Mamici de martie - aprilie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 6
karra80 spune:
Ionelac eu am patutz din acela de la baby care pliant gen tarc si la el nu se potriveste de ex lenjeria cu laterale asa ca am cautat si am gasit intr-un magazi in Petrosani unde sunt parintii mei ceva cre sa se potriveasca...la dimensiuni....110x75 si e putzin mai mare si numai bine pot baga cearceaful sub saltelutza.....chiar acuma am vb cu mama sa-mi mai i a inca o culoare diferita ca vad ca si materialul e bun....in rest si aici la TM am vaz prin mag unde sunt produse pt bebelusi, patutzuri , etc....
Noi am fost la plimbarica si acuma am obosit...o sa pun niste poze ca am aranjat patutzul si i-am cumparat la printesa un purt bebe sa o scot din spital care sa se potriveasaca cu cosuletzul verede ca aveam deja unul roz dar nu mergea prea bine cu vrerde asa ca.....
Karra 39 fix MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
sherbi spune:
IONELAC - eu am gasit lenjerii de patut extrem de frumoase la MOTHERCARE (in Dorobanti) si in magazinele MINIBLU.
Cele din Mothercare sunt ce-i drept cam scumpe, dar le poti da idei celor care vor sa-ti faca cadou de nou-nascut, mai ales ca se vand separat componentele (paturica, cearsaful de pat, aparatoarea etc.)
mai poti incerca la BABYEXPO, care va avea loc pe 22-25 martie la romexpo, daca mai ai rabdare pana atunci.
in CORA, CARREFOUR sunt numai uratzenii, mai degraba iti cumperi un material frumos si iti croiesti una pe placul tau.
sper sa-ti fi fost de ajutor!
35+ bb david
violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album
RaisaFudulu spune:
Karra vad ca patutul tau astepta comoara de fetita....totul arata asa frumos si costumasul ala roz este foarte dragut.....sa nu mai vorbim de portbebe pe care l-ai asortat cui caruciorul...vrei ca fetita ta sa fie sic din primele zile de viata
Frumos totul acum decat bebele sa se hotarasca sa vina ca ai totul pregatit
Diana 34+ cu RAISA-MARIA
karra80 spune:
RAISA sa speram acuma stam si asteptammmm...parca vad ca o sa se cam lase asteptata domnisoara mea.....
Pupici si tie
Karra 39 fix MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
suzy78 spune:
Buna fetelor,
TZUNA - pentru hemoroizi sunt supozitoare HEMORZON - trece in cateva zile....si mie mi s-a facut....cum a apasat bebe pe intestin
LA MULTI ANI! CARMEN94, si tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi tie.
ELENA GIULIA - nu stiu sa-ti dau un sfat .....pot doar sa spun ca doar purtand o discutie cu el se poate rezolva.....tu trebuie sa nu te stresezi din cauza problemelor....o sa se rezolve ele in timp....cel mai important lucru in momentul de fata esti tu cu bebe din burtik....pe care nu trebuie sa-l agiti si fetitele tale....
SUZY78, mamica lui Nicolas Mihai 7 zile la ora 18.35
ralualexandrei spune:
Carmen94 La multi ani sa ai parte de bucurii si sanatate!
Eu am avut treaba pana acum asa ca m-am multumit doar cu cititul mesajelor voastre.
Elena nu-ti mai face sange rau cred ca al tau sot e doar speriat,si al meu a avut asa o perioada,cand eram gravida cu primul copil,insa i-a trecut,incearca sa nu pui la suflet chiar daca iti e greu,insa e doar o faza.
Fetelor Tzuna ii da cu linguritza lui bebe ca bebe sa nu se obisnuiasca cu biberonul ptr ca apoi va refuza sanul,nu va lasati pacalite de faptul ca sunt mici ,pe cat sunt de mici pe atat sunt de smecheri.Eu la Robert tot asa i-am dat completarea,cu linguritza si asta a fost motivul.
