Copiluti de mai-iunie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Salutici,

Nu am mai intrat pe forum de cateva zile, asa ca nu prea stiu ce s-a mai intamplat,insa o sa citesc .
Vesti nu prea am, doar ca Bia nu se acomodeaza deloc cu bona, si mai mult, nu o place. Asta este parerea mea. Au trecut 2 saptamani, iar Bia nu accepta ceva de la ea, sau sa o ia in brate, sau sa o mangaie decat daca are ea vreun interes foarte mare. De culcat sau sa-i dea bona sa manance nici nu incape discutie. O mai las pana la sfarsitul lunii, si daca nu vad progrese remarcabile trebuie sa o schimb.

Cu sofatul merge binisor, mai citesc seara cate ceva....pana dimineata uit, dar asta e....

Va pupic

Alex si Bia

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=16" target="_blank">Iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Aurasa felicitari si bebe mincacios.

Teddy sanatate Alyssei.

Monu sanatate Antoniei.

Florentina nici Isabella nu-i grasa, are vreo 11 kg. -ici si sper sa fi murit inamicii din burtica Mayei. Nici moaca mea nu sta la pieptanat, trebuie sa o tin intre picioarele mele, ca altfel pina ii descilcesc cirliontii, ma omoara.

Cuscra mi-e mila de ginerica pentru ca il duci atit de repede la gradinita, mai ales ca spui ca tie nu-ti place prea mult.

Elisor bune bancurile, m-ai mai inveselit putin.

ChrisDun multumesc. Si Isabella e campioana la capitolul urlete, dar nu ma intrece

Adriana ma mut cum sa nu, dar nu stiu daca vrea si soatza

Nelia n-o trimiti pe Agata si la mine, daca-i place bucatareala ? Asa mai vii de acasa, ajutor de nadejde ai tu, nu gluma

Ufff, ma ia groaza ca vine noaptea, vine febra, astazi i-am mai bagat un supozitor, dar de dimineata pina la prinz a facut de vreo 6 ori kk, ultimele doua erau apa. Acum s-a trezit, a supt zdravan, a facur iar diaree . Pina la prinz n-a mincat nimic, doar ce a supt cind s-a trezit, noroc ca a mincat ca altfel ma apucam de plins . Ma duc sa-i fac un pilaf de orez cu ciupercute, ca ala stiu ca-i place tare.

Sanatate la puiuti, la mamici, la burtici.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nelia

Danelutzaaaa, eu abia acum am vazut realizarile tale culinare!!! Bravoooo! Foarte aspectuoase si sint sigura ca si gustoase. Am avut asa un sentiment de mindrie nationala... ca m-am gindit la sotul tau ce bafta a avut sa gaseasca o asa nevasta si romanca pe deasupra!

Edit: Dai retete? Da da, mi-ar placea si mie sa incerc partea dulce din realizarile tale!

M-am specializat de pe culinar, ca nu stiam sa fac decit cartofi prajiti si oo ochiuri, iar din alea nu papa soatza
Spune care retete le vrei ca spun tot.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Danelutza, pai cam tot ce de dulce de pe acolo: buturuga, Rudy, Rigo-Jancsi, cea cu nuca, placinta alla je, prajitura frageda cu mere si nuca, cea polara, cornulete, rulade - am vazut si niste rulade pe un platou, vecine cu niste oua umplute, mi-au placut, am mincat si pe aici in vizite si as vrea sa le fac si eu.

O frec la greu astazi, dar ma simt in regula, ca asta mi-am promis. E ultima zi de pauza inainte de o luna si ceva de invatat, examene si alte treburi de rezolvat. Profit cit pot!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Monu, tare filmuletul cu rapirea din serai.. Cam scurt!

Chrisdun, pai na, ce altceva am de facut toata ziua? Eu fac cam tot ce se poate si bonus.. As aca fac bunatati!

Elisor, nu stiu de la ce i-o fi fost lui ALex rau. Eu zic ca de la prea multe combinatii in stomac de mancare. Ca tot a bagat in el...
Iar tortul la revedere, nici macar o sectiune nu mai am...

Danelutza, la care reteta te referi? Amandina? ca din asta a fost facut tortul si pus deasupra niste piersica din compot...

uite cum facui:

Blatul de Pandispan:

6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, praf copt, 1 lingura apa.

