Mamici de martie - aprilie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 9
karra80 spune:
sa punem si majoretele la treaba asa preventiv ca cine stie......
Karra 39 fix MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
lilidana spune:
Fetelor,
a nascut si anail,pe 1 martie,doi baietei:Elias 2,675 kg,47cm si Simon 2,320 kg,47 cm.
(stire preluata de la mamici de gemeni).
Felicitari anail traiasca feciorasii si sa fie sanatosi!
"Numai prin dragoste inima se transforma in imn"
Florentina Roman spune:
Buna!
Sunt mamica de mai- iunie si vreau sa-i raspund Rebianei in legatura cu spit Filantropia.
Eu am fost acolo internata vinerea trecuta(ptr cerclaj) si am stat la reanimare, impreuna cu fetele care nascusera prin cezariana. Toate avusesera camasile lor inainte de nastere, care dimineata erau un pic patate de sange si de ce substante mai folosisera ei(iod),iar dupa au imbracat camasile sau pijamalele proprii.Din ce am vazut eu, in afara de vata si pansamente sterile, de acolo nu-ti dau nimic altceva...
28+ si Tudor(5.07.2002)
BiancaM spune:
Buna fetelor cu burtici si cu pitici!!
La multi ani Carmen94!! Sa iti dea Dumnezeu sanatate si bucurii cat mai multe, sa ai o sarcina usoara pana la sfarsit!!
ElenaGiulia, imi pare rau ca ai probleme,sper sa le rezolvati cat mai repede!
Si acum raportul; bebe se misca toata ziua, nici nu trebuie sa-mi mai fac griji sa-l monitorizez, ca are ea ggrija sa-mi dea de stire. Ieri am spalat si noi husele de pe carucior si de pe scaunelul de masina. Azi urmeaza hainutele si toate celelalte pentru bebe. Sambata am montat si noi patutul, si i-am facut si poze(le-am pus in album).
Incep sa mi se umfle si mie mainile incet, incet. Cred ca zilele astea o sa-mi dau verigheta jos, ca mai tarziu nu o sa o mai pot scoate deloc. Dureri de spate am asa cate 2-3 zile dupa ce prind o zi cu activitate prin casa. Daca stau lungita imi mai trec putin.
Alte noutati nu mai am,asa ca va las la somnic, iar eu ma duc la treaba!
Somnic usor, cu vise placute!!
Aaaa, legat de vise, am visat azinoapte ca nascusem un baietel si era micut dar fortos si sugea cu putere. Si mai era si smecher, sugea de la ce san voia el, nu de la care ii dadeam eu. Cert e ca m-am cam speriat nitel si m-am rezit cu gandul ca ' aoleu ce ma fac ca eu am numai hainite de fetita, nu am nimic pentru baietel?!'
Mi-a trecut cand m-am dezmeticit si mi-am dat seama ca visasem.
35fix
Bebica al nostru e
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1
gabdyd spune:
Cria am vazut la stiri despre incendiul din Sacele. Cat de grav e? Am si eu o prietena care sta in zona aceea, nu am reusit sa iau legatura cu ea, sper sa fie totul ok.
Diana 31+, mami de Julie , 14.11.2003
tzuna spune:
REBIANA- la Filantropia nu au camasa sa-ti dea nici ca sa nasti deci iti tb cel putin 2. Sau una cu care nasti dar daca iti fac epiziotomie e greu sa porti pijama dupa.
Trebuie sa ai tu si vata si tampoane sterile de tifon si absorbante...
Sa raspund si fetelor care m-au intrebat de alaptat. Nu-i dau completarea cu biberonul pentru ca exact de asta nu suge bine la san. In maternitate au invatat-o cu biberonul si ea oboseste la san. Asa ca o pun la san cat pot de mult, ea adoarme, o mai trezim si la final ii dam completare tot laptic de-al meu cu o lingurita mica de silicon. E foarte cumintica si nu ne e greu sa-i dam asa. Plus ca eu sunt optimista ca in curand va manca singurica si vom scapa de sterilizat pompa, recipientele, linguritele.... Acum sa vedem. Am o gramada de lapte si asta afara sa fac ecva in mod deosebit. Nici ceai special nu am baut.
Sunt in continuare ingrijorata ca nu am medic pedoatru pentru copil. Daca stiti unde pot gasi un medic bun in zona Titan va rog mult sa-mi spuneti. Maria are azi 6 zile si de cand am iesit din spital nu a mai vazut-o nici un medic. Nici nu stim daca a luat in greutate. De udat scutecele le uda si are si mai multe scaune pe zi dar nu ma pot baza doar pe asta.
Poate proaspetele mamici ma ajuta cumva.
Doamne ajuta pentru cele ce nasc zilele astea. Va pup fetelor. Si sunt alaturi de voi cu gandul.
raluca22 spune:
Buna fetelor!
CARMEN!
ANAIL sa-ti traiasca puiutii,sa fie sanatosi!
Bebitul meu nu vrea sa iasa ,asteptam in continuare pana joi cand merg la spital.
40+,Robert Andrei
Selene spune:
Buna seara!
Azi am ajuns si noi acasa! Am stat putin mai mult in spital dar totul e bine.
Sa va povestesc pe scurt - miercurea trecuta, pe la 1:30 dimineata mi s-a rupt apa si dupa ce am facut baie si m-am ras am plecat la spital. Aveam doar dilatatie 1, dureri nu prea erau. Pe la 4 mi-au pus perfuzie pentru dilatare, in jur de 5 a venit si dr. la mine.
La 8:00 a sosit Maria Alexandra cea grabita, la 37 saptamani si 5 zile. Am nascut foarte usor si foarte repede, poate si pentru ca cea mica a avut numai 2690 g.
Va scriu mai multe amanunte saptamana asta!
Astazi a fost cuminte, a dormit aproape tot timpul. Sa vedem ce ne asteapta zilele urmatoare .
tuturor si a doresc o nastere cat mai usoara si bebelusi cuminti, sanatosi si mancaciosi!
p.s. Le rog pe cele care se ocupa e listuta sa treaca si lungimea - 49 cm.
37+
AMR pana apare martisorul...
RaisaFudulu spune:
Selene bine ai venit ....ma bucur ca sunteti bine si tu si fetita ta....poate ne pui si poze sa o vedem
Tzuna felicitari cum a mai zis cineva esti cea mai activa mamica...intri atat de des si ne-ai oferit foarte multe informatii folositoare
Fetelor ce liniste e pe forum....dormiti toate...eu am amortit de tot in pat si am plecat la o mica plimbare prin apartament
Diana 34+ cu RAISA-MARIA
RaisaFudulu spune:
Uitasem Anail felicitari si bine au venit pe lume flacailor tai ,
Diana 34+ cu RAISA-MARIA