,... cica.Ala e bun.blatul ala subtire...stiti voi precis!!Daca cumpar 2 din alea ajunge?

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Ora de somn e in jur de 12-13 h si doarme intre 1h si 2-2 1/2 h depinde daca iesim inainte de pranz, daca iesim doarme mai mult, dar se intampla sa se trezeasca si dupa 1/2 h plangand si atunci aliluia somn pana seara.

Mari spune-mi pontul cu suzeta, pls, chiar m-ar interesa sa vad cum ai reusit, ca tare mi-ar place sa o duc la cresa fara sa i-o mufez in bot. Andreas a renuntat la 11 luni singur si speram sa faca si Bianca la fel.
Cu bataia nu stiu ce sa zic, singura chestie care-mi vine-n cap e vorbitul calm si de fiecare data explicat ca nu e frumos, ca uite, ceilalti copilasi nu dau in tine, dar sunt sigura ca ai incercat asta. Uite, daca ai timp aici poti sa citesti parerile altor parinti in aceeasi situatie.

Teddy l-am vazut si eu pe Stromboli, dar am vazut ceva si mai si, care m-a terifiat, pe bune, pe Discovery faceau scenarii cu posibila eruptie a Vezuviului...mai bine sa nu stii.
Geografia a fost preferata mea, desi nu inteleg de ce nu mi-am urmat "chemarea", stiam ca Etna e in Sicilia, iar Vezuviul langa Napoli.

Eli cu Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Lumeeeee,

am gasit magazin romanesc cu produse romanesti!!Mi-am cumparat mici, muschi tiganesc, parizer, condimente, apa Izvorul MInunilor, au de toate, am comandat si 2 kg de cash....sunt foarte fericita!

Tdi, mi s-a zburlit parul pe mine cu vulcanii...e nasol rau cu eruptiile astea.Mie mi se facea pielea de gaina de cate ori mergeam la baza din Napoli ca ma tot gandeam daca erupe vulcanul?Stateam numai cu frica in inima.

Noi azi am baut apa din STICLA normala a lui tati, am pus filmuletul sa il vedeti.Si mai este un film scurt unde isi incoarda muschii LOL

http://www.dropshots.com/adrianayampey

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput