Copiluti de mai-iunie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Anca asa e cu oboseala, ai dreptate, cu cat sunt mai obositi cu atat somnul se instaleaza mai greu, si nu numai la copilasi si la noi e la fel.
Cu mancatul ce sa zic, poate si mucisorii aia ii taie din apetit. Bianca nu mai vrea sa pape banana, ia o gurita si gata.

Andra uitasem sa il felicit pe Dragos pentru progrese, stiu cat de mult inseamna pentru tine. Felicitari!

Adriana sunt sigura ca veti lua decizia cea mai buna in privinta "ciucurelului"

OlgutaM tot asa vreme urata aveti? Si mie imi place poza Mayei pusa de Teddy.

Teddy de la putina departare sotul tau seamana cu un actor pe care il ador, ca sa nu zic ca si am crezut ca dau pe spate cand l-am vazut, am zis ca nu se poate sa fie chiar el. Nu e el, dar sotul tau ramane un tip prezentabil. Parol!
Iar parul grizonat il prinde foarte bine.
Si mie imi place la Dan ca au aparut niste fire albe pe la tample.
Sa va faceti bine!

Gata, plecam la plimbare, Bianca si-a pregatit lopatelele langa usa si trage de mine.
Sa aveti o zi frumoasa!

Eli cu Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Eli, esti o dulce ca de obicei! .
Tot la capitolul progrese pot incadra si faptul ca D mai nou a depasit faza baby Einstein si vrea...Little Einsteins. Deci, de unde mai pot incarca si alte filmulete in afara de Good Knight& Bad Knight? Mai sunt pe mail-ul comun? Pliiiz....

Andra18+cu bb2 Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Fetele va rog eu sa nu mai vorbiti de cutremure ca cica aseara a fost unul de 4.1!
Alexia a inceput si ea sa stranute. ma gandesc sa ii dau panadol.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Azi am batut recordul la mers pe jos, nu eu ci Bianca.

Crissu sa nu te superi pe mine ca am insistat cu gluma, dar chiar m-am distrat si cum spuneai si tu, rasul e benefic, eventual mai si ingrasa plus ca subconstientul tau lucreaza cu kg nu cu km.

Monu ai simtit cutremurul?!

Anca sa inteleg ca la anul mai mult ca sigur nu veniti in Ro? In vara asta aproape sigur nu se vor intalni piticii nostri, dar eu cu voi da.
Tare fain daca Patrick o sa faca inot.

Zilele urmatoare vreau sa va arat ce am primit de la Andreas de ziua mamei, tb sa gasesc un scaner.

Eli cu Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao! in sfarsit reusesc sa bag un oki pe aici...sper ca ceilalti bolnaviori sunteti bine, noi din pacate nu prea. Vad ca Alyssa ne face in fiecare luna o experienta diversa, imi vine sa mor de cate ori se imbolnaveste ca n-am putut sa evit...de data asta cred ca a luat-o de la socru-miu care era cobza de racit sambata cand am fost la ei, zicea ca nu se apropie de copil si dupa 5 minute il aud "ii dai un pupic la bunicul?"...of of! azi noapte a fost crunt ca a urlat in disperare de nu mai stiam ce sa facem cu ea, era cat pe ce sa mergem la spital, febra a facut 39.2 cea mai mare, din fericire n-am mai ajuns la "temperatura noastra proprietate personala" 40°C. siropul nu pot sa i-l dau pentru ca isi face greata si vomita, e destul sa ma vada cu el in mana si urla de se sufoca; am trecut pe supozitori dar trebuie sa-i dau de 2 feluri ca sa acopere si febra si inflamatia din gat iar daca o apuca si tusea ajung sa-i dau de 3 feluri?
asa, deci pe langa ca am dormit nimic si ala chinuit azi noapte, mai am si febra si tensiune mare, nu-mi mai lipseste nimic!...aaa, si delegatia sotului de poimaine la istambul e cireasa de pe tort, o sa fiu singura cu Alyssa toata saptamana. ()
revin ca am un nas de desfundat!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello!

