Mamici de iulie-august 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 24
jadi spune:
Luna am facut transformarea, aici un set de 7 cu maneca scurta e circa 30 de lire, ce zici?
Simo78 bravo ca ai trecut-o pe lista, este excelent!
Deni &
Vlad & bb2
roxy spune:
buna, stiti cumva daca dicarbocalmul este interzis in sarcina?
Am niste dureri ingrozitoare de stomac de ieri seara si nu am luat nimic, de obicei luam un dicarbocalm si imi trecea, dar acum nu am luat , nu stiu daca e voie, dar nici ce as putea lua nu stiu, am asa o senzatie , parca e o rana in stomac si ma arde, dar foarte intens.De ieri disare putin cand mananc si apoi iar incepe si parca ma doare pana in spate.Stiti cumva ce as putea face, sau ce sa mananc sa imi treaca...?
Roxy
17 saptamani

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
mamii spune:
nu cred k face rau dicarbocalmul dar inaint poti incerk cu o cana de lapte mai caldutz bo..
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Luna am facut transformarea, aici un set de 7 cu maneca scurta e circa 30 de lire, ce zici?
Simo78 bravo ca ai trecut-o pe lista, este excelent!Deni &
Vlad & bb2
Jadi poftim?
Pai daca e asa ma apuc de afaceri. Glumesc. Uite cand vin in tara daca vin, iti iau si iti aduc. Si sunt si de calitate...
Luna
17 sapt+ Cosmin
jadi spune:
Pai de asta spuneam si eu Luna, in Anglia chiar nu sunt preturi foarte mari stiu asta de la o prietena buna... aici preturile sunt atat de mari!
Simo pai sa inveti ca nu este greu... eu am invatat de la Ioana75!
Deni &
Vlad & bb2
Luna1 spune:
Jadi pai tocmai asta e ca aici sunt scumpe numai astea de fitze, rochite, fustite sau mai stiu eu ce insa esentialele mi se par mult mai ieftine ca in Romania.
Uite eu ma inebunesc dupa pijamalutza www.mothercare.com/gp/product/B000IVWFNG/sr=1-3/qid=1173284005/ref=sr_1_3/026-1156440-4810807?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44484031&mcb=core" target="_blank"> asta si e 10 lire set de 3 pijamalutze. Adica 500 mii (scuzati eu nu prea stiu de roni, nu m-am obisnuit) trei pijamalutze frumoase si de calitate. Pai nici acum cinci ani cand era fiu-miu bebel nu gaseam asa de firma.
Nu e drept.
Luna
17 sapt+ Cosmin

urmatorul tel e sa invat sa schimb subiectul.