Mamici de martie - aprilie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 8
ioanaradu spune:
dianiana sa stii ca nici la cei care aduc aur "la comanda" nu e cu mult mai putin gramul. pretul se invarte undeva pe la 520-550 mii/gr. aveam pe cineva care aducea la noi la serviciu, o voi intreba in seara asta cam care mai sunt preturile si te anunt.
39+ Matei Stefan
poze
madybulancea spune:
Buna seara fetelor ! Sunt la servici si stau si citesc comentariile voastre de pe forum. Suna bine, nu?!!!...STAU la servici...:) Nu va faceti griji...nu sunt mady ci sotul ei ...:)
Imi place ce faceti voi aici, discutii, dezbateri ...enervari...de toate. Sincer felicit persoana care a avut aceasta idee dar si pe toate fetele care isi aduc contributia aici. Felicitari tuturor prospetelor mamici si mult curaj si noroc viitoarelor mamici.
Pt gabdyd: ai perfecta dreptate ca noi uneori exageram, de fapt greseala noastra este ca ne varsam nervii din "oras" pe voi acasa. Dar...exista mereu un DAR....uneori profitati prea din plin de momentul in care va aflati. Si cu ce te supara daca explici de 2 ori acelasi lucru sotului? Poate vrea sa inteleaga exact ce vrei tu de la el ca sa nu faca vre-o traznaie. Oricum pe aceasta tema a fost, este si va fi un "razboi" permanent. La noi in casa eu am o singura regula: ce e valabil la femeie e valabil si la barbat....si invers.
Oricum va doresc NUMAI FERICIRE! boci+bb frumusica
roxanici spune:
quote:
Originally posted by gabdyd
Roxanici ai idee daca pot sa imi schimb userul? Nu sa imi fac altul doar sa schimb denumirea la asta. Am dat de acelasi user prin alte parti, folosit de alte persoane, si nu vreau sa existe nici un fel de confuzii.
Diana 31+, mami de Julie , 14.11.2003
Diana, din pacate nu poti schimba username-ul decat facand unul nou.
Dar este cert ca userul gabdyd este unic, sau teoretic asa ar tb sa fie. Nu stiu unde ai mai vazut tu username la fel, dar daca vei cauta aici pe forum la sectiunea Membri (menu-ul din stanga) vei vedea ca este doar unul singur
roxana 37+ cu Rares Teodor
carmen94 spune:
fetelor,va multumesc mult ptr.urari!
eu abia acum m-am trezit.la noi e ora 11.m-am trezit putin trista ca e prima aniversare a mea care o sarbatoresc departe de parinti,sora,nepoata......nu ca as fi eu tare mamaoasa,dar se simte distanta mare.
mi-am revenit cand am intrat pe forum si am vazut atatea urari!
va multumesc inca o data!
ElenaGiulia..............imi pare rau ca treci prin asemenea momente,dar cum au scris si fetele,incearca sa ignori situatia.poate e si el stresat de venirea bebelui,poate se gandeste la responsabilitatile ce vor urma.......
tzuna............si eu am probleme cu hemoroizii.eu am incercat cu crema de galbenele si biter suedez.nu s-a retras,dar macar nu ma mai doare si nu ma mai jeneaza asa tare.
multumesc si eu fetelor care ne-au scris despre alaptare.sunt informatii utile.
fug acum sa fac ceva de mancarica!sper sa mai pot reveni azi,sa mai bag un ochi pe aici.
Carmen 33cuDarius
roxanici spune:
Sori, foarte multe informatii ne-ai dat si sper sa ne ajute pe fiecare in parte
roxana 37+ cu Rares Teodor
gabdyd spune:
Mersi Roxanici, pentru lamuriri, nici eu nu credeam ca se poate dar am zis sa intreb pe cineva mai avizat. Nu ma refeream la forumul nostru, am gasit acelasi user pe alte siteuri, unde am vrut sa il am pe acelasi si era deja luat. Asta e, nu pot sa renunt la el acum.
Madybulancea, adica sotul, uite unde era spionul nostru
E dragut ca ne citesti, asta inseamna ca iti pasa, sper, pentru ca varianta cealalta nu e la fel de draguta.