In loc de 6 oua se mai poate pune 5 oua si 1 lingura apa...

- Se pun 5 galbenusuri + 1 lingura apa si 6 linguri zahar si se bate la mixer. Praf copt apoi faina cate 1 lingura odata... Aluatul trebuie sa fie mai gros..

- Albusurile se bat spuma.

- Se pune jumate din compozitia de albus peste aluat si se amesteca usor cu o lingura de sus in jos si apoi cealalata parte...

- Se baga la cuptor.

Eu folosesc reteta asta pentru orice tip de prajitura..
Ideea este sa ai o tava mai inalta ca sa creasca bine blatul si frumos...

_
Siropul :
1 plic capuccino de ciocolata sau alt capuccino (eu folosesc cioco cu cafea) sea measteca cu apa fiarta....

Crema :
1 pac margarina
150 g zahar pudra
3 galbenusuri
3 linguri cacao
Se amesteca bine la mixer

Se taie blatul in doua, se insiropeaza, se pune crema, se pune partea a doua de blat, se insiropeaza si asta, se taie bucati, mai mari, mai mici, care cum doreste...

Deasupra eu am pus nutella topita nitel la microunde. Si deasupra mot de frisca sau altceva...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Aurasa, FELICITARI!!!! pentru bebe mic. Sa fiti sanatosi si tu refacere rapida!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monu

www.dropshots.com/day.php?userid=100122&cdate=20070309&ctime=094318" target="_blank">RAPIREA DIN SERAI

Monu mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

nu-ti este frica

Mergi la inceput

Nelia ti-am trimis PM

Beatrice cum se mai simte Alex ?
La retzeta in loc de capuccino, pot pune praf de ciocolata, ca nu gasesc capuccino ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Aurasa sa fie sanatos puiul mic.Astept sa ne povestesti si sa vedem poze.
Tdy sanatate pentru Aly si pentru tine sa ai grija cu plamanii ca nu-i de glumit. Si sotul meu acum doi ani de la o banala raceala a ajuns la pneumonie de i-am umflat kurul de injectii. Si nu mai zic ca atunci eu eram insarcinata cu Iulia si am stat cu o frica.
Acum i-a trecut Iuliei raceala si s-a imbolnavit el.....sper sa nu urmez eu.
Danelutza sanatate micutei Isabella, cam nasol cu diareea.Este racita la burtica sau de ce face asa de moale si de des.
Monu am vazut filmuletul, tare dragut, parctu.a vroiam sa ma mai uit asa vreo 10 minute numai ca este scurt si se termina repede desi l-am pus de vreo trei ori. Sa ai grija de bebe mic cu raceala. Doamne imi amintesc de Iulia care mi-a racit rau de tot la botez si nu avea decat doua luni de nici nu stiam ce sa-i dau nici eu nici medicii.
Fran eu zic sa mai astepti cu fetita si sa nu iti mai faci atatea probleme. Mai las-o cateva luni poate o sa reactioneze la tot ce te astepti tu
Nelia in ce perioada vii in tara.Te-as caza la mine dar nu am spatiu prea mult doar daca te multumesti cu o camera.....plus ca probabil o sa se nasca si bebe mic pana vii tu si nu cred ca te-ar avantaja cu doi ai mei si doi ai tai (copii )....ce zici? Noi stam la 15 kg de Bucuresti(in Afumati daca cumva cumosti)si stam la casa.
Ruxel daca nu s-a acomodat de atata timp eu cred ca nu o place deloc si asta asa o sa ramana.Daca nu a reusit sa se faca placuta pana acum nu cred ca mai reuseste. Bafta cu sofatul.....si citeste decretul si apoi fa intrebarile din cartea galbena.(aceea unde iti explica la sfarsit raspunsurile)
Elisor misto bancurile.
Patricia si eu gatesc aproape zilnic ca are alt gust mancarea proaspat gatita nu? Numai ca mie voi imi dati ideei pentru care va multumesc din suflet.
Andutzy mai scrie ceva sa stiu ca esti bine.Cum i-l mai simti pe bebe mic? Uite, ai vazut ca Aurasa este acum cu bebe mic in brate si urmam noi si toul trebuie sa fie bine da?

Mergi la inceput