Copiluti de mai-iunie 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 15
OlgaTarziu spune:
Aurasa felicitari! Sa te bucuri de bebe si sa te pui pe picioare cat mai repede. Sa fie micutzul sanatos, frumos, destept, mancacios si sa doarma bine.
Olga
When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche
crissu spune:
Vroiam sa va mai zic de noi: Iulia a scapat de raceala aproape in totalitate adica a mai ramas acolo tusea aia de prasila plus vreo doi trei mucisori.E bine in general, numai ca de la antibiotoc a facut cateva afte in gura de aceea nu-si revenea ea cu mancarea. Noroc ca am experienta acum cu aftele ei si i-am curatat bine limbuta cu o solutie preparata la farmacie dim glicerina boraxata nistadina si inca ceva, care imi scapa acum, si i-am dat si interm stamicina. Azi a mancat foarte bine dar am si scos-o afara de doua ori. Am observat ca la ea are mare efect scosul la aer...............mananca bine dupa aceea.
EU sunt franta bineanteles, gafai si ma misc din ce in ce mai mult ca o ratusca sau mai bine zis rata 
Azi am implinit 30 de saptamani deci mai am doar 10 ooooaaaaauuuuuuu!!!! Nu mai scriu ca m-a luat frica aia mare de nastere.
Florentina G spune:
Felicitari Aurasa!
Sa te refaci repede si sa ai parte de un baiat sanatos, mancacios si tot la fel de cuminte si ascultator ca si Catalin!
OlgaM, m-am uitat la pozele voastre, chiar imi era dor sa o vad pe Maya desi cred ca pozele nu sunt chiar de actualitate. Asta e mortala, imi place la nebunie! M-as bucura sa o vad mai des, astept cu interes poze noi!
Ruxel, cand citesc ce povestesti de Bia parca o vad pe Maya. La fel este si ea, daca nu-i place de cineva greu se acomodeaza, de multe ori ma simt prost cand o vad cum reactioneaza, mi se pare rautacioasa. In schimb vine o tipa pe la maica-mea pe care nu o suportam nici eu nici Dan... e teroare daca o vezi ce se bucura cand o vede!
Nelia, ti-am admirat copiii jucandu-se.. Cu cata usurinta fac trecerea de la o limba la alta si ce mandrii sunt ei ca sunt romani... m-au impresionat placut. Si Tudorel cel istet e simpatic foc.
Tina, mami de
Patrick si
Maya
bolgiumiki spune:
Seara buna fetelor!!
Am citit bancurile de la voi.Foarte frumoase,chiar m-am distrat si eu nitel.
M-ati omorat cu retetele voastre.Imi par asa de complicate!!
Ptricia:am notat reteta de spaghete cu carnita,o sa ii dau si puiutului ca ii plac la nebunie.Cred ca trebuia sa fie un mic italian!!
Tdi multumim frumos de floricele!!Al Alyssei e mai frumos!!
Nelia eu stau la parter dar socrul meu sta la 14(in cel mai inalt bloc din Ploiesti).E ingrozitor!
Danelutza,Nelia si Monu sanatate multa la puiuti si sa se faca bine cat mai repede.La tine Monu mi-a placut mult filmuletul cu rapirea,dar fii atenta poate chiar iti face figura si fuge cu ea in carca!
Aurasa sa iti traiasca bb-ul,sa fie sanatos si sa va bucurati de el.Refacere rapida!
Ruxel eu totusi cred ca indiferent cate bone vei schimba copilul se va acomoda greu cu ele pentru ca esti si tu in casa.Cred ca daca nu ai fi fost si tu prezenta, deja Bia ar fi fost mai atasata de aceasta bona.
bolgiumiki spune:
Nu stiu ce are tastatura asta ca ultimul rand de litere nu mai merge si ma tot intorc inapoi si busesc in taste ca sa se scrie si literele lipsa.Ma iau toti nervii!!
Azi am facut pentru prima oara mucenici si ma dau mare ca au iesit foarte buni!!Eu sunt din Galati de fel si la mama acasa am mancat doar din aceia moldovenesti.La soacra mea am vazut pentru prima oara mucenici fierti si nu am vrut sa mananc ciorba aia de coca.Dar sunt tare buni!Inca mie dor de mucenicii mamei(raman cei mai buni).
onixone spune:
De cand a zis Beatrice de tortul cu crema de amandina ma tot gandesc la o amandina>Am un shop romanesc aprope de casa si stiu ca atunci cand au deschis vindeau si amandine(le faceau aici un bucatar roman).Nu am cumparat niciodata nimic de acolo ca mi se par scumpe pt noi.Adica nu chiar asa scumpe dar sa dau aproape 3 lire pe 100gr de parizer mi se pare o prostie.DAr hai ca ma bag in altceva....
