Mamici de martie - aprilie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 28
phili spune:
buna dimineata!!!
multumim ralualexandrei si madybulancea pentru gandurile frumoase de ziua femeii,m-au facut si pe mine sa plang....desi eu nu plang asa usor.
in llegatura cu tensiunea arissa 12 e super buna ,si eu am un tensiometru de mana electronic,dar auzisem pareri si pareri ,ca nu ar fi bun nici cand sunt bateriile noi nici cand sunt slabe,dau erori,mi-am luat si de celalalt si sa stiti ca arata tensiuni asemanatoare cu mici diferente...
de doua zile am 14o,dar cea mica e 80,si au inceput edemele si la mine,si ma ingrijoreaza putin...
martutza,miercuri ma duc la medic si ii voi spune pana atunci incerc sa beau multa multa apa si sa nu mananc sarat,sa vad...iar analizele mi-au iesit relativ bine...iti doresc nastere usoara si un bebelus sanatos,frumos si mancacios!!!
pentru fetele care urmeaza sa nasca 

va pup si numai bine!!
+33
gabdyd spune:
Fetele care va pricepeti mai bine la calculatoare,
la ce viteza trebuie sa scrii un dvd ca sa il citeasca orice dvd player?
Si de ce dvd writerul meu nu recunoaste unele dvd-uri pe care cu el le-am scris???
Diana
32+, mami de Julie
, 14.11.2003
lala12 spune:
Buna dimineata fetelor!
"Va invit la un castronel de mucenici."
Pentru cele care au racit vreau sa le spun ca si eu am fost 2 zile foarte racita dar mi-a trecut repede cu un ceiut de la plafar numit "Hapciu",dupa 3 cani/zi seara nu mai aveam nasul infundat si azi dimineata nu mai aveam nimic nici eu si nici Laura ( i-am dat si ei acest ceiut).Sper sa va fie de ajutor.
Despre documentarul de care v-am scis ieri nu se poate treimite pe net dar daca reusiti sa-l gasiti sa stiti ca e cel mai bun documentar despre sarcina si nastere pe care l-am vazut pana acum si am vazut cel putin 20.
Se numeste The human body-Discovery chanel.
.
38+
(Aida)
(Laura 3 8luni)
http://new.photos.yahoo.com/datcu_laura2003/albums/
arissa spune:
Neata la toata lumea! O cafea as bea si eu.
phili , bea si ceai de codite de cirese, am inteles ca reduce tensiunea.
Raportez o noapte pe bucati, dar totusi am prins ceva ore de somn, spre deosebire de alte nopti. Mai fetelor, vad ca nu v-ati mai plans in ultima vreme de mancarimi, eu am trei saptamani deja de cand nu se opresc de nici un fel, cu nici un remediu, se reduc uneori si apoi revin in forta. Sunt plina de bube, iritatii, rani pe alocuri dar...toate pentru o cauza buna
.
lala , am vrut sa vad pozele din linkul tau, dar ...nu ai!
Azi nu naste nimeni? vad ca pentru luni trebuie sa facem galerie serioasa.
38 +
Maya
danuta_t spune:
Karra, felicitari penru Maya ! Maya, bine ai venit pe lume, sa aduci doar bucurii parintilor tai !. Refacere grabnica.
Mada_rozz, las c-o sa creasca-n greutate. Nu te mai stresa, mai ales ca bebe doarme linistit dupa ce suge de la san. N-are rost sa-i dai lapte praf. Daca totusi trebuie, mai bine te interesezi ce lapte praf i-au dat la maternitate (daca i-au dat) si cum l-a tolerat. Lui Mihai i-au dat Nan, asa ca la nevoie eu la asta am apelat si n-am avut pb nici cu voma, nici cu constipatia.
Dar inainte de asta, incearca si cu mulsul, vezi cat reusesti sa scoti, desi judecand de la distanta, nu cred ca-i nevoie sa faci ceva, Mark doarme bine. Papa bine, bea lapte si alte lichide, Galactogil pentru stimularea lactatiei e si el foarte bun. Dupa ce suge, poti sa continui sa te mulgi, astfel mai pacalesti organismul ca ar fi cererea mai mare, si atunci produci mai mult.
Cantaritul e suficient sapatamanal, dar la aceeasi ora (noi inregistram cantarirea dinainte de baita). Cantarirea la fiecare masa o practicam doar din ratiuni economice, sa stiu cat lapte praf sa-i fac in completare, stiam cam cat papa bebe la o masa, dar productia mea nefiind constanta riscam ba sa nu fac suficient, ba sa arunc aproape toata sticla. Daca te stresezi, atunci mai bine nu-l mai cantari. Somnul lui bebe, scutecele lui ar trebui sa-ti dea semnale suficiente.
Dana
35+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
ghibuadina spune:
EU AM PIRDUT CAM 7-8 kg, nastere prin cezariana.Mai am inca pe atata, insa astea nu se dau asa repede jos.Dar trebuie, ce sa fac!!!!
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA
RaisaFudulu spune:
buna dimineata
Si eu am avut o noapte foarte agitata ...cred ca eram prea obosita..ieri am iesit cu fetele la o pizza...am stat cam mult pe scaun..apoi am avut musafiri si iar pe scaun iar cand sa ma culc..o durere tampita de masea si decap in acelasi timp

Arissa si eu am mari mancarimi...trec pe moment cu alcool mentolat...simt atunci ca-mi ia foc pielea mai alesm acolo unde deja sunt rani...si o iau de la capat...am observat ca mai mult ma apuca seara...asta e deja nu ma mai afesteaza nimic..le iau pe toate asa cum sunt si astept marele eveniment
Eu nu am o dispozitie prea buna azio..poate imi revin pe parcursul zilei cine stie![]()
![]()
Diana
34+
cu RAISA-MARIA
arissa spune:
Diana , si la mine tot seara incepe chinul.
de la mine, sa te binedispui putin.
Maine implinesc 39 de saptamani si bebe al meu nu da nici un semn, nici o contractie, nici o durere, nimic. Nici nu-l prea mai simt miscand, decat foarte putin, probabil nu mai are loc bietul copil. Ar mai fi o saptamana, of, as vrea macar sa nu depasesc termenul, ca nu mai am rabdare!
38 +
Maya
ghibuadina spune:
Bua fetelor,
abia astept sa nasteti toate si sa trecem la scutecele.Sa avem cat mai multe subiecte comune!!!!
Pentru fetele care n-au nascut inca, incercati sa va odihniti cat mai mult, ca nici nu va trece prin cap ce va asteapta dupa.
Alexia azi-noapte a avut mucisori si tot fornaia.M-am chinuit i-am scos ceva, insa nu tot, asadar s-a tot trezit din 2 in 2 ore.In general ea noaptea doarme mai mult, mai ales dc e satula.Azi dimineata i-am mai scos ceva si acum doarme linistita.Cred ca i-a trecut fornaiala.Eu , desi sunt chiauna, simt ca ma refac cu fiecare zi ce trece!!!!
FETELOR, CARE V-ATI LUAT BATISTA BEBELUSULUI, SUNTETI MULTUMITE?
de fapt cu aspiratorul nazal am reusit sa-i scot ceva, dar nu si mucisorii din adancime.Am inteles ca batista bb scoate tot....
Multa bafta!!!
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA
lala12 spune:
Arissa cred ca nu am stiut eu sa le pun unde trebuia .Daca ma poate ajuta cineva v-as fi recunoscatoare.
.
38+
(Aida)
(Laura 3 8luni)
http://new.photos.yahoo.com/datcu_laura2003/albums/