Copiluti de mai-iunie 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 19
patriciaRO spune:
quote:
Originally posted by onixone
De cand a zis Beatrice de tortul cu crema de amandina ma tot gandesc la o amandina>Am un shop romanesc aprope de casa si stiu ca atunci cand au deschis vindeau si amandine(le faceau aici un bucatar roman).Nu am cumparat niciodata nimic de acolo ca mi se par scumpe pt noi.Adica nu chiar asa scumpe dar sa dau aproape 3 lire pe 100gr de parizer mi se pare o prostie.DAr hai ca ma bag in altceva....
S
puneam de amandine si de tortul cu piersici.Pai... asa de pofta ...de torul asta...mi-am facut o felie de paine cu nutella si am mancat.As fi preferat tortul, dar am mancat doar glazura.Va pup
Oana lu'Alex
Pai pune tu de AMANDINA:
reteta este simpla rau:
blat: pandispan:
sirop: capuccino
crema: unt, 2 galbenusuri, cacao, zahar, amestec la mixer...
deasupra: nutella si mot frisca!
Si super iti va iesi...
Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
Danelutza, am vazut ca-i ziceai Oanei de Amandina. Pai reteta mea este de pe Culinar.. Insa blatul este altul cu 6 oua si altfel facuta si nu iese frumos si mare... iese nasol... apoi in capuccino se pune zahar ceea ce este naspa ca o faci dulce si e aiurea! eu am modificat-o si am facut a 6 oara.. Belea de fiecare data cu reteta mea care am si pus-o pe forum!
Beatrice, mami de
Alex pifos
elisor spune:
Gabitza atata fun pe metru patrat, Andrei s-a imprietenit si c-o domnisorica, nu parea deloc sfios. Cand a vazut baloanele Bianca mai sa intre in monitor dupa ele.
OanaC si eu as fi stresata in locul tau cu un deadline asa scurt, am fost sfatuita de directoare sa o aduc cu cateva zle inainte de a incepe sa se obisnuiasca cu locatia, copiii, doamnele, etc. Stresul e mai mare acum decat daca ar fi inceput cand erau mai mici, dar se vor obisnui si o sa vezi ca o sa fie bine.
Sanatate multa si
sa treaca cat mai repede.
Clara si voi aveti intrusi? Dar de la ce crezi ca tot face Teo ca nu mi-o imaginez decat o fetita delicata careia nu-i place sa se murdareasca. Eu ma mir ca Bianca nu are pentru ca o surprind uneori cu mainile in cosul de gunoi. Sa scapati cat mai repede.
Teddy incearca sa te odihnesti si tu cand doarme atomica.
Cum se mai simt bolnaviorii?
Eli cu
Andreas (17.08.1998) si Bianca
(13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Am surprins-o de cateva ori rozandu-si unghiutele, nu-mi dau seama daca o face constient sau din intamplare, care ar putea fi cauza?
Eli cu
(13.06.2005)
elisor spune:
Andra dar ce misunatori are Dragos? Uite, pentru giardia am citit la "sfaturi utile" de la Parintii intreaba despre o tinctura Giardinocid (Giardinocit) care cica e mai buna decat medicatia.
Eli cu
(13.06.2005)
andutzy spune:
Eli, Dragos nu a avut giardia, a avut oxiuri si din astia cred ca are din nou. il mananca nasul, are somnul agitat, e constipat, are cearcane usor vinetii la ochi. multumesc oricum pt pont!
Andra
18+cu
bb2 Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Danelutza spune:
Laura vacanta placuta. Asteptam vesti proaspete cind te intorci acasa.
Crissu lasa ca da Doamne-Doamne si o sa fie bine la nastere. Gindeste pozitiv si o sa fie totul in regula. Esti mortala cum insistai cu cei 15 kg de distanta. M-ai facut sa rid.
si fruntea sus.
Andutzy poate o sa fie lenes feciorasul si cind o iesi la suprafata
, iti dai seama ce norocoasa vei fi ?
Felicitari lui Dragos pentru noile cuvinte 
Fran a facut febra 38 cu 6, spre norocul meu numai o singura noapte, ca dupa doua supozitoare bagate in ea, am ramas doar cu diaree. Mama ei de diaree, speram sa scapam si de asta, ca parca 8-10 pampers pe zi e cam mult 
Adriana si mie mi-ar place sa ne intilnim, numai ca eu stau la granita cu Italia
, in partea germana sint multe fete, care scriu aici pe forum, in partea asta nu prea sint romani.
Daca ajungi si aici, vei vedea unul dintre cele mai minunate locuri ale Elvetiei. 
Nelia glumisem eu, dar vad ca tu chiar ai ajutor serios in bucatarie
, uau ce mucenici a facut Agata.
Felicitari micutei gospodine.
Teddy febra i-a trecut, a ramas cu diareea. ieri pina la prinz nu mincase nimic, dar vad ca si-a revenit, maninca, bea, bineintzeles totul intre orele de masa
, dar ma bucur ca baga in gusulita. Spune ce retete vrei si te indrum si la culinarul romanesc si la cel italian
, asta ca sa-ti incinti si marito.
Sanatate Alyssei, daca tot pleaca sotul o saptamina in delegatie, urca-n tren si automat ajungi la mine, asa ne mai plingem de mila una alteia si trece timpul 
Olga M multumesc
. Cum te mai simti, la depresie ma refer ? Spun si eu ca Teddy, daca se simt copiii bine, nu mai conteaza cum ne simtim noi.
Oana C bafta multa cu gradinita Evei. Sa dea Doamne-Doamne sa fie bine si pentru ea si pentru voi. 
Beatrice multumesc
.

Tdi spune:
bine ca m-am laudat cu 39.2
...dupa 5 minute avea 40.2!
...am fost si la spital pentru ca vomita in jeturi si nu-i mai pot da medicamentele (faza cu supozitorile de mai multe feluri n-am mai repetat-o), plus ca i-e sete si foame si dupa aia vomita tot...este din cauza febrei, ii inhiba digestia/metabolismul si-i raman toate pe stomac iar cand vede siropul da "eject" la tot.
la medic ne-am dus bou si am venit gramada, cica sa-i dau un medicament din clasa cortizon-steroid combinat cu antibiotic si cu antitermic pentru ca are rosu in gat si in urechi...ei bine, am citit prospectul la medicamentul ala si mi s-a facut parul maciuca, am hotarat sa nu-i dau nici una nici alta (na' ca ma dau mai desteapta ca doctorii
), mai astept pana maine sa vad cum evolueaza.
Elisor, si Alyssa isi mananca unghiile, la inceput rodea cate una care se rupea si o deranja, mai nou vad ca-i plac si roade des!
Danelutza parca intrebai daca puradeii nostri se imbraca cu hainele noastre, a mea nu, a incercat o data sa-si puna un sutien de-al meu
, pana la urma a trebuit sa-l tai cu foarfeca s-o salvez!![]()
Album Alyssa
Danelutza spune:
Teddy nici eu nu i-am dat nimic, nici macar n-am fost cu ea la medic. Ufff, ne omoara motatele astea cu febra. Sanatate multa Alyssei, o noapte linistita iti doresc din inima.
Uite poza cu Isabella si puloverul dupa care urla zilnic http://family.webshots.com/photo/2316034030080132939lMcZoV ![]()

monu spune:
Pe unde umbla Pisik ca nu am vazut-o de mult pe aici. Ce vremuri cand scriau cam toate fetele si eram active!
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia