Mamici de iulie-august 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 21
narcisa spune:
Mamii, n-ar fi rea ideea deloc de incercat, dar mie mi-e frica cu dulcele inainte de control
(in ziua respectiva maninc normal dar fara dulce), ca daca imi iese zahar in urina, dau in alte cotroale, aici se cotroleaza, fier si urina la fiecare control ca si tensiune si greutate si se noteaza pe carnet.
narcisa
Chriszta spune:
Fetelor HELP, HELP, HELP
Sunt intre medicii de familie (acum nu am inca-urmeaza sa ma inscriu) Pot lua si din alta parte CARNETUL GRAVIDEI decat de la medicul de familie????? 

Cristina
20+
mamii spune:
bai in principal nushu kt zahar iti poate ieshi de la un batonash de ciocolata....sau inceark o gura de cafea...!sau o gura de cola sau shti tu knd stay intr.o anumita pozitie k se mishk...eu shtiu..
Luna1 spune:
Jadi cat costa setul in Romania? Tocmai am intrat si eu pe situl lor si e intre 7 si 12 lire in fct de culori, maneci lungi sau scurte etc. Oricum am vazut aici multe lucruri mai ieftine ca in RO.
Mamii felicitari, sa-ti traiasca baiatul mare si frumos.
Luna
17 sapt+ Cosmin
aylin_tarcan spune:
eu nici nu am carnetul gravidei, si nici nu mi-a zis nimeni ca imi face. desi am fost la un medic de familie pentru adeverinta (un medic de familie in sensul ca la policlinica elias, toti medicii de familie sunt ai tai. nu ai unul singur)
Aylin,
16+ 
Luna1 spune:
Narcisa eu si cu lipsa de zahar sunt patita, nu mancasem nimic dulce cand am ajuns la spital si m-au pus pe perfuzii cu glucoza ca cica era glicemia scazuta.
Jadi uite aici link www.mothercare.com/gp/node/n/44483031/026-1156440-4810807?ie=UTF8&mcb=core" target="_blank"> aici
Luna
17 sapt+ Cosmin
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by anamaria2007
Buna fetelor!Va citesc de mult dar nu am scris.Acum am si eu un motiv de ingrijorare. Maine am 18 saptamani si bebe din burtica nu a miscat inca.Va rog un sfat de la fetele care au DPN 10.08.2007 sau pe aproape. La voi a miscat?Am motiv de ingrijorare sau sa mai astept? Va pup si va doresc bebei frumosi si sanatosi!
Eu am DPN pe 09.08.2007 si il simt miscand, dar lumea se cam mira ca l-am simtit atat de repede. Normal la prima sarcina il simti in jur de sapt 20-22.
Simona
17+
Matei Hishampoze
otim spune:
La mine taberele sunt impartite . Ginecologul zice ca este imposibil sa-l simt deja desi eu am incercat sa-i explic ca am asa mici lovituri ba la buric , ba in alte locuri , si sustine sa am rabdare . Medicul de familie ma ataca " cum nu-l simti inca ? " . Parca e o regula pentru toata lumea care ma vede si stie ca sunt insarcinata prima intrebare acum este daca-l simt si cum de nu inca . Pe mine una m-au zapacit cu totii si merg pe mana ginecologului si am radbare cu tot ceea ce simt eu .
18 saptamani
orchis spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
eu nici nu am carnetul gravidei, si nici nu mi-a zis nimeni ca imi face. desi am fost la un medic de familie pentru adeverinta (un medic de familie in sensul ca la policlinica elias, toti medicii de familie sunt ai tai. nu ai unul singur)
Aylin,16+
Aylin de aceeasi policlinica am apartinut si eu muuulta vreme, adica cat nu aveam nicio treaba cu ei! De cand sunt graviduta am vazut cat de incompetenti sunt: ma trimite pe mine medicul la farmacie sa intreb daca Pregnylul e compensat?! Plus ca m-a tinut mai bine de o ora pe un hol plin de oameni gripati!!
Sper ca tu sa n-ai probleme p-acolo!!
Pupici
orchis
18+