Mamici de martie - aprilie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Si noi ne-am trezit

Se pare ca meniul diminetii este compus din lapte cu cereale...asta am mancat si eu ca altceva nu mi-a facut cu ochiul si andra o gurita mica de cafea as vrea si eu ........acum ma duc sa ma mai tolanesc putin in pat ca mi s-a intarit burta de tot

Azi noapte nu am dormit prea bine...pra multe drumuri la baie..m-am saturat...pana si al meu se plictisise azi noapte de cate ori m-am dus...saracul tresare de cate ori ma ridic sa nu cumva sa-mi fie rau si sa nu-l anunt...este ca marea majoritatea barbatilor fricos si panicos in acelasi timp

Va doresc o zi frumoasa

Diana 34+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

'Neata buna!

Cu scuzele de rigoare si intarziere doresc sa urez "La multi ani MIHAELA SI CARMEN!, sanatate si bebelusi sanatosi, papaciosi si cuminti.

Noilor mamici le doresc multa, multa sanatate si sa le creasca micutii mari si sanatosi!!!

Noi suntem cam adormiti azi, sper sa nu ne prinda vreo draguta de raceala pentru ca ne simtim ciudat. In rest puiutul meu isi continua reprizele de sughit si intinderile, lovirile si intoarcerile de zi cu zi. Cu toate ca se "foieste" mult in burtica, cred ca nu s-a asezat cu capul in jos, dar mai are timp...cred.

Tzuna iti multumim ca ne mai incurajezi pe noi cele ce suntem la prima experienta de mamica. Imi prinde bine sa mai aud ca poate fi si bine si nu chiar asa stresant. Sa dea Dumnezeu sa iti fie printesa la fel de cuminte si sa pape bine ca sa creasca sanatoasa si voinica.

Va pup pe toate cu drag.

Carmen sapt 33 cu Vlad Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Felicitari Anail , multa sanatate si sa veniti repede acasa.
Iuliabraila asa cum a spus si Kiss, concediul e de 126 de zile, 63 inainte si 63 dupa nastere. Se poate compensa, adica sa iei mai mult inainte si mai putin dupa, sau invers, dupa cum vrei tu si la indicatia medicului, dar obligatoriu trebuie sa faci din el 42 de zile dupa nastere. Dr. meu de familie a spus ca il poate da de la 30 de saptamani. Daca nu te simti bine poti sa stai in medicale pana atunci (concediu de risc maternal). Eu am cerut sa-mi dea de la 1 martie, aveam atunci 31 de saptamani, inca nu am fost sa il iau dar mi-a spus la telefon ca imi poate da. Astept sa merg la control la ginecolog si la ecograf, si am sa ma duc la medicul de familie abia dupa.
Am inteles ca majoritatea medicilor de familie cer sa mergi intai la ginecolog si sa iti dea el recomandare pentru concediu, dupa care medicul de familie elibereaza certificatul.
Iar in legatura cu prima de la angajator , reprezentand un salariu mediu pe unitate, nu asteptati sa va spuna el ca nici unul nu vrea sa o dea de la sine. Faceti cererea, intemeiata pe prevederile art. 51, lit. c - parca, din Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel National pe 2007-2010 si daca nu vor sa va plateasca ii puteti da in judecata (aveti 3 ani pentru asta).
Prima asta e de mult prevazuta dar pana acum era un salariu de baza nu un salariu mediu.
Mai mult, cel putin 6 saptamani angajatorul e obligat sa compenseze diferenta dintre indemnizatia de concediu si salariul avut la data nasterii, tot in temeiul contractului colectiv.
Subscriu si eu la un 3in1 si un coissant.
Va

Diana 31+, mami de Julie , 14.11.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vcarmen spune:

salut
am venit si eu la raport dupa 2 zile de stat in pat . dupa ce in week end am facut pe viteaza si am fost la mama in vizita,de luni nu mai pot de spate si burtica ma doare f rau cind stau in picioare sau pe scaun. daca stau pe pat parca mai trece un pic durerea, dar ma doare umarul in care ma spriojin si tot asa. cum o dau tot ma doare ceva.
despre miini unflate nu mai zic si nici de picioare.noroc ca mai o sptamina. dar parca mi- se face frica si de nastere.m
ma incearca niste trairi f ciudate acum sunt vitaza , acum mie frica .

voi treceti prin asa ceva sau numai eu sunt labila ?

vreau sa felicit toate mamicile. nu mai stiu pe cine am felicitat si pe cine nu, asa ca vreau sa fac o urare colectiva.