Ioana las-o mai moale fetita si piata si facturi platite??...sau poate vrei sa ne faci vreo surpriza?
Tzuna eu hemoroizii mi tratez cu tinctura de afine,tamponez zona si Hemorstop unguent, ambele de la plafar,deasemeni mai fac si bai de sezut cu ceai de galbenele care ajuta si la retragerea lor si la vindecarea epitiozomiei.
la floricele si bondari si la burtici si mamici .
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 37+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Mihaelaaa spune:
Fetelor vin si eu cu o intrebare...ce as putea lua pt durere de cap?Ca deja ma doare de aseara si nu mai pot!
Paracetamol oare as avea voie?
Mihaela35+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
lilidana spune:
Mihaela,eu iau 1/2 paracetamol cand ma doare capul si imi trece.Medicul mi-a zis ca nu face rau lui bebe.
lilidana cu David-Gabriel
AMR 8 zile pana la Marea Intalnire
"Numai prin dragoste inima se transforma in imn"
lauramar spune:
MIHAELA si mie tot paracetamol mi-a dat medicul sa i-au,a spus ca e singurul care nu face rau la bebe si sanatate.
laura34+arianna
elpower spune:
MIHAELAA eu am observat ca ma doare capul atunci cand imi scade tensiunea. Si cum am renuntat la cafea de la inceputul sarcinii, ca asta ma ajuta sa-mi treaca durerea de cap, am baut un pahar de Pepsi si mi-a trecut. Acum nu stiu daca si la tine e aceeasi cauza, dar nu strica sa verifici.
ELENAGIULIA imi pare nespus de rau ca trebuie sa treci tocmai acum printr-o asa criza cu sotul. Pot numai sa-mi inchipui ce inseamna sa fii atat de departe de casa si intr-o tara cu o cultura total diferita de cea din tara natala si sa te simti privata de singurul sprijin. Dar cred ca e numai o faza prin care trece sotul tau. Stiu ca acum pare totul fara rezolvare, dar incearca sa nu mai iei totul in tragic, ci doar sa te gandesti ca e ceva pe care deocamdata nu il poti influenta in bine si se va rezolva cu timpul. Poate ca, asa cum au mai zis fetele, sotul tau e doar speriat si stii ca barbatii nu ar recunoaste asa ceva in ruptul capului. Poate ca l-a ajuns dorul de tara si de familie si, ca si tine, ar mai simti nevoia sa vorbeasca cu altcineva care ii impartaseste trairile. Cine stie, e doar o parere. S-o simti si el singur si ei, de cele mai multe ori, reactioneaza invinuindu-ne pe noi de toate relele care li se intampla. Va trece cu siguranta perioada asta grea, dar tu trebuie sa ai rabdare si sa te concentrezi asupra copilasilor. Te pup si vreau sa stii ca iti sunt alaturi cu tot sufletul!
MADA_ROZ multumim ca ne tii la curent cu ce ti se mai intampla! Mie mi-a spus o mamica despre biberoanele de la NUK ca ar fi cele mai bune. Imi pare bine ca incet, incet iti revii dupa cezariana. Despre mancare nu ai intrebat medicul pediatru sau pe cel de familie ce ai mai putea manca? O prietena mi-a zis ca nu a mancat nicio fructa sau leguma proaspete cat timp a alptat. S-a saturat in schimb de compoturi facute in casa. Acum nu mai retin exact daca le punea zahar sau nu. Si la fel si ei i se acrise de supa si de gratar, in rest nu mai stiu nici eu ce sa mananc acum, dar atunci mi-e groaza.
Va pup si iti doresc sa faci muult laptic pt bebe_roz!
Carmen, vreau sa-ti zic si eu "La multi ani si bebe sanatos!" Sa fii fericita si sa simti gandurile noastre bune alaturi de tine!
Sa pun si galeria la treaba pt cine ne mai ia prin surprindere!
Ela in 37s+2z cu Thea Ioana
AMR pana la Ziua Cea Mare