S
puneam de amandine si de tortul cu piersici.Pai... asa de pofta ...de torul asta...mi-am facut o felie de paine cu nutella si am mancat.As fi preferat tortul, dar am mancat doar glazura.Va pup
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
NewMami spune:
Noroc cu delegatiile care mi le pun in carca unii si altii de mai ajung si eu sa postez cate ceva. Am fost iar la Toronto ptr. 3 zile ptr. un curs de management. Astia de la mine de la serviciu nu vor sa priceapa ca nu vreau sa fiu manager si gata. Profesional imi ajunge cu ce am, vreau doar mai mult timp cu Patrick. Ei nu si nu – imi baga pe gat tot felul ce cursuri poate , poate imi schimb obtiunea
.
Cursul la care am fost s-a mai si terminat cu un examen serios asa ca am studiat de zor in fiecare seara.
Sper sa nu se supere nimeni pe mine dar ultima data cand am citit a fost acum o saptamana, asa ca vag imi mai aduc aminte cate ceva.Dar stiu ca atunci vroiam sa-I raspund lui TDi si OaneiC in legatura cu daycare-ul.
Tdi, mi-a placut mult de tot masina , sa o stapaniti sanatosi, la cat mai multi km. Imi place mult de tot culoare. Ti-e teama de 1900 cmc, dar de 3,500 cmc ce zici?
Nu te mai uita la date, pune mana pe masina si n-o mai lasa
. Nu-ti prinde bine ca te poti deplasa oriunde, oricand fara a te ruga de nimeni?
In legatura cu serviciul, asta e si ptr. OanaC, parerea mea ca daca gasesti un daycare care sa-ti placa nu mai ezita. Odata si odata tot va trebui sa te desparti de Alyssia si sa incepi ceva productiv si ptr. tine. Apoi nu stiu cum sta situatia cu job-urile pe la voi dar aici un job decent si cat de cat bun nu sta asa pe toate gardurile.
Daca sotii pot pune o vorba buna ptr. voi si sa incepeti undeva munca, nu lasati din mana asemenea oportunitati.
Fetele vor creste multe prea repede, in curand vor merge la scoala si va treziti singure acasa, cu cativa ani mai mult in spinare si nimeni nu mai e open sa va ofere nimic. E mult mai greu atunci, decat acum cand despartirea e mai dureroasa ptr. voi decat ptr. cei mici.
Asta e parerea mea, daca nu e buna, please ignore si nu va suparati pe mine.
OanaC, am facut un tur virtual al gradinitei la care ne-ai dat link-ul. Parerea mea sincera: nu e rea. Mi-a placut la nebunie curtea exterioara, dar in interior mi se pare mult prea aglomerata (prea multe perdelute, permute, mochete, etc.). Copii au nevoie de aer, de spatiu si mult mai putin de design.Playground-ul arata foarte bine si curat. Gradinita lui Patrick are playground-uri pe grupe de varste (cum sunt si clasele), ceea ce e foarte bine ca nu sunt amestecati cei mici cu cei mari, plus ca e facut pe grupe de varste. Iar clasa e mare si aerisita.
Un alt aspect important e daca au bucatar on site sau au catering.
N-ar fi rau sa te duci cu Eva si sa petreceti impreuna o zi, doua sa vezi exact cum stau lucrurile.
Sper ca te simti mult mai bine. Sanatate multa.
Loreen, distractie placuta, de abia astept sa te intorci si sa-mi spui cat de mult ti-a placut. Sper ca fetele sunt mult mai bine si ai plecat linistita in mini-vacanta.
Ioanailinicam, ma omoara Mogo cu ochisorii ei
. E o papusa dulce. A crescut mult de tot si e si mai frumoasa.
Cornelia, ti-am mai spus si mai sustin o data – ai doi copilasi de nota 10. Maria o domnisorica deja iar Stefanu e un dulce, asa o fata atat de nevinovata. Poate face el o mie si una de sotii, dar in poze e un ingerel
.
Danelutza, mama asa-i de cald pe la voi? Arata tare bine printesa ta - manechin o faci caci vad ca n-are nici o jena in fata camerelor de filmat.
Elisor, m-am topit toata clatinud-mi ochii in ultimele poze cu Bianca
. E tare dulce minunea mica. Nu stiu cum e in realitate, dar in poze e tare feminina.
Ti-am mai trimis odata mail-ul. Ai reusit sa-l descifrezi de data asta?
Am mai vazut poze foarte frumoase cu micuti frumoasi si smecherosi (Alex- Oana, Alex - Beatrice).
MyGirl, ati avut o vacanta de vis. Cum te-ai adaptat inapoi la viata mondena din RO? Cand incepi serviciul? Mai are sotul de stat departe de voi?
Pana unde am reusit sa citesc OlgaM nu spunea nimic. Sper ca sunteti bine, i-a trecut Mayei raceala?
Eu m-am intors racita de la Toronto si nici Patrick nu e chiar OK. Ii curge putin nasul si tuseste. Mi-a fost tare dor de el, de abia astept sa-mi gat programul sa ma duc acasa. Uhuuuu e vineri si ne asteapta weekend-ul. Am atatea de facut incat parca vad ca o sa treaca mult prea repede.
Trimit ceea ce am scris si sper sa gat si eu de citit pana la sfarsit.
Va dorim un weekend cat mai placut.
elisor spune:
Aurasa sa-ti traiasca copilasul si tu sa te refaci cat mai repede!
