Mamici de iulie-august 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 22
narcisa spune:
Uite ca nici eu nu-l simt pe bb la 18 saptamani si sint la a treia sarcina. La ambele sarcini s-a intimplat in jur de 20 de saptamani.
Luna, eu sint patita pe invers, avusesem programare imediat dupa prinz; am mincat normal si un mic desert budinca de vanilie, nu multa si mi-a iesit zaharul in singe la cca. 45 minute dupa. S-a intimplat la sarcina trecuta, dar stii tu, o data fripta sufli si-n iaurt ca a trebuit sa fac testul cu glucoza dupa si a fost tare naspa.
Luna1 spune:
Eu pe primul pa 20- 22 iar pe zgatia asta mica deja o simt din ce in ce mai des de vreo sapt (are program dimineatza cand stau eu pe scaun la birou, dar vad ca si acum mai imi trage cate un sut) si am inceput sa simt vag senzatiile cam de acum doua sapt. Dar e a doua sarcina si eu sunt slaba acum am vreo 50 kg.
Nu-i bai atat timp cat la echo dpc vede ca se misca, inima bate ok, nu conteaza cand simtim bebeii.
Luna
17 sapt+ Cosmin
Simo78 spune:
mamii felicitari pentru baietel, sa fie sanantos si papacios.
P.S. nu te gasesc pe listuta ![]()
Simona
17+
Matei Hisham
poze
Luna1 spune:
Narcisa cum au reactionat copiii tai cand au aflat vestea?
Si soacra ce iti mai face?![]()
Luna
17 sapt+ Cosmin
aylin_tarcan spune:
orchis, nu calc pe acolo decat nevoita. m-am dus sa iau adeverinta pentru serviciu. altfel nu am treaba cu nici un medic de acolo. cred ca marea majoritate sunt incompetenti si neinteresati de meseria lor. nici macar analizele uzuale de sange nu mi le fac acolo.
Aylin,
16+ 
olguttza spune:
salut, gagici!
vad ca ne-ajung baietii din urma si asta e un lucru foarte bun!
eu, in continuare, cu scursurile si mancarimile mele, desi am inceput de ieri spalaturi cu septovag; parca s-ar simti o oareshcare ameliorare, desi cre'ca e mai mult pe fond psihic. oricum, maine dimineata merg la control si vad ce spune dr. de-abia astept, pt. ca n-am mai facut eco de 3 sapt. si sunt tare nerabdatoare!
azi noapte am dormit ceva mai bine, n-am mai visat nimic, dar dimineata gugushtiucii mei de pe balcon si-au facut din nou "meseria" cu sarg! pana a iesit sotu, chior de somn, si i-a zburatacit nitel. dupa o ora erau din nou in post si s-a dus si somnu meu! ![]()
pe la pranz am fost si mi-am luat gresia si faianta pt. bucatarie, de care sunt foarte incantata, mai ales ca mi-am gasit gresia pe care o voiam: mata si maro! incet-incet, incepe sa se vada ceva. am ochit si-un aragaz indesit, numa bun, dar tre' sa mai asteptam pana-l luam, ca n-avem unde-l pune inca.
in alta ordine de idei, aseara, cand am ajuns acas', am reusit si io sa-mi fac poze cu burtica, de care sunt foarte mandra; le puteti vedea cu un click pe 20+, din semnatura.
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
20+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
mamii spune:
nu sunt pe lista nushu cum sa ma trec...si nici nu shtiu data knd tre sa nasc exact shtiu k am 23 de spt:)....Sarna 
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by mamii
nu sunt pe lista nushu cum sa ma trec...si nici nu shtiu data knd tre sa nasc exact shtiu k am 23 de spt:)....Sarna
Pai ai mai mult cu 5 saptamani decat mine, dupa calculele mele pe la inceputul lui iulie ar trebui sa nasti. Poate e Deni pe faza si te trece ea cu baietel cu tot.
Vedeti mai ca incep si baieteii sa se arate? Numa ca-s mai lenesi..
Simona
17+
Matei Hishampoze
CarlaV spune:
Andicu, uite ce am gasit despre magazinul cu hainute de gravida:
"SERENA COMERCIAL
Str. Gheorghe Lazar Nr.10-12 Constanta
Tel.: 0724/173914 Fax: 0241/618789
S.C. SERENA COMERCIAL din 1995 se ocupa cu comercializarea confectiilor pentru femei gravide. Confectiile sunt in pas cu moda, fiind confectionate astfel incat sa fie purtate pana la noua luni. Dispune de o gama variata de culori si de modele pentru toate anotimpurile. Ne puteti gasi la magazinele: Brasov - Str. Republicii nr. 44 (centru), Constanta - Str. Gheorghe Lazar nr. 10-12 ( vis-a-vis de clubul scafandrilor) "
In Cocor este la et. 2 in coltul cu covrigi. Pe mine nu m-au convins nici hainele din mag. Titan si nici cele de la Rococo sau Tara, asa ca Serena rules
Sper sa mai fac un bebe repede, si cei 2 pantaloni luati pana acum se pot purta tot timpul anului, asa ca a meritat investitia.
Olgutzza, si noi am pus ochii pe un aragaz Indesit, din acela de inox, dar e putin deranjant faptul ca la cuptor si grill nu au pus aprinderea electrica. Te rog, poti sa-mi mai dai o data site-ul mesterului care a facut mobila la sefa ta? A trebuit sa reinstalez explorer-ul si am pierdut favoritele.
Am pus si eu poze recente cu burtica pe adresa comuna, voi face si poze cu noii pantaloni de la Serena ca sa vedeti cum arata.
Carla,
22+