Copiluti de mai-iunie 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 16
elisor spune:
quote:
Originally posted by crissu
Noi stam la 15 kg de Bucuresti(in Afumati daca cumva cumosti)si stam la casa.
Crissule 

Anca ce ma bucur sa te vad...am primit e-mailul, a doua oara a fost descifrabil 99 %, nu stiu ce s-antamplat ca n-au mai fost pb. pana acum. Am retinut ca mai ai o deplasare la To spre sfarsitul lui martie, in final vin si baietii cu tine? Ar fi chiar super.
Speram ca pana la finalul mesajului sa nu aud ca sunteti raciti, dar n-a fost sa fie, 
sa va faceti bine si sa va bucurati de weekend. Sanatate!
Bianca poate pare ea finuta, delicata, dar te asigur c-o caleste frate-su de nu mai e mult si-o sa zic c-am 2 baieti. Isi baga nasul dupa el peste tot...
As mai sta dar imi pica ochii pe tastatura, de abia am culcat maimuta urlatoare care a facut pasiune pentru "nuuuuuuuuuuuuuu". Hai la culcare Bianca, nuuuuuuuuuuuuuu. Hai sa mamnanci, nuuuuu. Deocamdata ne distram cand o auzim, dar in curand cred ca imi va scoate nervii pe nas cu nu-urile ei.
Aaaa, am reusit sa marit scaunelul de masina...tocmai in Teleorman.
Eli cu
Andreas (17.08.1998) si Bianca
(13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
quote:
Originally posted by NewMami
Loreen, distractie placuta, de abia astept sa te intorci si sa-mi spui cat de mult ti-a placut. Sper ca fetele sunt mult mai bine si ai plecat linistita in mini-vacanta.
???
Distractie placuta Laura where ever you are...
Eli cu
(13.06.2005) www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
elisor spune:
Crisule rad si eu de ce-apuc...de cei 15 kg departare de Bucuresti 
si mai 
de bancurile Gabitzei si Cristinei (CrisDun) 
faine
Eli cu
(13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
crissu spune:
Danelutza cum sa nu ma gandesc cand e a doua cezariana si nu stiu cum va fi. Vreau sa zic ca ma gandesc de 7 luni, adica de cand am rama insarcinata, cum va fi, nu de ieri de azi. Ma gandesc si la mine dar mai ales la copilasi sa fiu in stare sa am grija de amandoua asa cum trebuie.
Pupam pe Isa si dorim sa fie mai bine dintisorul decat altceva.
crissu spune:
Elisor tot nu inteleg. Poti sa razi ca face bine rasul dar eu chiar stau la 15 kg de Bucuresti. AAAaa sau razi ca le-am oferit o camera unde ar putea sta.
andutzy spune:
Buna seara!
Crissulina mica si gravidutza, nu te supara, dar nici eu nu te cred ca stai la 15 kg departare, poate mai degraba 15 km???
Trimit si revin cu amanunte despre noi
Andra
18+cu
bb2 Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
crissu spune:
Hai ca acum rad si eu......pai de ce nu zici asa Elisor.![]()
![]()
Auzi si a doua oara tot kg am scris. Asta e efectul grasimii care s-a depus pe mine.![]()
Hai va pup si noapte buna.
Mersi de pont Andutzy.
NewMami spune:
Danelutza, multa sanatate micutei. O fi vre-un virus, mai ales daca ati avut o iarna blanda o fi plin de ei peste tot.
sa-i treaca cat mai repede.
Elisor, ar trebui sa mai merg la sfarsitul lui Aprilie ptr. 1 saptamana, dar incerc sa ma fofilesc si sa scap ca n-am nici un chef. Nu-mi place si gata. Da-mi de lucru, spune-i cand trebuie sa fie gata dar lasa-ma in pace cu theoriile si proceduri si toate c... ce tine de management.Asa ca fact tot posibilul sa scap sa ma mai duc si tura doi.
Cu baietii mei vom merge la Toronto numai sa se faca frumos si mai cald, poate dupa Paste cand se naste si micuta Simonei.
M-am intalnit din nou cu ei, asta a fost partea cea mai placuta a training-ului.Tare bine ne simtim impreuna, ca sa nu mai spun de Thea careia ii merge gurita non-stop si e tare dulce.
De ce ai vandut scaunul de masina? Nu mai incape Bianca in el?
Eu la vara cand vin ii aduc lui Patrick si scaunul lui de masina (e airplane approved) iar Patrick sta tare comod in el si mai ales doarme de rupe. Prin aeroport o sa pun scaunul pe carucior, sper sa ma descurc cumva, caci voi fi numai eu cu Patrick.
Patrick inca nu comenteaza cand il pun la nani, adevarul ca e rupt de oboseala si se cere singur. I-am luat pana la urma cosul de baschet si in fiecare seara isi face antrenament-ul. A trebuit sa-l ridic deja la nivelul 3 din 5.Dupa 1/2 h si strofocat sa arunce la cos cade lat.
Am observat ca cu cat e mai obosit cu atat doarme mai rau. In weekend cand doarme si 3 ore la amiaza, adoarme si seara mult mai usor si are un somn mult mai linistit.
De vre-o cateva zile mananca tare rau. Numai banana vrea si paine cu branza. Si de la daycare mi-au spus ca nu prea mananca.
Well, isi va reveni el, ce sa-i fac ca cu forta nu-i bag pe gat.
Lasa fata in pace ca trebuie sa fie si baietoasa. Bun instructaj ii face Andreas.
Tare greu mai e cu vacanta asta de 1 luna ptr. RO. De abia astept sa vina pastele ca voi avea atunci cel putin vineri si luni liber dar ma bate gandul sa-mi iau si joi. Cred ca vor veni la noi prietenii de la Montreal. Nu-mi vine sa cred cum zboara timpul - acum e Craciun, paste vara si iar a trecut inca un an 
NewMami spune:
quote:
Originally posted by crissu
Hai ca acum rad si eu......pai de ce nu zici asa Elisor.
Auzi si a doua oara tot kg am scris. Asta e efectul grasimii care s-a depus pe mine.
Hai va pup si noapte buna.
Mersi de pont Andutzy.
Crissusi mami de Iulia Nicola
. Foto aici
Crissu, esti mortala
, stai linistita ca nici eu n-am bagat de seama cand am citit prima data. Tot Elisor are mintea cea mai clara. Oricum a fost buna.
si mami de Iulia Nicola
. Foto