Si noi acasica, nu va mai fac fata:((
Aurasa, felicitari, bebe sanatos si tie refacere usoara iti doresc!
Fran, ce de explicatii ne-ai dat referitor la cutremure, bine ca nu sunt stresata in privinta asta.
Tdi, sa stapaniti sanatosi masinuta, am vazut-o din ziua cand ai postat pozele dar deh, varsta. V-am admirat buchetele, nu se compara cu anannasii nostri :))))
Flori, si Teodora are umblatori:( I-am facut iar coproparaiztologic, coprocultura si antineg giardia ca muream sa iar nu manca de vreo saptamana. Doar oxiuri i-au iesit, luam tratament si vad ca incepe sa isi revina. Azi am vorbt cu verisoara si Are si Ilinca, fetita ei.
Monu, ce frumos e filmuletul dar char ca e scurt. Zici ca duce o papusa
Andutzy, tu stai chiar la Hala Traian? Iesi prin zona ziua cu Dragos?
OlgaM pup gogoasha de Maya cu genele ei intoarse
Sanatate multa puilor bpnvaiori!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> domnisoara

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Azi am fost cu Andrei la ziua de nastere a unui baietel, a unei colege de servici, a implinit 2 ani. A fost prima invitatie primita de el la ziua altui copil, si s-a distrat foarte bine S-a tinut in Mobexpert Feeria, la locul de joaca pentru copii. Nici nu stiam ca e asa frumos si curat acolo. La inceput era sfios, pina a prins curaj si s-a lasat cu plansete la plecare
Poze www.dropshots.com/day.php?userid=142350&cdate=20070310" target="_blank">aici.

Dupa aceea a dormit bustean, l-am pus in carucior si am facut si cumparaturile in liniste in Carrefour. I-am luat o salopeta de blugi, o jacheta de primavara, preturi bune. Aveau multe chestii dragute. I-am mai luat si niste tenisi de stat prin casa. Alearga pe gresie si a tras cateva cazaturi pina acum.

A ajuns acasa odihnit, l-a pus pe taica-su sa dea cu aspiratorul o tura (mai daduse si dimineata o data ), dupa care a vrut cu bicicleta prin casa. Vedeti poze tot acolo, daca vreti.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

AURASA, FELICITARI PENTRU BAIETEL!!!! Sa creasca mare, sanatos si frumos!!!

Teddy, multa sanatate tie si papusii. Stim si noi cum este; eu de aproape 2 saptamini ma lupt cu o sinuzita acuta, nas infundat de nu se desfunda decit cu un spray care cica ar cauza dependenta daca il folosesc mai mult de 2 ori/zi.

Gabitza, super pozele si locul unde a fost petrecerea!!!

Cuscra, Anca, gradinita are multe clase pe diferite virste; pentru vistra ei, 12-2 ani, sint 2 clase; apoi, de la 2 ani, o sa intre in una din clasele "twos", pina la 3 ani ... si tot asa. Fiecare clasa are camera ei, iar clasele sint frumos amenajate si destul de incapatoare pentru cei 10 copilasi din clasa (cu 2 profesoare). Terenul de joaca de afara e tot asa, pe virste; in poze se vede numai partea pentru toddlers. Mincarea e proaspata si buna, facuta special pentru ei, in bucataria companiei, pentru ca gradinita apartine de companie, e chiar linga companie.
In fiecare saptamina au ore speciale de muzica si de gimnastica, in fiecare zi ii scot de 2 ori afara, in grupuri de cite 5, cu cite 1 educatoare.
Acum socul meu, Eva o sa inceapa de luni, 18 martie!!! Asa ca sint fff speriata si stresata. O sa mergem saptamina asta care vine sa o ducem de vreo 2 ori, citeva ore, cu mine acolo, apoi, in saptamina in care incepe, o sa o ducem doar part-time, ca sa se obisnuiasca. Sper sa fie bine, ca Eva este f sociabila.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Clara, exact in spatele Halei Traian, mai exact in spatele parcarii! de ce ma intrebi?
Deja sunt si eu sigura ca Dragos are umblatori, cred ca o sa-i dau niste vermox si dupa aia niste helmiflores. Nici nu ma mai complic cu analize, ca simptomele sunt toate, foaaaarte clare!

Andra18+cu bb2 Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

quote:
Originally posted by Danelutza
Beatrice cum se mai simte Alex ?
La retzeta in loc de capuccino, pot pune praf de ciocolata, ca nu gasesc capuccino ?

cred ca in principiu este ok, nu vad de ce nu? n-am incercat. vezi si tu!

Beatrice, mami de Alex pifos

OSLO

Mergi la inceput