FELICITARI TUTROR MAMICILOR SA CREASCA PUIUTII MARI SI SANATOSI.

Ce mai faci OANA Stefana? nu te-am mai gasit pe forum.

Andra tu cind bei cafea nu se agita bebita.? eu am incerca sa beau o gura si in citeva minute bebe facea gimnastica in foorta. nu stiu ce sa spun poate a fost si pe fond nervos(v-am zis ca nu stau bine cu capu) adica sa se fi miscat ca asa vroia el si eu sa tremur ca din cauza la cafeaua mea. oricum te pup

va pup pe toate fetelor si cum imi trece spatele mai vin la calculator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Am pus pe grupul din yahoo contractul colectiv de munca unic la nivel national si in .doc si in .pdf.
http://groups.yahoo.com/group/martie_aprilie_2007/files/

Diana 31+, mami de Julie , 14.11.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vcarmen spune:

am uitat
LA multi ani CARMEN SI MIHAELA si din partea mea cu scuzele de rigoare pt intrziere,dar ca sa ma iertati va pup

scuze si pt ceva exprimari gresite pe acolo dar m-am luat cu graba si nu am mai recitit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Of of of sunt gospodina fara sa vreau Am uitat sa pun furtunul de la masina de spalat in wc si a curs toata apa pe jos Asa ca a trebuit sa sterg pe jos in baie si pe hol (de doua ori).

kiss

35+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salutare , si ,

in primul rand
Felicitari anail!

Noi raportam o noapte dormita, dar m-am trezit tot obosita
Cred ca desi fac pe viteaza, nu stau asa de bine cum imi imaginez

In plus, ieri seara m-am pus sa calc cateva hainute, pentru mine si pentru tati, care pleaca azi in Amsterdam si mai vine duminica intr-o "vizita de lucru"... si cum fierul de calcat nu e tocmai micut, si mai intra in el si cam un sfert de litru de apa, a fost suficient de greu incat dupa vreo 2 haine sa imi provoace contractii... nedureroase, dar daca pana acum le mai treceam cu vederea, de data asta trebuia sa ma asez pe fotoliu la fiecare, sa stau pana imi treceau...

Eu o sa "trag chiulul" de pe forum vreo 3 zile, maine plec la un team building cu colegii la Poiana Brasov (nu sunteti nici una de pe-acolo? ). Sper sa iau aer curat, sa il oxigenez bine pe , si sa ma intorc ceva mai "treaza" si mai cu chef de viata decat ma simt in momentul de fata... ca in rest n-o sa fac probabil mai nimic, poate o sa fac poze restului echipei

Si chiar asa fetelor, mai anuntati-va la nascut
Eu va incurajez cum pot

Va las, ca m-am intins destul

Diana 33+ cu Mihai-Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna dimineata!

Felicitari noilor mamici!
Eu nu am mai scris nimic de vreo doua zile, dar am citit tot ce ati scris. Nu mai am stare, cum zicea si Elpower acum cateva zile, nu mai am rabdare si la asta se adauga si insomniile si mancarimile si sentimentul de singuratate( eu sunt la Constanta, sotul meu e acasa la Tulcea) si va imaginati ce pui de depresie se instaleaza. La mine ca la nimeni, depresie prenatala in loc de postnatala.

gabdyd, multumim pentru informatii. Pe mine m-ai scutit de o cautare, imi propusesem zilele astea sa vad unde sunt articolele respective.

kisstherain, ai grija, am o prietena care a nascut dupa ce a strans apa din casa (i se sparsese caloriferul).

diana_jors, petrecere frumoasa la Poiana Brasov, cu siguranta o sa te simti bine.

Plec sa fac un dus, poate ma mai inviorez dupa insomnia crunta de azi-noapte.

38 + Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelac spune:

buna fetelor,
Gabdyd,te rog spune-mi si mie cum fac sa citesc ce ia pus pe yahoo,am incercat dar nu am reusit sa i ntru in files.nu ma pricep dar poate nu te deranjez si ai timp sa-mi spui cum sa fac.mersic.
si sa punem si majoretele la treaba:.
poate cine va ma poate ajuta:
ultima data cand am fost la ecografie adica marti 27 febr aveam urmatoarele masuratori:DBP=85mm,LF=62mm,CA=272mm,concluzia=32-33 sapt.nu mai inteleg nimic caci eu stiam ca trebuie sa am 33-34.ma pote lamuri cineva?

Mergi la inceput