Mamici de martie - aprilie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 29
lala12 spune:
Arissa si parintii mei locuiesc in jud.Tulcea de fapt toate rudele mele sunt in Tulcea.
.
38+
(Aida)
(Laura 3 8luni)
http://new.photos.yahoo.com/datcu_laura2003/albums/
RaisaFudulu spune:
Adina nu ai reusit sa pui poze cu a ta printesa in album?
Poti sa mi le trimiti mie pe mail si le pu eu pentru tine daca vrei
diana13fudulu@yahoo.com este adresa mea
Diana
34+
cu RAISA-MARIA
arissa spune:
lala , pe pagina 17 din capitolul asta ralualexandrei explica cum se pot pune poze in albumul nostru comun. Daca nu stii parola, iti trimit eu pe PM, cu lamuriri suplimentare daca e cazul.
38 +
Maya
ghibuadina spune:
RALUALEXANDREI, ti-am trimis tie cateva poze cu printesa mea.Multumesc mult pt ajutor.Pur si simplu nu am rabdarea necesara sa fac lucruri noi, sa caut info sau altele!!Multumesc mult!!!

, de la Alexia de ziua femeiii!!!!
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA
ghibuadina spune:
DIANA(RAISA), multumesc tare.I-am trimis ralucai!!Sper sa apara in curand cateva poze in album!!
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA
lala12 spune:
Raisa ti-am trimis pozele pe e-mail caci nu am reusit sa la pun eu.
.
38+
(Aida)
(Laura 3 8luni)
http://new.photos.yahoo.com/datcu_laura2003/albums/
madybulancea spune:
Gabdyd incerc sa iti raspund eu la intrebarea legata de calc (adik sotul k l-am intrebat pe el, k e informatician): deci trebuie sa scrii la viteza 4x, iar unele dvd writere nu citesc decat dvd cu + sau cu -, deci pe ele ar treb sa scrie dvd+r sau dvd-r...vezi pe care le citeste!!!asta cu cititul dvd-urilor este o probl des intalnita...sper sa te ajute cu ceva!!!
Eu am o stare asa nasoala...nu am chef de nimik,nici sa manank nu am chef,dar treb sa pap...hai k nu ma mai plang!!!
Azi nu naste nimeni???poate ma mai inveselesc....
Mady
31+....maine facem 32 de sapt...
RaisaFudulu spune:
Fetelor imi spune si mie cineva cum se fac mucenicii?
Ma uitam la M<aruta si mi s-a facut pofta
Din aia fierti m-ar interesa
Multumesc
Diana
34+
cu RAISA-MARIA