Nelia nu cred ca gazda ar fi ceva potrivit pentru voi, mai degraba apartamente in regim hotelier pe perioada cat veniti. Cumnata-mea asa procedeaza, isi cauta pe net si vine la fix.
Fran frumoasa meserie ai, pe bune. Eu era cat pe ce sa dau la geografie ca eram innebunita dupa geografia fizica, dar motivele pentru care am ales altceva nu mai conteaza.
Andreas e hiperactiv dar vorbea mai bine, mult mai bine decat Bianca.
Eu am fost atat de stresata cu Bianca in perioada aia incat refuz sa cred ca mai poate fi ceva in neregula...si nu e, doar comportamentul cam baietos
. Iepu nu are nimic, incep sa cred ca atatea cautari strica si daca tot se arunca o vorba incepem si investigam pana ajungem la concluzia ca e perfect copilul si am traversat o perioada plina de stres si agitatie.
Simona i-a cerceteza mataluta in timpul liber (care timp, nu
?) legea cu invatamantul si vezi cat de in regula e pomelnicul ala de analize si adeverinte, iar de rechizite eu zic sa fii cu ochii-n patru ca sigur ti-l rapesc pe Dragos pentru a-l trimite la Sorbona pe sestache de-o sa te miri ce radicali si conjugari va face baiatul tau la grupa mica ![]()
La noi gradinitele sunt asa cum spunea si Mercedes.
Ruxel dragoste cu forta nu se poate, renunta la "individa" daca n-o placeti. Cand dai examenul?
Monu e mortala Alexia 

, m-am prapadit...
micutei sa se intremeze cat mai urgent.
Sanatate mamicilor si puiutilor bolnaviori, sa nu creasca febra mare la noapte sa va puteti odihni si maine sa va simtiti mai bine!
Eli cu
Andreas (17.08.1998) si Bianca
(13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
NewMami spune:
Am mai citit in graba ultimele pagini.
Aurasa, 

felicitari ptr. baietel, refacere rapida, bebe sa fie cuminte, mancacios, sa doarma noaptea. Asteptam vesti de la tine, cum a reactionat Catalin si multe multe altele.
Simona, dar de ce-i cere atatea analize ptr. gradinita? Aici a trebuit sa duc doar carnetul cu vaccin-uri ca sa fie sigure ca suntem la zi si n-am chiulit de la ele.
Nu mi se pare normal ca toti copii de la cateva luni pana la 7 ani sa stea impreuna in aceiasi clasa. Cei mari sunt rapizi,au diferite activitati, nu cred ca educatoarele se pot ocupa cum trebuie de cei mici. Poate ca iti e comod pentru acum ca e aproape de casa, dar una mai departe ar avea influente mult mai pozitive pe termen lung. Mai gandeste-te. Iar odata ce Dragos se obisnuieste intr-un colectiv si cu educatoarele e greu sa-l schimbi si sa o iei de la inceput. Mai viziteaza si alte gradinite si doar apoi lua o decizie.
OLgaM, am vazut si postarile tale.
Ma bucur ca sunteti mai bine si ati scapat de mucisori si alte belele.
De ce nu-ti cauti ceva de lucru macar cateva ore pe zi, sau doua zile pe saptamana. O sa vezi cat de bine iti va prinde si tie, dar si Mayei.
Stai linistita ca nici Patrick nu spune poezii, dar nu-mi fac probleme. Leaga doua trei cuvinte si vocabularul e tot mai bogat pe zi ce trece. Vor incepe si ei intr-o buna zi sa turuie si atunci s-a terminat cu linistea noastra. Uita-te la Agata, cum ii turuie gurita si nu numai intr-o limba, ci in 3 fara nici o problema.
De unde v-ati luat biletele? Eu cel mai avantajos am gasit cu Lufthansa la $1,250 ptr. adult si $1,050 ptr. Patrick - plecare din Detroit - dar e vara si toate sunt mai scumpe.
Danelutza spune:
Crissu avind in vedere ca are si febra, ori e vreun virus intestinal, ori ii iese vreun dinte. Nici eu nu stiu de la ce a aparut, a venit din senin, sper sa plece la fel, sa-i treaca repede. Uauuu, asa putin mai ai pina nasti ? Atunci, sarcina usoara in continuare si nu te mai gindi cum o fi cind nasti. Sanatate Iuliei, sa-i treaca durerea de la limbuta.
Miki si eu tot prima oara am facut mucenici, tot din cei moldovenesti, dar au iesit parca mai buni decit la mama, poate ca ultima oara mincasem acum 4 ani, de aia mi s-au parut mult mai gustosi.
Oana lu'Alex vrei reteta de amandine, asta ca sa te trezesti noaptea la le papi
. Serios acum, si eu vreau sa fac amandine ca acasa la noi. Reteta o iau de pe culinar. Daca o vrei, strigi si.ti dau link-ul.
New Mami era foarte cald cind i-am facut poza, daca ai fi vazut si filmuletul (ala l-am sters, ca cica spune soata sa nu dea pedofilii peste el
). Sanatate multa tie si lui Patrick.