In primul rand, cum iti dai seama cand profitam prea mult de situatia in care ne aflam? Obiectiv, vorbind, nu aveti cum sa treceti prin asa ceva (avantaj si dezavantaj in acelasi timp). Am vazut la niste cursuri Lamaze cum il faceau pe barbat sa simta cat de cat prin ce trece o femeie insarcinata, i-au pus o vesta cu burta, de 10 kg, l-au strans bine in corset ca la noi plamanii sunt ingramaditi in perioada asta si inca o perna mai jos de buric ca sa simta presiunea asupra vezicii... haios, dar nu suficient de expresiv. Pe langa asta cred ca trebuiau sa ii mai dea cel putin suplimente hormonale si o tona de sare care sa ramana in tesuturi si sa determine umflarea lor.
Nu stiu de Mady, sau altii, dar eu pe langa faptul ca imi plac discutiile directe, urasc manipularea... Nu imi place sa profit de nici o stare, imi place sa fim sinceri si sa recunoastem deschis prin ce trecem. Si macar in familie sa fim noi insine. Daca tocmai acasa trebuie sa joci teatru atunci ...
Ce e valabil pentru femeie e valabil si pentru barbat... ar fi grozav, dar nu e posibil in perioada de sarcina. Nu am facut eu regula, asa am fost creati.
Ne mai poti spune si cate altceva despre ce simte un barbat in timpul asta? Ar fi foarte util de stiut, pentru ca da, e adevarat ca si noi avem tendinta de a exagera si de a vedea probleme si acolo unde nu sunt.
Mihaelaaa spune:
quote:
Originally posted by gabdyd
Am vazut la niste cursuri Lamaze cum il faceau pe barbat sa simta cat de cat prin ce trece o femeie insarcinata, i-au pus o vesta cu burta, de 10 kg, l-au strans bine in corset ca la noi plamanii sunt ingramaditi in perioada asta si inca o perna mai jos de buric ca sa simta presiunea asupra vezicii... haios, dar nu suficient de expresiv. Pe langa asta cred ca trebuiau sa ii mai dea cel putin suplimente hormonale si o tona de sare care sa ramana in tesuturi si sa determine umflarea lor.
...ce idee buna...
Probabil de aia sotul meu nu are "toane"...ca si el are burta de parca ar fi gravid in luna a 9-a...(fara exagerare...ca acum cateva zile ne-am masurat burtile si avem amandoi la fel....111...la aceeasi inaltime!),asa ca si organele lui sunt la fel de inghesuite ca la mine acum!
Inseamna ca stie cam cum ma simt eu....mai putin partea cu hormonii!
Mihaela35+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
sherbi spune:
fetelor cucuietelor, astazi nu se anunta niciuna gata de nascare?
se pare ca majoretele nu si-au facut treaba astazi...
e trist asa, fara evenimente...
pt. cele care au DPN in perioada asta: haideti fetelor, va asteptam cu vesti bune! bebici care va lasati asteptati: treceti afara, ca a venit primavara!
35+ bb david
violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album
cria_bv spune:
Mai Diana ce dreptate ai tu!
Sori multumim frumos pentru informatii, pentru mine sunt foarte utile.
Nu se mai anunta nici un un bebe azi? Eu pun majoretele la treaba
Azi am fost sa-mi fac buletinul, nu va doresc sa ajungeti pe la evidenta populatiei, coada, mirosuri, nu te baga nimeni in seama poti sa cazi pe acolo. Am stat vreo 4 ore la coada, da nu te lasa nimeni in fata. Asta e Romanie plai de dor.
Cria32+ cu Vlad
karra80 spune:
Ce mai fac fetele?Ati parasit toate forumul?Nici o noutate nimik?Hai ca de 2 zile numai avem nici o surpriza.....asa ca ar fi cazul.....
Raluca22 numik? nici o veste? flacaul tau se lasa asteptat .....
Eu am facut putzina curatenie in bucatarie , baie si hol...ca maine vin ai mei in vizita si desi amma zicea sa las ca ma ajuta ea parca parca ceva m-a impins de la spate....nu ne-am agitat prea mult da acuma suntem obosite de numa...am facut si o care ne-a molesit si mai tare...abia astept sa am pun in pat sa incercam sa ne odihnim desi asta mica acuma isi incepe exercitiile
si o noapte cat mai buna la toata lumea
Karra 39 fix MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos