Mamici de martie - aprilie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 12
cria_bv spune:
Andra si Alexa bafta la control azi.
Diana_jors o sa fie fain in poiana desi nu mai e zapada, pe mine ma relaxeaza oricum peisajul.
Cria32+ cu Vlad
karra80 spune:
IONELAC...vezi linkul asta http://babymed.com/tools/ultrasound/third%5Ftrimester/ aici poti verifica masuratorile care ti le-a dat medicul....vezi si greuta si tot
Karra 39+ 1 MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
kisstherain999 spune:
Sper sa nu nasc chiar acum sa mai stea bb macar doua saptamani.
Dar ca sa completez tot tacamul mai fac rapoarte pt serviciu prin tel si mail. Nu am vorbit la tel in viata mea cat am vorbit azi (am doua ore in continuu)... si ziua nu s-a terminat
kiss
35+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
roandre spune:
Vin si eu cu cateva vesti despre Eliana si pinguinii ei.
Eliana este ok si pinguinii la fel. Au scazut putin in greutate dar de acum se asteapta sa creasca. Ea e ok, o tin putin firele de la epiziotomie dar probabil astazi i le va scoate si va fi ok apoi (dupa ce ti se scot firele nu mai ai parca nici o durere...hehehe).
De astazi s-ar putea sa-i aduca baietelul mai mare, Mihai in salon cu ea.
Ii e putin greu cu muls-alaptat dar va trece si peste asta. Altfel ea zambitoare si vesela ca de obicei.
Va mai sta si saptamana asta in spital asa ca sper sa ajung sa-i cunosc si eu pinguinii zilele astea si va mai spun noutati despre ei.
Pupici, felicitari proaspetelor mamici si nasteri usoare celor ce urmeaza sa devina mamici!
dallina spune:
Buna fetelor, acum ne-am trezit si noi fiindca azi noapte am avut momente de cosmar.Cum nu am reusit sa imi gasesc o pozitie confortabila in pat m-am ridicat in fund si am stat asa cateva minute bune, ma uitam la sotul meu care dormea asa de bine si...am izbucnit intr-un plans de mama focului de nu m-am mai putut opri.Nu am mai patit asa ceva, m-a apucat o frica ca nu o sa-l mai vad dupa ce nasc si ca nu o sa apuc sa-mi vad bb si familia si prieteni si ca poate astea sunt ultimele mele zile printre cei dragi si eu mi le petrec in mare parte singura.Ce sa fie oare?Depresie?Ganduri morbide ca astea nu am mai avut si partea proasta e ca acum m-au lovit iarasi.De ce mi-e asa de frica ca o sa patesc ceva? A mai trecut ccareva prin asa ceva?
Imi pare rau ca aduc vorba despre asa ceva dar nu prea am cui sa-i impartasesc problemele mele caci sotul il vad seara cand vine si il pup dimineata cand pleaca in rest sunt singura cu mici exceptii cand mai vin prietenele in vizita.Pana acum nu aveam probleme de acest fel dar acum nu stiu ce s-a intamplat.
Va pup si va multumesc ca ma ascultati.
32+cu bb
paxela spune:
am revenit de la doctor
totul e bine , am luat fix 12 kg , pulsul meu e cam mare dar oricum era ceva mai micut ca data trecuta
bebeline e pozitionata bine , pana acum era perfect,dar sa intors, pana acum era stanga si acum e dreapta,si cica ar fi mers mai usor nastrerea daca era pe stanga, oricum e cu capul jos asa ca e ok
initial ma luase cu " gata e ultima vizita aici, de sapt viitoare restul le facem la spital" eu ii zic ok , "deci miercuri ne vedem acolo" concluzioneaza ea, "eu sunt de garda pe 13 si pe 17, dar 13 e marti, probabil o sa incercam sa vedem ce face pe 17, dar oricum veniti miercuri la spital sa vedem"
si dupa ma suie pe masa si schimba versiunea, " ne vedem marti, daca e cava oricand inainte ma sunati", oricum dupa fata ei si felul cum vb sa inteles ca nu as apuca ziua de marti
asa ca in caz ca va vrea sa stea, pana marti , vom incerca atunci o provocare, fara sa insiste prea mult
asa ca in cel mult 6 zile imi voi tine comoara in brate
Alexa37+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006
diana_jors spune:
Paxela: stai linistita, eu una sunt nascuta marti 13, si ma consider norocoasa
dallina: am avut si eu vreo 2-3 zile de ganduri negre, dar mi-am adus aminte ca nu fac bine lui bebe, asa ca le-am alungat repede. Stai linistita, o sa fie bine, DD o sa aiba grija de noi toate... ca sa te incurajez
Diana 33+ cu Mihai-Alexandru
Lumi_Nag spune:
burtici si mamici!
Dallina, eu am patit asa. M-a apucat plansul si i-am zis sotului meu ca am senzatia ca eu nu o sa-mi vad copilul vreodata. Si ca daca ar fi probleme la nastere sa salveze copilul pentru ca eu as muri oricum daca as ramane fara bebe, iar el ar ramane fara amandoi.
Nu stiu ce m-a apucat dar el m-a luat in brate si mi-a zis ca tropaie cam tare hormonii si are el ac de cojocul lor si a mai zis ca ma uit cam mult la televizor pe Discovery si Zone Reality
De a doua zi am uitat toate gandurile negre pentru ca si el a fost foarte atent si ma alinta tot timpul de atunci. E un scump ....
Asa ca draga mea eu cred ca sunt stari normale care vin si trec pentru ca nu se poate sa fie asa o coincidenta. Ca si cu visele ca am nascut.Cred ca toate am visat ca am nascut.Eu cel putin visez de 2-3 ori pe saptamana.Sunt starile gravidei nu? Hai te ca te-am zapacit.
Kiss, parca ma vad cum faceam si eu ca tine
AMR 4 zile
It's easy living with eyes closed
arissa spune:
dallina, iubita, da, eu trec prin stari din acestea. Mai sus m-am plans putin, desi m-am ferit sa descriu in termeni prea sumbri. Si dupa ce am scris mesajul, am tras un bocet si apoi m-am apucat sa caut pe net info despre depresia in sarcina, desi nu cred ca e chiar depresie ceea ce simtim noi, sunt stari relativ normale de graviduta speriata de necunoscut.
Poate ar fi bine sa-i spui totusi sotului tau cate ceva din ce simti, o sa te ajute. Eu l-am sunat pe al meu, i-am bocit la telefon si acum m-am mai linistit.Uite un de la mine si o sa te simti mai bine.
38 + Maya