Mamici de martie - aprilie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Selene, bine ai revenit printre noi, te asteptam cu multe detalii despre bebe.

Anail, felicitari si multa sanatate si noroc puiutilor tai. Nu mai intri pe la noi, dar poate iti transmite cineva gandurile noastre.

Tzuna, chiar asa, esti momentan singura care se mai "intereseaza" de noi . Restul mamicilor sunt cu totul acaparate de comorile din patutz. Oare asa o sa facem majoritatea, o sa ne vedem de copilasi si nu o sa mai intram pe forum?!

roxana 37+ cu Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Diana imi pare rau da nu stiu nimic de incendiul din Sacele, daca aflu ceva te anunt.

Felicitari Anail sanatate si sa te bucuri de baieteii tai.

La capitolul maini umflate subscriu si eu, deja nu mai port verigheta si ma dor si incheieturile mainilor. De spate nu mai zic si in plus in seara asta am experimentat si o durere nasoala de burta, ceva ce nu am mai simtit pana acum. Gata ma duc sa ma culc.
Noapte buna! Si majorete pt fete.

Cria32+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

salutare fetele !
sint o mamica de mai-iunie 2007, dar am nevoie de o lamurire privitoare la acordarea concediului pre si post natal. care este perioada exacta, de la ce virsta a sarcinii se acorda, ca sint total nelamurita si parerile doctorilor la care merg sint complet contradictorii?
eu intru in sapt 28 zilele astea si as vrea sa ma lamuresc cit mai repede cu aceasta problema.
sa stiti ca urmaresc cu mare interes subiectul vostru, este super sa citesti ceea ce ti se poate intimpla miine.
aveti grija de voi si puiutii vostri,
IULIA

26+ cu bebe FLORIN MARIO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Fetelor va multumesc mult de tot la toate ca santeti alaturi de mine,sfaturile si parerile voastre m-au ajutat enorm chiar m-ama mai linistit si sper din suflet ca o sa fie bine pana la urma,o sa va anunt daca se schimba ceva,dar sa stiti ca m-ati umplut de energie pozitiva si imi e tare bine m-am degajat de tot si de toate nu ma mai intreseaza nimic doar eu fetita si bebe din burtik.
Va !!!
34+ARTHUR

Wolf Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

SELENE bine ai venit acasa....sa-ti traiasca printesa MARIA ALEXANDRA sa creasca mare si sa va puteti bucura de ea, sa fie sanatoasa si cuminte si mancacioasa.....multa bafta in rolul de mamica.....si te mai asteptam eventual cu vesti si niste pozici sa-ti vedem comoara.

Karra 39 fix MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Neata fetelor,

Haideti la o cafea cu lapte sau un ceiut.

Incurajari pentru fetele care nasc azi.

Cria32+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

'Neata

Am fost ieri la echo si bb e bine, e in continuare intors si are 2410 grame. Speram ca pana la nastere sa mai puna un kg.

Iuliaraila - concediul pre si post natal treuie sa aia impreuna 126 zile. Le poti imparti cum vrei tu dar trebuie ca dupa nastere sa ai minim 42 zile de postnatal pana a intra in CIC. Nu e oligatoriu sa iei toate cele 126 zile. www.desprecopii.com/info.asp?id=247" target="_blank">Aici gasesti legea.

kiss

35+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata,
astazi ne-am trezit cu noaptea in cap ... de foame . deci va invit la lapte cu cereale.
ieri am cam facut exces de zel(piata, mancare ... si altele) si azi chiar ma simt super-obosita asa ca voi lenevi toata ziua . se pare ca bb matei tot nu are de gand sa se arate asa ca in continuare asteptam ...
pupici pe burtici!

39+ Matei Stefan
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

neata

felicitari Anail si refacere rapida
astazi mergem si noi la control sa vedem cum mai stam

Alexa37+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Hop si noi!
Mergem astazi la control sa vedem ce si cum sta treaba.

Tocmai ce ne-am trezit si ne-am si infipt in figider .tot lapte cu cereale am mancat ca altceva nu m-a tentat nimic.

Acum stau la o gura de cafea asa ca daca doriti o impart cu voi.
la burtici

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 37+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput