Mamici de iulie-august 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

jadi deci a ramas Tudor. Frumos foarte frumos.

Luna 17 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Si mie imi place numele Tudor foarte mult, dar cartierul in care stam noi se cheama "Tudor Vladimirescu" si iubi n-a putut trece peste asta, deci a sarit din start de pe lista.

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Si mie imi place si la fel al meu a zis ca e mult prea cunoscut in Anglia, doctorul unde mergem noi e intr-o cladire numita Tudor estate, pe Tudor Road etc.

Noi inca mai schimbam la nume, ieri ni s-a pus pata pe Orin (cel englezesc) daca e baiat, azi parca nu mai imi place.

Luna 17 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Deni, frumos nume, Tudor!
Mamii, felicitari pt baietel! sa mai echilibram balanta de la listuta, ca au ramas in urma baietii!
Carla, merci frumos pt adresa! l-am localizat pe harta, ca strada n-o stiam! abia astept sa iau salariul si sa dau o raita pe-acolo!
Olguttza, ai o burtica tare frumoasa!

Saptamana viitoare mai pun si eu poze cu a mea, mai mare, ca se face o luna de la ultimele!

Andicu 22+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

AJUTOOOOR pt. o viitoare mamica!!!

Va multumesc!

PULOVER GATA!!!
ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

Buna fetelor,

De azi am si eu net si acasa asa ca o sa fiu sper eu mult mai prezenta pe forum(m-am gandit cu groaza ca o sa intru in concediu de maternitate si ce ma fac eu fara voi?- asa ca am convenit cu sotul meu ca e musai sa avem net si acasa nu numai la servici)

Daca mai stiti si alte tratamente pentru candidoza in afara de septovag , nalba, galbenele, pojarnita-cu care am facut spalaturi, dar au ameliorat , fara sa vindece si tot imi sa smulg chilotii(a se citi chiloti cu manecute sau cum se spune la noi budigai) de pe mine va rog din suflet spuneti-mi ca pana ajung sa vb cu medicul meu...(sunt programata tocmai pe 6 aprilie) .

Oricum multumesc fetelor care mi-au raspuns pana acum in legatura cu candidoza mea , dar cred ca e o forma mult mai naspa decat ma asteptam...
Apropos , la un moment dat ma sfatuiati sa folosesc prezervativ in perioada asta - pai voi credeti ca mie cu mancarimile care le am imi arde de ?
Pup burtici de bebite si bebici

sorina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

eu zic sa te mai duci la un ginecolog....eu shtiam k nu ai voie sa faci spalaturi vaginale dar bo..poate in caz de urgentza...si eu am candidoza si mi.a dat nishte ovule...si azi am fost la eco si am vb cu aia s ama duc la ea la un consult ginecologic sa imi faca nushu ce....tampone vaginale...habar nu am ce inseamna dar un sfat in plus nu strica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Iar am ramas singurica pe aici? Am uitat sa va spun, m-am cantarit azi la medic, am luat 3 kg (am 50 acum). Sunt in grafic?

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

io cu 9 ce sa zic? a?

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">20+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Luna eu toata iarna pana la 1 an si 3 luni (adica decembrie anul trecut) l-am culcat pe Vlad numai in pijamalutze de genul asta de la MC si costa tot in jur de 1 milion jumate adica 30 de lire. Acum am trecut la pijamale in 2 piese doar ca la Tudor nu o sa mai trebuiasca sa ii cumpar ca i le pasez de la asta mare, uite cum fac eu economii .

Multumesc pentru aprecieri la adresa prenumelui, pentru mine asa a ramas, ramane sa vedem daca ramane si Gabriel, asa ca ma rezum la Tudor deocamdata!

Si nu va mai ganditzi la kile, vom vedea noi cum scapam de ele. Ca sa o parafrazez pe Alina mama de a-uri, slabim alaptand! De parca la ea se poate spune asa ceva, e scoaba si insarcinata .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput