Mamici de iulie-august 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 23
narcisa spune:
Olgutta, vazut poze ff. frumoase!
Luna, socrela s-a m-ai linistit intre timp a fost ziua sotului si le-a dat el vestea oficial la amandoi, oricum buna rea, eu ma bucur ca o am aproape, nu ma refuza niciodata cind ii cer ajutorul, uite noi mergem 2 sapt. in RO si Patrick va ramane in grija lor, o luam numai pe Vivien cu noi.
Cit despre cei doi poznasi, e circ la mine, Patrick o tine intr-una ca e fetita si o cheama Bianca Maria
(daca e cred ca asa ii va ramane numele) si Vivien povesteste la toti ca la mami in burtik e baby dar ca vrea afara sa vina la ea si o sa-i spuna ei mami si o sa aibe grija de bb. Si pe urma se iau la contrazis evident, si ne arata ca iese bb prin buric
, vestea au primit-o bine amandoi.
Cosmin al vostru ce zice????
narcisa
olguttza spune:
quote:
Originally posted by CarlaV
Olgutzza, si noi am pus ochii pe un aragaz Indesit, din acela de inox, dar e putin deranjant faptul ca la cuptor si grill nu au pus aprinderea electrica. Te rog, poti sa-mi mai dai o data site-ul mesterului care a facut mobila la sefa ta? A trebuit sa reinstalez explorer-ul si am pierdut favoritele.
asta e.
noi vrem indesit-ul normal, nu din inox (mi se pare mai greu de intretinut). si asta de-l gasiram are aprindere electrica (la grill sigur) si timer.
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
20+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
Luna1 spune:
Cosmin a avut la scriere acum doua sapt sa scrie ce vrea el si a scris "my mum is going to have a baby at the weekend".
(mama va avea un bebe in weekend). Am ras cu invatatoarea care a zis ca s-a chinuit sa-i explice ca bebe are nevoie de mai mlut timp sa creasca.
Si soacra-mea ma mai calca pe bataturi, de sarcina mea nici nu vorbeste, se preface doar la telefon cu fiu-su entuziasmata (zici ca e fiu-su gravid) cu mine evita subiectul. Adica i-a zis fii-su ca ieri a auzit inima lui bebe si "vaaaaai ce superb!" apoi pe mine m-a intrebat ce mai fac, cum mai e la servici...![]()
Dar e bine ca e aici, in general o pun pe seama prostiei ca ne intelegem bine daca nu bag nimic in seama.
Luna
17 sapt+ Cosmin
CarlaV spune:
Olguttza, frumoase poze, sa-ti traiasca burtica ! Crezi ca poti gasi si site-ul cu mobila te rog ?
Carla,
22+ 
olguttza spune:
quote:
Originally posted by CarlaV
Olguttza, frumoase poze, sa-ti traiasca burtica ! Crezi ca poti gasi si site-ul cu mobila te rog ?
Carla,22+
pardon!
www.livisty.ro/" target="_blank">asta e!
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
20+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
Simo78 spune:
jeni 
Deni am trecut-o eu pe mamii pe listuta, sper ca nu am facut vreo boacana ![]()
Simona
17+
Matei Hisham
poze
jeni71 spune:
Am citit tot ce ati scris insa nu ma simt in stare sa raspund deoarece am o durere sinistra de cap nici nu il pot misca de durere. Asa ca ma pun in pat.
Jeni
17+

CarlaV spune:
Olguttza,
, am comandat si saltea lunga de la Razoare... Am plecat de acasa crezand ca va costa 600 ron si acolo am ajuns la una de 900 ron
Asta e, macar o vom tine cel putin 10 ani sper.
Carla,
22+ 
nicooleta27 spune:
Buna fetelor, ma scuzatio ca nu am scris dar sunt in inchidere de luna la servici si sefii stau mai tot timpul pe capul meu.
Cu sotul,,,, mamamaaaaaaaaaaaaaa,,, normal ca a iesit al-III-le razboi mondial. Nu-i conveneau conditiile , a chemat-o pe mama mea ca arbitru(saraca plangea ea de mila lui), nici nu va imaginati ce dura am fost cu el, ajunsese la momentul sa se dea singur cu

si eu ma amuzam pe seama lui, cred ca in 6 ani nicioadta nu am avut un asemenea scandal. In final duminica seara l-am auzit ca nu este bine ce a facut si o sa se gandesca la un loc mult mai bine platit

ana la urma am renuntat la conditiile mele ca de,,, asa suntem noi femeile
In tot scandalul asa el a zic ca daca il separ cu banii el divorteaza iar eu i-am raspuns clar ca divorteaza de maica-sa nu de mine
Pana la urma s-au linistit spiritele si acum e bine, poate ca toata taria o am de la cel mik care danseaza break dance in burtika
Va pup fetelor si va multumesc pt sprijin
inamikul 16+